Gå til innhold

MissP

Medlemmer
 • Innholdsteller

  143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MissP

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 14. juni 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. De verste abstinensene er vel over etter de 8 ukene du ikke kan røyke, så kanskje det? Var vel mer dum enn tøff, haha! Men å gå rundt med smerter er ikke noe særlig. Ser ut til at det blir en operasjon til, men tror jeg skal vente en stund til. Er ikke bra for kroppen å bli lagt i narkose hele tiden. De fester jeg har møtt har få eller ingen komplikasjoner og ingen har hatt problemer med narkosen, så det går nok helt supert! Masse lykke til :)
 2. Jepp, blodet blir tynnere. Samme grunnen som at man skal slutte på p-piller og ikke drikke alkohol 1 uke før heller. Tror det har noe med allergi eller noe sånt. En annen operasjon jeg hadde så ble jeg helt ødelagt etter narkosen. Ble lagt på isolat i et døgnog klarte ikke, var helt hvit og megakvalm. Men tror de har begynt med en ny type narkose nå.
 3. Tror man må slutte å røyke 2 uker før og 6 uker etter. Det har med sårene å gjøre. De gror ikke like bra, og man har større risiko for blødninger og stygge arr når man røyker. Jeg var livredd for narkosen, men så blir jeg så og si alltid dårlig av narkose så jeg har jo en grunn. siste gangen sluttet jeg å puste og alt begynte å pipe og sånt. Veldig ekkelt men det går jo som regel bra, de vet jo alltid hva de gjør.
 4. I går var det en mann på 30-ish som kranglet høylytt med moren sin på telefonen inne på sats. Telefonen var fast på armbåndet på overarmen, så han ropte inn der, samtidig som han trente benkpress. Han holdt på sånn hvertfall en halvtime. *pes pes* nei mamma! Dette har du faktisk ikke ... * pust pes * ... peiling på! * pes pes * jeg fortjener en unnskyldning mamma!!
 5. Ingen egne erfaringer. Men i tillegg til det drlegendary sier, så er det stor sjanse for kapsling ved graviditet og amming.
 6. 6-8 uker. Men du får beskjed av kirurgen din om det også om det er andre regler der det er ikke pga belastning, men for å unngå komplikasjoner som blødninger osv fordi pulsen går opp. Det at man ikke kan trene bryst på evigheter går derimot på belastning.
 7. Enig med alt bortsett fra det siste. Jeg skal ikke ha barn på minst 10 år og første gang jeg tok silikon var 2 år siden. Skulle jeg da vært trist og misfornøyd med å være totalt flatbrysta i 12 år frem til jeg skulle få barn? blir såklart en annen sak om man planlegger barn i nærmeste fremtid, men det er det langt fra alle som gjør
 8. Jeg har oppdaga en merkelig ting på den ene puppen! Når jeg strammer høyre brystmuskel så trekker arret seg opp og inn, akkuratt som bare arret sitter fast i selve muskelen. Veeeldig spesielt. Puppen min ser helt snål ut når jeg gjør det. Den andre er helt normalt og puppen strammer seg som normalt Det gjør ikke vondt eller noe sånt, så er ikke noe stress, var bare litt rart.
 9. Jeg har 350 under muskel og synes smertene begynte å avta etter 5-6 dager. Men jeg er en pingle gjorde vondt i flere uker etterpå å reise seg fra sengen osv da
 10. Nja, jeg vet ikke. Blir jo veldig mye styr med reise osv osv hvis det da skal skje en komplikasjon. I Norge har jeg hvertfall det norske rettssystemet å falle tilbake på om noe skjer så det blir i Norge om jeg skal gjøre det. Har helt motsatt erfaring jeg. Kirurgen min svarer raskt på Mail, telefon, sms etc. Etter operasjonen kunne jeg ringe når som helst, og sendte ofte MMS for å spørre om ting var normalt, fikk svar med en gang uansett tidspunkt. Slik var det også hele året etter op1. Når jeg fant ut at jeg ville operere på nytt var det bare å komme på konsultasjon, og da satte vi o
 11. Jepp, veldig ubehagelig. :/ har fått ny operasjon og flyttet dem lengre fra hverandre, så nå kan jeg gå med bh og jeg kan bøye meg fremover uten at de legger seg over. Men går fortsatt ikke Ann å bruke sportsbh eller sove på siden. Jeg kan få operasjon hvor de syr ned huden igjen, men vet ikke om jeg tørr enda en operasjon og flere arr. Har du vondt så er det nok lurt å snakke med dem ja. De hjelper nok med det, er ikke meningen at man skal ha det.
 12. Oi det hørtes ikke noe godt ut :/ jeg har motsatt problem. Mine ligger litt for tett mot hverandre, så de legger seg over hverandre når jeg ligger på siden. Men kjenner fortsatt hele kanten på yttersiden selv om de absolutt ikke er skjøvet til siden.
 13. Selv om det heter under muskel, så er de bare delvis under. Undersiden vil ikke være dekket og med lite eget brystvev er det vanlig å kjenne kanten. Vet ikke hva du hadde fra før. Jeg kan kjenne min protesekant under. Men nå kan jeg kjenne den mellom brystene også da. Da jeg hadde over muskel kunne jeg kjenne kanten hele veien rundt Men er du bekymret er det jo bare å ringe dem
 14. Trener du for tidlig kan du risikerer blødninger. Det er derfor du ikke skal få opp pulsen. Spiller ingen rolle om du trener bryst eller ben, begge deler øker pulsen. Så treningsfri frem til etter 6 uke, og så trappe rolig opp.
 15. Han Jeg vet ikke hvor mange ganger, men er ikke så mange kirurger i Norge som har gjort det i det hele tatt :/ Jeg tok i Trondheim på klinikk Stokkan, de har vært utrolig hjelpsomme
×
×
 • Opprett ny...