Gå til innhold

Lask

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei. Er det noen som har handlet fra denne siden: http://massnutritionnu.nordicshops.com/category.html/prestationshojare Og har noen erfaringer og meddele?
 2. For det første: En av plassene jeg har lest det er nyheten skrevet av Robert Eilertsen "Pizza er greit på diett" " Energibalansen er viktigst For å gå ned i vekt må energibalansen være negativ. Du må ha et energiforbruk som er høyere enn energiinntaket. En negativ energibalanse er ensbetydende med en reduksjon i kroppsvekten. Merk deg at selv om du ikke er i negativ energibalanse, kan du fortsatt forbrenne fett. Det er derimot enklere om du er i energiunderskudd." Og det er ikke snakk om fettforbrenning i energioverskudd, men energibalanse. Noe som jeg skriver i hovedinnlegget m
 3. Heisann. Har lest litt om at det er mulig å forbrenne fett, selv om man ikke er på kaloriunderskudd. Går nå selv på underskudd, men når jeg begynner å nærme meg det som er målet mitt, tenker jeg derfor å øke inntaket over tid igjen. Og jeg lurer da på hvor mye man faktisk kan forbrenne av fett uten å være på underskudd? Tenker da at man ligger på samme inntak som forbrenning ca. og ikke overskudd igjen såklart.
 4. Lask

  Craze er dødt

  Noen som har lyst å bestille noen ekstra bokser med craze hvis de skal kjøpe? For så å evnt. sende meg i posten for betaling? Send melding hvis noen gidder.
 5. Helt klart Myrevolution choco peanut. Den oser kvalitet, og smaker fantastisk godt. Har bra innhold av proteiner og.
 6. Okei. Takk for flott svar. Mitt mål et hovedsaklig å bygge mer synlige muskler. Hvordan hva vil du si passer best til det?
 7. Hei. Lurer på en ting, og det er når det kommer til utførelsen av et løft. I benkpress har man det slik at man senker rolig ned, og skal "skyte" opp. Men en på treningsstudioet sa at det er noe man skal gjøre på alle øvelsene, og når man ikke klarer å pushe de opp i fart lenger, så kunne man ta 1-2 til, men mere var ikke nødvendig. Stemmer dette? Eller er det bedre å trene med tyngre vekter, så lenge man f.eks klarer 12x3 med de. Eller er det bedre å gå ned på vektene, så man klarer å presse de i større fart, og senke veldig rolig. Dette sa han gjaldt alle øvelser, så har begynt med det. Men
 8. Hei. Vil ned i vekt, og prøver da å holde et kaloriunderskudd. Men der er noen ting jeg lurer på. Har det mye å si om man får i seg f.eks 150-170 karbohydrater så lenge man ligger på 500-700 kcal i underskudd? Eller er det viktig å holde veldig lavt inntak av karbohydrater for å komme ned i vekt? Jeg veier forresten 102 kg og er 184 høy. En vanlig dag kan se slik ut: Frokost/Lunch: 2 Baguetter(firstprice) med ost og skinke. Evnt 3. Brødskiver med f.eks leverpostei. Middag: Kyllingfilet, pannekaker og tomatsuppe eller eggerøre(4-5 egg) Mellom middag og før leggetid har jeg en prote
 9. Hei. Jeg skal betale en pakke fra predator nutrition, og skal betale med nettbank. Det som er greia er at jeg ikke helt forstår det helt. Dette var det jeg fikk på email, men jeg lurer på hvor jeg skal fylle inn det forskjellige i nettbanken. Er noen av de tinga KID nummer f.eks? og alt det andre, hva er det for? Noen som har peiling? Bank Name: HSBC Bank plc Bank Address: 2 Cloth Hall Street, Huddersfield, West Yorkshire, HD1 2ES. Account Name: Predator Nutrition Ltd Account Number: 24221435 Sort Code: 402510 BIC: MIDLGB2104U IBAN: GB02MIDL40251024221435 -
 10. Hei. Jeg har startet med trening, og trent i ca. 1 mnd. Nå, og begynner og merke fremgang. Men det er kostholdet det ligger igjen på, selv om jeg ikke har tenkt å bli SUPERstrict har jeg vært innom tanken å bytte ut en eventuell frokost eller kveldsmat med en proteinshake? Vil man få i seg den næringen man har behov for?
 11. Hørt det er mye større sjanse for at det blir stoppet om det kommer fra USA. Ja, men hvis det blir stoppet, og blir sendt tilbake, er det jo fordi det ikke er tillatt i landet det blir sendt til.
 12. Hmm. Snakket med de på e-post først, de sa jeg bare skulle skrive det i ordreskjemaet, så var ikke det noe problem. Men du skriver at det er fullstendig legit å importere disse tilskuddene? Har hørt om veeeeldig mange som har fått stoppet jack3d i tollen, som bare har blitt sendt tilbake igjen. Men jeg har ikke peiling, så jeg bare spør. Takk for svar forresten =)
 13. Har vært innom tanken, men er mye dyrere. Skal ikke bestille så ekstremt mye heller, så en fraktpris på 300 kr. blir endel.
×
×
 • Opprett ny...