Gå til innhold

Mraf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Han sier jo det 100% bare for å provosere. Funker jo tydeligvis ganske godt. Er jo ingen som er så dum. Det som nesten er mest latterlig i den saken her er alle som blir så provosert, finnes da virkelig viktigere saker å bry seg om en han dusten der som hiver etter oppmerksomhet.
 2. Hei, mattelærer her. Så fantastisk at du tar initativ til ekstra undervisning til dine barn! Slike ting varmer et lærerhjerte! Mitt tips: Ta kontakt med skolen/lærere. Hør om de har noen anbefalinger om bøker til best å supplere undervisningen så dere kan samarbeide og samkjøre på best mulig måte. Var forøvring nylig på kurs angående Maximum, og de virket meget bra!
 3. Selvlagetrøre eller kjøpt? Selv kjøper jeg de fra Proteinfrabrikken og de er helt konge. Kan spise 11-12 stk uten å bli kvalm jeg
 4. Mraf

  Forkjølelse

  Går fint å trene stort sett om du ikke har feber. Men som noen andre sa, går du rundt og hoster og nyser så er jo ikke det så superkult for andre som skal bruke utstyret/er i nærheten. Uansett, se på denne snutten, eller, alle, se denne snutten:
 5. Det er ikke til å komme unna at det å være velltrent er ett sosial stigma, kansje spesielt for jenter som er litt "store". Jeg kommer aldri til å skjønne hvorfor det er sosialt akseptert å himmle me øynene å kaste ut "trur du du er noe?" og lignende kommentarer om man f.eks sier nei til ett kakestykke i en sosial sammenheng. I mine øyene er det like frekt som å si til noen at de er tjukk eller har kviser i ansiktet. Bare for å ta ett eksempel fra virkeligheten. Jeg var engang på bursdagsfest/vorspiel der det var kake. Jeg ble tilbudt, men sa nei takk, og da fikk jeg noen kommentarer. Jeg s
 6. Haha, rolig nå folkens! Settle it in the ring
×
×
 • Opprett ny...