Gå til innhold

Xanderion

Medlemmer
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Slike bilder du snakker om har Sandvik og Silje Mariella postet opptil flere ganger tidligere. Må si det blir litt sutrete å slakte før og etter bildene som jeg også ser er blitt "staged". Men når man er i den tro at man VIL GARANTERT se slik ut etter 12 uker er som å tro på at hunks'a i TV-Shop reklamene fikk 6-pack ved å bruke "AB-enhancer". Folk bruker for mye tid på å slakte alt som ser unaturlig ut enn å dedikere seg 100% på å nå sitt mål.
 2. Er veldig klar over at jeg spiser for lite, jobber med saken.
 3. Jeg også merker heller lite av kreatin, men sliter med å legge på meg uansett! Men det varierer veldig fra hvor mye du tar, og hvor mye du får i deg i kostholdet ditt. Da begynte på kreatin gikk det i doser på over 20 gram, men har nå trappet ned til 5-10 gram om dagen. Pleier også å ha noen ukers opphold en gang iblant.
 4. "Since that event followed this one, that event must have been caused by this one."
 5. Vi liker det vi ser antagligvis!
 6. Å unne seg en sukkerholdig leskedrikk på en Lørdag ser jeg ikke som et problem så lenge man ikke unner seg dette hver eneste dag i 2 liters glass. Jeg drikker ikke sukkerfri brus rett og slett fordi jeg ikke liker ettersmaken, får en slags "cravings" følelse. Synes at forslag om å bannlyse sukkerholdig drikke fordi noen svake sjeler blir syke og dør av dette blir for dumt.
 7. At noen mennesker lar vær å spise kjøtt kun fordi noen av dyrene ikke blir avlivet på riktig måte er det dummeste jeg har hørt. Er lei av å høre fra veganere at vi som spiser kjøtt er "onde". Mennesker er utviklet til å være kjøttetere, hvilket gjør det å spise kjøtt helt naturlig. Jeg også misliker dyremishandling, men det bør da faen meg være grenser. Feks i pelsindustrien hvor de blir flådd levende og deretter kastet i søppla uten å ta i bruk dyrets kjøtt; DET er unaturlig. Jeg synes direkte synd på disse emosjonelt svake menneskene som lar vær spise kjøtt kun av den grunn at noen ikke sla
 8. Nytt år og nye muligheter!

 9. Søkefunksjonen på dette nettstedet kunne vært bedre skjønner jeg... Søkte med ordet sko, men fant ingen treff? jaja!
 10. Xanderion

  Skotråden!

  Har nå kikket lenge etter sko som er perfekte til knebøy, markløft osv. Har nå noen ordinære joggesko med altfor mye hæl og demping i form av gel. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage denne tråden! Del med oss hva slags sko du bruker, og gjerne hvor man får fatt på dem og pris.
 11. Var endel andre øvelser jeg har brukt, så det er mulig at jeg ikke merket det før akkurat da. Men fingeren er helt fin nå, men merker jeg har en ørliten smerte der når jeg løfter tunge vekter. Har ganske tynne fingre også, hvilket vil si; lite kjøtt på bena =P Kan vel kanskje gjøre dem ekstra utsatt for slike skader
 12. Hadde en økt her om dagen hvor jeg trente bryst og triceps. Etter et sett med skråbenk fikk jeg en ilende smerte i ytterste leddet på langfingeren. Den ble blå, hovnet opp og fingeren ble helt hard! Ble så ille at jeg ikke kunne bøye fingeren. Etter par dager etterpå så har den blitt forholdsvis normal igjen, men det rare er at fingeren min er kald hele tiden, mens alle de andre har normal temperatur. Kan jeg ha revet av/skadet noe vev/sener i fingeren? Noen andre som har opplevd det samme?
 13. Det er viktig å la kroppen slappe av en gang iblant. For hver fjerde uke man trener bør man også ha en "deload" uke. Det vil si at man trener som vanlig bare med lettere vekter som er ca. 60-70% av det du normalt trener med. Slik får kroppen hvile litt uten å måtte være helt uten aktivitet en hel uke! Anbefaler også statisk og dynamisk tøying, og gjerne også egenmassasje som oppvarming istedenfor mølla. Eirik Sandvik har mye bra på dette området. Det er heller ikke dumt å sitte litt i badstua etter endt økt, jeg merker klar forskjell på 10 min i badstua etter trening.
 14. Har også samme følelsen etter nattskiftene. Derfor legger jeg heller opp treningen slik at jeg får trent resten av uka, utenom dagene jeg jobber nattskift.
×
×
 • Opprett ny...