Gå til innhold

elin h

Medlemmer
 • Innholdsteller

  990
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om elin h

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! regner med at noen her har prøvd det nye sunne "brødet" cloud bread? ? Men hvordan oppbevarer dere det? Jeg syns det blir enda bedre når det ikke er nystekt, men er usikker på lagringen... Noen tips?
 2. jeg har pupper som hadde hengt ned til navelen,- om ikke magen også hadde hatt et flott heng. fettprosenten min er vell ca 40%, og for øyeblikket kan jeg verken kalle meg sterk eller sprek.. men, jeg er fornøyd med meg selv, inkludert kroppen min, det koster meg ingenting å sprade rundt på en strand i en bikini. og mannen min er like fornøyd med meg som stokkeland sikkert er med camilla! det betyr ikke at jeg mener jeg er sunn, eller at alle tynnere enn meg er syke, eller at jeg ikke trenger å gå ned i vekt. det betyr bare at jeg er fornøyd med meg selv som person, uavhengig av utseend
 3. har ei veninne som helt klart er høysensetiv, og som har fått en nytt liv etter hun fant ut dette.. som flere her har skrevet, man forstår hvorfor man er så annerledes enn andre, man får mer forståelse av sine nærmeste. kunnskapen om hva dette er, viten om at man ikke er alene om å ha det slik, viten om at man faktisk ikke er (p)syk eller alltid overreagerer og mulighetene man har til å bedre tilrettelegge livet sitt for å takle ting best mulig var nærmest uvurderlig for henne... og til dette med at testen kan virke kjempevag, men veldig klar for de som er høysensetive.. jeg har tatt et
 4. elin h

  Tatoveringer

  fikk en ny tattoo på tirsdag! [ATTACH]138733[/ATTACH]
 5. må bare skyte inn at denne oppskriften ikke er glutenfri om man ikke bruker glutenfrie havregryn.. fordi om havre i utgangspunktet er glutenfritt, blir den "forurenset" av andre kornslag både under dyrking og produsering... ellers så skal jeg helt klart prøve oppskriften, ser digg ut!
 6. det er så enkelt som kalori inn- kalori ut, ja... men, i det virkelige livet er det sjelden "bare" å spise riktig, det er mange grunner til at folk veier for mye, tror ikke det skyldes latskap hos alle for å si det mildt.. når det kommer til en slik operasjon, så er det nok den lureste veien for enkelte som er sykelig overvektige... ikke nødvendigvis den letteste veien, og for mange tror jeg det hadde holdt med allt man må igjennom før en slik operasjon. bevistgjøring, hjelp med psyken/ grunnen til overspising, kunnskap og hjelp til å forandre rutiner vil nok hjelpe mange..
 7. elin h

  Dagens Glade

  -har måkt snø!!! jada, vet jeg er rar..
 8. da jeg reduserte vekten min med 16 kg etter mitt 3 svangerskap, regnet jeg med å få dekt bukplast. dette fordi henget, på startvekten min, var stort nok for å få det dekt, og med en vektredusering regnet jeg med et stoort heng.. men, jeg trente det siste mnd veldig mye, 5- 8 saltimer i uka, og henget ble mindre og mindre!! jeg er helt sikker på at dette skyldtes treningen, for tidligere vektreduseringer har IKKE minsket henget... dette er jo selvfølgelig veldig gledelig, greit å slippe dette henget altså!! hihi...
 9. det er det som er så frustrerende, har veldig stor tillit til den manuellterapauten hun gikk til... fantastisk dame, har gjort mye for alle ungene våre faktisk! så, når hun da sier at det ikke trengs å gjøre noe mer, mens det tydelig hemmer henne å være så stiv, er det lett å prøve å sette opp en plan selv... (med hjelp fra dere... hihi..) men, skal høre med helsestasjonen angående barnefysioterapaut!
 10. jeg er absolutt ikke opphengt i typisk norsk kost nei! hehe.. det sto bare helt stille her...
 11. syns det er nok med ett eggemåltid om dagen, spiser ofte det til lunsj... spiser jeg ikke egg til lunsj, kan jeg jo lett gjøre det til kvelds selvfølgelig! man kan jo spise alt mulig rart ja, men det sto fullstendig stille i topplokket mitt... hehe.. har fått flere gode tips her som skal prøves ut, og som igjen får hjernen min til å minnes enda flere ting! hihi... men tar gjerne imot enda flere tips, altså..
 12. ja, kanskje jeg skal prøve skyr igjen.... spise så mye av det en periode at jeg plutselig ikke klarte mer... hehe... mye bra input her nå!!
 13. mirkokake spiser jeg ganske ofte, men da trenger jeg et lite måltid til for at det skal holde.. elsker dipp og grønnsaker, så skal prøve ut det med kesam i stedenfor rømme ja!
 14. ja, kan sjekke ut om noen vil ta privattimer med henne, det var lurt! skal sjekke med barnefysioterapaut først, og ta det derfra... tror nok kompetansen til læreren er sånn middels, det er ikke en gymlærer men en av to hovedlærere.. skal høre med henne, de er ikke flere enn at de burde klare å holde et øye med om hun deltar, hvertfall!
 15. jada, glemte å skrive det, men skal selvfølgelig sjekke det ut!! ikke meningen å gi uttrykk for at dette var uaktuellt... hehe...
×
×
 • Opprett ny...