Gå til innhold

bluenun

Medlemmer
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bluenun

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 04. mars 1988
 1. Min liste: 1. melk (må ha den i kaffen, i havregryn, for ikke å snakke om diverse bakst..) 2. havregryn (frokosten min og den er HELLIG, bruker den dessuten i proteinpannekaker og bakst) 3. egg (lifesaver... igjen.. bakst.. høhø.. omelett... sjokolademousse av stivpiska hvitter, need i say more?) 4. mager kesam (bruker den i alt) 5. kyllingfilet (beste proteinkilden!)
 2. Ja det vet jeg. Men jeg føler meg mer mett med feks 200 kalorier fra kyllingfilet enn tilsvarende fra feks ris. Derfor fokuserer jeg på proteiner. Ikke minst er jeg redd for å miste muskelmasse på underskudd og derfor prøver jeg bevisst å få i meg 2-2,5 g proteiner i forhold til min kroppsvekt. Pluss at jeg er proteinmonster, dvs elsker kjøtt, fisk og kylling. Ja, jeg går jo ned i vekt, saaakte men sikkert, så sånn sett er det vel ikke så feil. Men likevel, høres så sykt mye ut med 3330 kcal. Og er faktisk ikke sååå mye jeg har spist/skal spise i dag. Havregryn og banan til frokost, 6 lav
 3. Og en siste ting. JEG er ikke en person som kan kose meg litt hver dag. Enten spiser jeg opp et helt brød og 200 gram sjokolade eller så lar jeg være. Sånn er det. Folk er forskjellige. Ikke alle som klarer å begrense seg.
 4. Fordi jeg faktisk liker å spise sunnere i uken. Føler meg vel med mindre karbohydrater. Og dessuten går fettprosenten ned av det. Det gjør den ikke når jeg innfører karbohydrater og ikke er på "diett" sånn sett. Men jeg spurte ikke om mening på hvorvidt jeg skal unne meg noe hver dag eller en dag, jeg spurte gitt at jeg faktisk kun unner meg en dag. Dessuten er den ene dagen uansett ikke "spisedag" i den forstand at jeg spiser hva som helst, men en oppkarbingsdag med mening.
 5. Bør kanskje også nevnes at jeg veier 57-58 kg og har 23/24% fett.
 6. Bruker den som en slags oppkarbingsdag, men merker at det nærmest er umulig å ligge på noe lavt kaloriinntak om man skal kose seg med godteri på kvelden. Nå har jeg regnet på hver eneste gram jeg skal få i meg i dag og endt opp på 71% karbohydrater, 15% proteiner og 14% fett. Totalt koster dette meg 3330 kalorier. Er dette for mye?? I hverdagene ligger jeg på ca 110-140 g proteiner, 40-60 g fett og ca 100-140 g karbohydrater. Totalt sett svinger det mellom 1400 kcal og 1700 kcal avhengig av hvor lang dagen er og hva jeg trener. I snitt blir det derfor noe sånt som 1550 kcal 6 dager i uken.
 7. Jeg har jo spurt selve hovedkilder, Nathalia Melo, om hvordan hun trener. Og hun har sagt at hun trener annerledes gjennom å innføre plyometrics som en rutine og ta supersett.
 8. ????? Unnskyld? Du ser ikke sammenhengen med andre ord? (Må si at jeg har VELDIG lyst til å komme med et personangrep til deg.... du har jo bilde tross alt............ men tror jeg skal ha det gøy med det i tankene og la det bli med det..)
 9. Ja, men det er jo måten man skriver det på også, på samme måte som jeg selv gjorde. "At enkelte" er jo ganske tydelig ment til meg. "..kan kalle person med 16 i BMI for FEIT" er et personangrep da man her har vridd på det jeg har skrevet og til og med overdrevet ved å bruke ordet feit.. etc. God natt.
 10. Er ikke dette angrep på meg så vet ikke jeg... Synes i hvertfall ikke det er hyggelig å lese. "Du har selvfølgelig all mulig rett til å kalle tynne jenter feite for å statuere et poeng" "Dersom du har en mening som potensielt kan være skadelig for andre uten å tilføre noensomhelst av verdi, er det da nødvendig å ytre den?" "Jeg synes det er helt hårreisende at enkelte mennesker på ramme alvor kan sitte og kalle en person som kanskje har en BMI på 16 for feit."
 11. Jeg har jo også lest om det og hørt det flere ganger, nettopp derfor jeg brukte det. Men jeg tenkte ikke over det på samme måten. For meg var det liksom et begrep som definerte nettopp slik kropp. Skjønner at folk henger seg opp i "fat" delen, men det er jo en grunn til hvorfor det står "skinny" foran. Uansett så synes jeg det er unødvendig å henge seg opp i sånt når alle skjønner hva tanken bak det egentlig var! Lav vekt og utrent vs litt tyngre men trent.
 12. For en som selv har hatt spiseforstyrrelse så er det ikke så hyggelig å bli angrepet fra ca 5-6 personer (mot én) og beskyldt for å kalle tynne mennesker tykke når det ikke engang var det man mente eller var i nærheten av å mene.
 13. Og unnskyld meg, men Nicole Richie og Victoria Secrets modeller er faktisk ikke noe å sammenlikne. Jeg ville feks aldri brukt noen VS modeller i den sammenlikningen nettopp fordi de faktisk ER trente, stramme og med lav fettprosent.
 14. Vær så snill slutt! Jeg skrev "skinnyfat", et begrep jeg har hørt og lest om tidligere, nettopp i forbindelse med slike kropper - dvs tynne med lite muskler. Dere skulle bare visst hvor lei meg jeg faktisk blir når jeg leser deres kommentarer som beskylder meg i å kalle tynne jenter for "tykke". Jeg tror alle egentlig vet at jeg aldri har kalt noen TYKK. Jeg har uansett slettet innlegget nå og håper virkelig at denne diskusjonen avsluttes. Jeg føler meg hvertfall som verdens største misforståtte idiot som sitter og forsvarer meg ovenfor noe jeg ikke engang mente på den måten.
 15. OKEI FOLKENS. UNNSKYLD! UNNSKYLD UNNSKYLD! JEG BER OM NÅDE FOR Å HA BRUKT ET FORBANNA ORD FOR Å FÅ FREM EN MENING SOM VAR HELT UTENOM DET Å KALLE NOEN FEIT, DISKUTERE FEDME ELLER FOR DEN SLAGS SKYLD SPISEFORSTYRRELSER, MODELLER, SJALUSI BLABLABLA. ER DET MULIG???? Sletter hele innlegget bare for å avslutte en meningsløs diskusjon. Dere skal liksom være bedrevitere og "hjelpe", men nå sitter jeg her og er nærmest på gråten pga noe jeg skrev ble til de grader misforstått at jeg nå blir til "en person som på ramme alvor kaller folk med BMI på 16 feit". Takk. Det gir meg ma
×
×
 • Opprett ny...