Gå til innhold

nobody body

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Når man poster et bilde av en kropp med subjektive meninger ovenfor alle andre, så innbyr man til diskusjon om denne kroppen. "Dette er samboeren min, er hun ikke flott?". Da kan man ikke starte å være hårsår og påstå at andres meninger er kvalmende eller forkastelige straks noen andre mener at kroppen ikke er så deilig. (Nå er det vel og merke forskjell på en "anstendig" måte å uttrykke seg på, og å kalle noen for en "feit stygg faen"). Denne enveiskjørte hyllest-onanien i Norge er gjerne et resultat av glasurgenerasjonen som er vant til at alt man utbasunerer og gjør kun fortjener hyllest og
 2. Når man poster et bilde i hele Norges riksmedia, sier at denne kroppen er flott og bla-bla-bla, og ikke forventer at folk vil komme med subjektive meninger om akkurat denne kroppen? Please... Hadde jeg posta et bilde av meg selv i baris på facebook og sagt "jævla fornøyd med meg selv", så skal jeg love dere at jeg hadde fått mye pes. Og det hadde vært helt greit, for jeg skjønner egentlig ikke dette enorme behovet for å fronte seg selv eller samboerens kropp for alt og alle uansett hvilken hederlige hensikter man måtte ha.
 3. Har prøvd det meste som er nevnt her (Whey Tech, 100% Whey, Whey 80, Prozyme, Optimum, Dalblads, Norkost Elite + mye annet som ikke er nevnt), men Norkost Pro Blend sjokolade overgår alt annet jeg har prøvd.. Akkurat nå tygger jeg ironcore og proteinfabrikken, men det er rett og slett fordi jeg er mindre kresen og de er noe rimeligere.
 4. Venter på at fitnessjenta også konverterer til Islam. Tror dette blir Fitnesstrend 2014™.
 5. Forskjell på å se perfekt ut og presentabel ut. Overvekt og uflidd ytre signaliserer ofte en del.
 6. Det meste av proteinpulver må shakes ut uansett. ONs 100% whey er ikke akkurat billig. https://www.proteinfabrikken.no/storkjop/storkjop-100-whey/storkjop-100-whey-protein-12-kg-sjokolad 133kr/kg http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/whey-80-big-buy-8-kg 118kr/kg og gratis frakt
 7. Complete Pre-Workout fra bulkpowders. Synes det er en god sammensetning, uten unødvendig kraftige stimulanter: Branched Chain Amino Acids (3:1:1): 5g Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG): 3g Citrulline Malate: 2.5g Beta Alanine: 1.7g L-Tyrosine: 400mg Caffeine: 200mg Kan selv anbefale Lemon & Lime. De andre har jeg ikke prøvd. 720g pakken gir 30 serveringer, og koster 24£. Om du nytter følgende referral code når du registrerer deg så får du 5£ i avslag på første bestilling, og havner under 200kr grensen. (Jepp, jeg får da også 5£ selv, men det er vel vinn-vinn). Code: A&04
 8. Han rawbenker mer enn øverste 1% kvantil av befolkningen uansett.
 9. Personlig sliter jeg stort med å finne bukser (dress/jeans/chinos) og skjorter som passer OTR. Praktisk talt alt må tilpasses, med unntak av noen svært få jeansmodeller, t-skjorter, poloskjorter etc.. Det er definitivt verdt prisen.
 10. Dere kjøper en bukse som passer i låra og er lang nok. Så tar dere den til skredder som syr den inn i midjen (og evt. i lengden om det er behov for).
 11. "Greia" er at svært mange normalvektige jenter kan trene og gå på diett noen måneder og stille i bikinifitness. At du finner ytterpunkter basert på anekdoter/personlig empiri hjelper ikke.
 12. Hehe, ja, du kan forsøke å relativisere det bort. Se på vinnerene i de to grenene, som strengt tatt bør være "idealet". Mitt standpunkt står seg godt med det som grunnlag. De er flotte og fine og alt det der, men det hører bare ikke hjemme i et "kroppsbygging-og fitnesshow". Men man forutså gjerne at det ville bli et tomrom etter at Frøken Norge ble tatt av plakaten for et års tid siden. Hvor mange måneder trening og diett trenger en normalt slank norsk jente for å stille i bikinifitness?
 13. Finnes en drøss med jenter som aldri har trent det skvett, men som har hatt et moderat kaloriinntak som kunne trent noen måneder og trappet opp på bikinifitness. Om man vil vise fysikk, så trener man noen år og stiller i bodyfitness. All heder og ære til de som stiller der. Om man derimot vil være med i en konkurranse for å vise litt bikiniform, lage en blogg om "reisen" og kunne namedroppe kroppsbyggermiljøet i ettertid, ja, så kan man vel stille i bikinifitness.
 14. Det du skriver er rent tull. Kreatin står på ingen dopingliste. Kreatin kan forøvrig ikke sammnlignes med kaffi, da det ikke har noen sentralnervestimulerende effekt. Det er faktisk et stort problem at slike påstander som du kommer med blir spredt over en lav sko i treningsmiljøet uten at det stemmer. Dette gjelder ikke bare om keatin. Dette danner myter og påvirker andre som ikke vet bedre. Slik har man det gående. Jeg anbefaler at neste gang du ytrer noe sånt, så tenker du deg om en gang først hvor du har det fra, foretar en viss kildekritikk, for så å vurdere hvorvidt du publiserer
 15. Lol, tuller du? Folk må slutte å knytte enhver kroppslig reaksjon man opplever i det daglige mot kreatin. Alle opplever hjertebank, svettetokter, kvalme, løs avføring, hard avføring, oppblåst mage o.s.v. en gang i blant, uten at det trenger å knyttes til kreatin. Kreatin finnes naturlig i kjøtt, og alle har kreatin i kroppen.
×
×
 • Opprett ny...