Gå til innhold

Maria Torres

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 658
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  Maria Torres fikk poeng fra trinelibekk i Bodyfitness bikini selges   
  Selger en bodyfitness bikini, brukt 1gang.
  Passer til høyden ca 157 til 163.
  Cup A og B - cuppene er regulerbare.
  Ta kontakt i innboks
  .[ATTACH]134072[/ATTACH]

 2. Like
  Maria Torres ga poeng til SamGold i Unge jenter, selfies, sosiale medier, narsissisme og sånt   
  Det er ganske sykt egentlig og jeg synes nesten synd på de som vokser opp i dagens høyteknologiske samfunn hvor du nesten er innskrevet i Facebook ved fødsel.

  En ting er behovet for bekreftelse (Gud velsigne de jentene som ikke har Instagram og oppdaterer profilbildet sitt en gang i året), men det verste er denne avhengigheten av konstant stimuli enten det er smarttelefonen, PC, Facebook, Fitnessbloggen (innrøm at det føles godt med likes!), TV eller whatever.

  Var nettopp i et familieselskap og de to tenåringene som var der satt kun på smarttelefonen gjennom hele selskapet. En del av de voksne var ikke stort bedre. Og så må man SELVSAGT ta bilde av maten og dele på FB, Snapchat eller Instagram.

  Du ser det samme i Oslos gater eller på offentlig kommunikasjon. Folk er ikke tilstede lenger. De sitter begravd i telefonene sine. Jeg og en kamerat nøt en kaffe på Stokfleths i Lille Grensen i det vi observerte en vakker og smekker kvinne i 30-årene stupe fremover på fortauet med telefonen i hånden.

  Men jeg kaster kanskje stein i glasshus, da jeg har mine problemer selv. Det jeg imidlertid har gjort er slette Facebook, Tinder, osv, fra telefonen. Prøver i det minste å være tilstede når jeg er ute og går. Jeg vil nemlig ha et spennende og interessant liv hvor jeg opplever verden rundt meg og ikke lever livet gjennom en forpult smarttelefon.
 3. Like
  Maria Torres fikk poeng fra Sentadilla i Konkurranseteam - bikini, bodyfitness, AF, MP - oppdatert 05.01.2015   
  Jeg er iallefall interessert, har stilt i AF her i Danmark ifjor og ønsker å stille igjen i Norge når jeg flytter hjem til sommeren. Ingen av teamene i min hjemby appellerer til meg, da de har litt dårlig rykte på seg pga forskjellige ulovlige preparater. Så dette kunne absolutt vært noe!
 4. Like
  Maria Torres fikk poeng fra FrkHoel i Konkurranseteam - bikini, bodyfitness, AF, MP - oppdatert 05.01.2015   
  Jeg er iallefall interessert, har stilt i AF her i Danmark ifjor og ønsker å stille igjen i Norge når jeg flytter hjem til sommeren. Ingen av teamene i min hjemby appellerer til meg, da de har litt dårlig rykte på seg pga forskjellige ulovlige preparater. Så dette kunne absolutt vært noe!
 5. Like
  Maria Torres ga poeng til BluebearWebcoaching i Personlig Trener - Har det gått forlangt?   
  Jeg begynner med en trepinne og 2,5 kg eleikoplastikkskiver. Uansett hvor "godt trent" du er. Du kompenserer grovt uansett om du er selvlært, stort sett alltid, inntil et visst styrkenivå (selv da).

  Jeg er også veldig opptatt av at man skal løfte "supertrygt". Det handler om at et "supertrygt" løftemønster også er er effektivt løftemønster stort sett. Mindre energilekkasje, redusert skaderisiko, optimal fremgang OVER TID.

  Jeg tror du overdriver noe i innlegget ditt for å få frem poenget ditt, og jeg er til dels enig i fysioterapeuter kan av og til ta seg en bolle.. men det er noen, ikke alle. De fleste vi hører om er, tross alt, de negative historiene og ikke de positive. Hvem bryr seg om "min fysio-PT hjalp meg ta knebøy"?

  PS!
  De fleste bøyer knær/svaier i ryggen for mye for å erstatte bevegelse i hoften.
  Enig i innlegget, men tror man må skille mellom "ta kundene til" og rollen til yrkesgruppene.
  Generell hjelp mot spesial hjelp.

  Har jeg vondt i skulderen går jeg IKKE til PT.
  Har jeg en ernæringsrelatert sykdom går jeg IKKE til PT.
  Har jeg et generelt trening- og kostholdsbehov drar jeg til PT.

  Som alle andre yrker, og dette har jeg sagt før også, finnes det gode og dårlige PTer. Akkurat som det finnes gode og dårlige arbeidere i alle yrker. Det handler ikke nødvendigvis om PTer (bare at det er mer synlig og "alle" er eksperter og mener ditt og datt).

  Det er kunden sin jobb å undersøke hvilken PT som er flink. Samme som det er kunden sin jobbe å finne en flink rørlegger. Det er den aktuelle arbeideren sin jobb å utføre jobben i sin beste evne og holde seg oppdatert. Det går begge veier.

  Det samme gjelder KUNDEN. Det er kunden sin jobb å gjøre det som blir sagt. En PT kan eksempelvis ikke "spise" for kunden, men PTen kan gjøre planen mer innbydende og satt opp etter det kunden ønsker. Kunden må likevel følge den for å få resultatet forutsagt av PTen.
 6. Like
  Maria Torres ga poeng til Ole-Mats Moskvil i Personlig Trener - Har det gått forlangt?   
  "Man skal ikke dra alle over en kam, men jeg gjør det likevel"
 7. Like
  Maria Torres ga poeng til Nikko21 i Personlig Trener - Har det gått forlangt?   
  Personlig Trener, har blitt et veldig hett yrke og det er mange som tar denne utdannelsen. Utdanningen taes gjennom AFPT, Active Education eller NIH(De aller fleste i hvertfall). Kursene varer i underkant av et skoleår, eller enda mindre og foregår ofte kun i helgene eller på Bali, USA, eller kanskje Dubai. Når de er ferdig utdannet og skal ut i arbeidslivet, så er det så klart ikke så vanskelig å få seg jobb i Elixia eller andre store treningskjeder, for etterspørselen etter Personlige trener er stor! Det er også viktig og ta med seg at Personlig Trener er en ubeskyttet tittel, så mannen på gata kan også ta på seg treningsklær og kalle seg PT - selv om dette ikke blir så viktig i mitt innlegg.

  Før i tiden så reiste folk til legen for å klage på at de var for slappe, trente for lite, og var blitt tjukke. Slankingen foregikk gjerne med kostholdsoppsett via legen, og et simpelt treningsprogam som de fikk med seg ut døra. Dette var tilfellet for mange. Resten ble videresendt til fysioterapauter eller ernæringsfysiologer for å få hjelp til å få et bedre liv. Begge de to eller tre nevnte yrkestitlene som jeg nevner er høyutdannelser og som er på minst 3 år etter videregående. De to siste er til og med spesialiserte på nettopp trening og kosthold.

  Og det var ikke bare kostholdet legene, fysioterapautene og ernæringsfysiologene skulle hjelpe folk med, det var også å komme i gang med fysisk aktivitet i form av kondisjonstrening og styrketrening. Det er de samme velutdannede folkene - denne gangen også.

  Nå er det Personlig trenere som utfører den største kakebiten av de her oppdragene. Folk betaler i store summer for å komme i form, og i tillegg rehabeliteres ved hjelp av en person med et PT- diplom etter et halvt års utdanning. De personlige trenerne får stor ros, for arbeidet de gjør er jo fantastisk bra. Men er det riktig? Er det riktig at fysioterapauter og ernæringsfysiologer ikke skal bli brukte til fordel for en Personlig Trener?

  Det jeg vill frem til i dette innlegget er at det er fryktelig store oppgaver som blir utført av personer med forholdsvis simpel utdanning. De erstatter de kommunale i mange tilfeller, og i tillegg går de under en ubeskyttet tittel. Er det rett og slett for få krav til å bli Personlig Trener i forhold til hvilken jobb de skal utføre? For det er jo langt i fra bare trening de skal hjelpe folk med.

  Nå er det viktig å ta med seg at jeg selv vurderer å bli PT, og at jeg synes det er en kul utvikling for PT-yrket, men at jeg synes tittelen er blitt for stor i forhold til utdannelsen. Og jeg drar selvsagt ikke alle PTer under en og samme kam, for det er mange som tar tillegsutdannelse som ernæringsfysiologer eller innen skadeforebygging.
 8. Like
  Maria Torres fikk poeng fra Mannjern i Biorytmedietten - Måltidseksempel   
  Jeg har spist slik siden desember ca, fungerer utmerket!

  M1: egg + grønnsaker
  M2: kylling + grønnsaker
  M3: karbonadedeig + poteter
  M4: havregryn + proteinpulver
 9. Like
  Maria Torres ga poeng til jbu i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Dette skjedde for omtrent to år siden.

  Jeg og kjæresten hadde vært sammen omtrent ett år, så jeg var blitt ganske godt kjent med familien hans. En lørdag morgen da vi våknet bestemte min kjære seg for å være snill og gå ned på kjøkkenet og lage frokost til oss. (Han bodde fortsatt hjemme hos foreldrene sine på denne tiden). Jeg begynte å kjede meg oppe på rommet etter en 10-15 minutters tid, og bestemte meg for å gå ned og hjelpe han. Da jeg gikk ned trappa hørte jeg at dusjen sto på (du går forbi badet før du kommer inn på kjøkkenet), jeg banket på døra og sa navnet til kjæresten min. Døra ble åpnet, og jeg gikk litt små irritert inn på badet. Kledde av meg klærne, trakk for dusjforhenget (dusj i badekaret, så du ser ikke hvem som er inne i dusjen) tripper inn i dusjen og sier "du kunne sagt ifra at du skulle dusje, jeg satt jo på rommet ditt og ventet på frokost". Jeg får ikke noe svar, før jeg ser en ganske stor (veltrent) skikkelse i side-synet mitt. Det var ikke min kjære som sto i dusjen, men lillebroren hans, som er ett år eldre enn meg. "Tidenes flause" var det eneste som kom ut av hans munn, og et høyt brøl var det eneste som kom ut av min munn før jeg hoppet ut av dusjen, kastet på meg klærne og løp opp på rommet og ble liggende i senga hvor jeg lo og gråt om hverandre en time før jeg klarte å manne meg opp til og gå ned og snakke med han igjen.

  Heldigvis er dette en veldig uformell familie med god sans for humor! Vi ler fortsatt den dag i dag av dette!
  Men jeg kan love dere at det tok litt tid før jeg klarte å le av dette, hadde lyst til å dø av skam en stund først..
 10. Like
  Maria Torres ga poeng til Shocktrauma i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Skulle rekke bussen og et jobbintervju, og var sent ute. Løp fra hjemmet mitt og til busstoppet, men fant fort ut at jeg hadde glemt busskortet mitt. Løp så hjem og tilbake til busstoppet. Jeg husker at hjertet stoppet å slå i noen sekunder og at det svartnet for meg. Det neste jeg husker er at en gammel dame (og bussen selvfølgelig) står over meg og slår meg på kinnet og spør: "Er du der?". Jeg reiste meg opp og fikset på klærne mine, og lettere irritert over denne kvinnen svarte jeg; "Hva tror du da?". Går ombord på bussen og bipper busskortet til et skrekkens syn i fra sjåfør og femti passasjerer. Jeg setter meg på et ledig sete og får rare blikk fra folk, men ingen sier noe.

  Jeg ankommer intervjuet fem minutter før og tar trappene opp til sjefen på arbeidsplassen. Møtet begynner og hun ser med et rart blikk på meg hele tiden. Etter en liten stund ber hun om et par minutters pause, og kommer raskt tilbake. Møtet avsluttes med at jeg får jobben på en betingelse, hun påpeker at jeg må være påpasselig med at jeg ser "presentabel" ut i jobben. Jeg aksepterer avtalen og stusser ikke over dette før jeg tar heisen ned. Det er speil i heisen og der står jeg med blod og grus overalt i panna og på kinnet...
 11. Like
  Maria Torres ga poeng til MarcusK i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Jeg prompa igår da jeg tok markløft. Jeg hørte den gjennom mitt eget headsett. Det var nesten utelukkende homo sapiens type kvinne i frivektsavdelinga at that time. Jeg smilte og sa, "jaja" for å av-awkwardisere det. Ingen reagerte. Sosialt selvmord.
 12. Like
  Maria Torres ga poeng til Høyspent i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Jeg har nå til og med fått denne historien på trykk i FHM og stakk av med et acction kamera til 3.000, Så den går glatt inn som mitt kleineste øyeblikk ; )

  Året var 2006 og jeg hadde nettopp flyttet sammen med min far og min daværende ste-mor til et nytt hus.
  Det var selvfølgelig mye arbeid med flyttingen så min far spilte på samvittighets-kortet til resten av slekten og fikk de til å hjelpe til med å flytte.

  Men i den samme perioden hadde jeg min første kjæreste og jeg hadde mistet uskylden bare noen uker i forvegen. Med andre ord var det vanskelig å tenke på noe annet enn sex.
  Det hadde rukket å bli kveld den 3. dagen med flytting og slekta hadde pakket sammen og reist hjem til sine respektive hjem for å få med seg nyheten og for å kjefte på mannen som leser de opp på tv. Min far og ste-mor hadde reist til noen venner for å grille.
  Så jeg så det til mitt snitt å lure med meg kjæresten som enda ikke hadde truffet noen i slekta mi tidligere hjem til meg og inn på soverommet. Der tokk det ikke mange sekundene før klær var borte og hun satt seg på meg og rei meg inn i solnedgangen.

  Nå har det seg slik at soverommet mitt var i utformet som en korridor, altså sengen sto langs veggen med hodeenden mot døra.
  jeg lå der og var storfornøyd helt til hun bråstoppet og så skremt ut.
  Deretter hørte jeg ”herregud, hva er dette??” bak meg..
  Der sto ingen annen enn min kjære bestemor sammen med 2 av mine tanter som stirret rett på dama der hun satt kliss naken med fronten rettet mot dem..
  De hadde bestemt seg for å reise opp en tur og vise bestemor det nye huset, og siden de viste at min far var borte, fant de det for godt å bare gå inn og se seg om.

  I det min daværende kjæreste så opp og så bestemor rett i øynene, uten så mye som et par sokker på seg er det trygt å si at hun ble ille til mote…
  Dette resulterte i at hun kastet seg til siden mens hun fremdeles satt på meg og lykkekjeppen min ble med i spranget mens jeg lå rolig. Hvis det ikke er mulig å brekke lemmet så var jeg i hvert fall like ved å klare det umulige.
  Resultatet var at jeg lå der og forbannet meg over alt og alle, mens dama lå under dyna og gråt.
  Dagen etter ble det slutt med dama og det har vert kleint å besøke bestemor siden den gang..
 13. Like
  Maria Torres ga poeng til LasseE i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Dette kan bli tidenes tråd Her er mitt særdeles pinlige bidrag...

  Min historie stammer fra der vi nordmenn helst ferierer, nemlig syden. Jeg hadde hatt en fuktig kveld dagen før og etter å ha grillet kroppen noen timer på stranda dagen etter bestemte jeg meg for å gå på rommet ved 13 tiden og få noen timer på øyet. Når jeg ankommer rommet, føler jeg at en dusj er på sin plass før jeg finner senga. Så starter moroa....

  Jeg tar meg en forfriskende dusj og tørker kroppen, samt slenger fra meg håndkle på gulvet. Spaserer så fornøyd og butt naked ut i stua, kun for å finne, ikke mindre enn 3(!) vaskedamer i full gang med dagens rengjøring.

  I det øyeblikket jeg oppdager dette, bestemmer hjernen min at dette må være en scene tatt rett ut av en pornofilm og i det jeg møter blikkene deres, klarer jeg å utbryte i full alvorlig tone “Do you like what you see?”

  Jeg dør inni meg sekundet senere og vaskedamene beklager og smiler om hverandre, mens de mildt sagt løper ut.

  Det ble en lang uke med mange omveier på hotellet for å slippe å se vaskedamene igjen for å si det sånn.
 14. Like
  Maria Torres ga poeng til Dovendyret i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Pappa skulle plukke meg opp på vei hjem fra trening. Jeg var stressa fordi jeg måtte rekke en bursdag. Da jeg så en bil lik min far sin spurtet jeg bort dit. Jeg sklei og smalt hode inn i bildøren. Jeg fortet meg opp igjen og satte meg inn. Jeg begynte å plapre om hvor sinnsykt kaldt og glatt det var før jeg begynte å fortelle om at vi ikke hadde flere tamponger hjemme så vi måtte innom en matbutikk for å kjøpe. Da jeg snudde hodet mitt for å spørre hvorfor han ikke hadde kjørt ser jeg plutselig at det er en mann i 30 årene. Jeg blir dritflau og smyger meg ut av bilen mens jeg beklager meg. Og om ikke det var ille nok, tydeligvis stod dama hans utenfor bilen og lurte på hvorfor han hadde hatt meg i bilen, og faren min satt i sin bil på den andre siden av veien få meter. Jepp.. første måtte jeg forklare meg til mannen om at jeg hadde tatt feil bil, så måtte jeg forklare dama hans hvorfor jeg satte meg inn i bilen hans, så måtte jeg forklare faren min hvorfor jeg kom ut av bilen hans.. Har aldri vært så flau før Etter det har jeg begynt nå å stirre inn i bilruta for å være 100% sikker på at riktig person sitter i førersetet
 15. Like
  Maria Torres ga poeng til Dag i Hvor lenge har du vært sambo/gift?   
  0 år og det går kjempefint sålangt. Syns det er viktig å ikke ta meg selv for gitt. Så jeg pleier ofte å ta på meg litt sexy undertøy, tenne stearinlys og sette på en romantisk film. Eller bare gå en lang kveldstur og prate med meg selv i timesvis. Kommunikasjon er viktig!
 16. Like
  Maria Torres ga poeng til Gjest i Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?   
  Best. thread. ever.

  Jeg bor jo hjemme. Det som er greit med mine foreldre er at de banker på. Det som ikke er så greit er at hvis jeg ikke svarer med en gang så kommer de bare rett inn. En dag hadde jeg.. litt kvalitetstid med meg selv. Det inkluderte en fjernstyrt batteridreven "venn"(det er kleint bare å skrive dette ned. Gjenopplever det i hodet mitt).
  Selvfølgelig banker min kjære mor på døra, og vanligvis bare roper jeg "kom inn" og skrur av det jeg driver med. Så jeg roper "kom inn" og skal til å skru av vennen min. Tror du faen ikke jeg har rota bort fjernkontrollen? Leter febrilsk i senga i de nanosekundene jeg har før mamma kommer inn på rommet. Jeg kommer aldrialdrialdri til å glemme ansiktet til mamma når det blir helt stille og man kun hører en kraftig summelyd under dyna, mens jeg prøver å holde maska så godt jeg kan.
  Jeg sliter enda med å se henne i øynene.
 17. Like
  Maria Torres ga poeng til Linjemannen i Viljen til det gode liv.   
  Hva gjorde utslaget? Hva var det som fikk deg til å bestemme deg? Har du alltid vært sånn?
  Om en trener, lever sundt og prøver å fylle kjøleskapet med friske råvarer, så er det fort noen som lurer på hvorfor.... Underlig, for det burde egentlig være motsatt, ikke sant?


  Det er "pizza grandiosa og playstation generasjonen" og "fitness og kroppsfokus generasjonen" som stjeler mest oppmerksomhet i media. Akkurat det er kanskje ikke så rart, siden det er ved å gå til ytterlighetene at en som journalist finner de salgbare vinklingene. Men sannheten er vel at de aller fleste av oss befinner oss ett eller annet sted midt i mellom eller at vi beveger oss periodevis fra det ene til det andre. Vi er stort sett på jakt etter det som gjør oss godt - enten det er i øyeblikket, til helgen eller i et lenger perspektiv.

  Et liv skal leves og vi liker å forsyne oss på øverste hylle. Om vi kan. Helst hele tiden. Det er bare slik vi mennesker er skrudd sammen. Det knyttes selvfølgelig en del begrensninger til det å skulle leve til max på ulike arenaer og verdiene våre kan fort komme i en skvis. Om en verdsetter trofasthet i kjærlighet, så kan en ikke forsyne seg i hylla med one night stands. Det skjønner alle, men så er det ikke alltid vi handler rasjonelt. Heldigvis og dessverre. Alt ettersom.


  Når det kommer til trening, kosthold, tidsklemme, prioriteringer, familie, kjærester, vennskap, ambisjoner og ønsker - så blir det på samme vis en utfordring å skulle treffe de best mulige valgene ut i fra hva en ser på som det gode liv. Er det gode liv noe som skal leves i dag? Eller er det noe en skal leve når en endelig er ferdig med utdanninga og har fått seg den fete jobben? Eller når en har kommet under 10 i fettprosent? Trenger en kanskje en belønning akkurat nå? En melkesjokolade? En klem på kinnet av en man er glad i? Et par timer med "tankefri" og PS3 gaming?

  Balansegang er kanskje livets viktigste og mest krevende øvelse. (Nesten like vanskelig som perfekte knebøy.) Det å balansere er noe en må gjøre hver dag, hele tiden og da stadig vekk med nye momenter involvert. Det å få "alt til å passe" er bare ikke mulig og mangt av det aller viktigste du gjør i livet passer aldri inn. Når passer det for eksempel å få barn? Det passer aldri, men likevel - folk får fortsatt barn. De smiler til og med når de forteller om det. Muligvis er de lykkelige, noen av dem? Selv om de egentlig ikke hadde tid til det akkuat det nå...


  Jeg tror at det i første rekke er viljen til det gode liv som bestemmer. Det å være motivert gjør at slit blir til seier. Å drive å løfte på tunge vekter eller springe opp bratte bakker - det ER et slit. "Men det er så deilig etterpå" sies det. Men HVORFOR er det deilig? Endorfiner? Jepp. Følelsen av mestring? Jepp. Og kanskje er følelsen av å være i gang, å være på vei mot noe, noe en selv bestemmer, ja, kanskje er det nettopp dette som kan defineres som viljen til det gode liv?


  Å forsyne seg fra øverste hylle høres bortskjemt og egoistisk ut. Ikke noe å skryte av. Likevel tror jeg det er hva det handler om. Men - det er ikke de andres hyller du plukker i fra! Det er dine egne. De hyllene som utgjør dine muligheter i ditt liv. En braissert lammecarre med god rødvin, levende lys og godt selskap - slikt kommer ikke av seg selv. Du må velge bort noe for å skape en slik opplevelse. En sil-svettende spinningtime etter jobb på torsdag - det kommer ikke av seg selv. Du må velge bort noe for å få det til. Slik balanserer vi og plukker fra alle de hyllene som utgjør våre liv.


  Så er det slik at vi noen ganger blir sittende å se på utvalget og ikke evner å bestemme oss. Vi paralyseres og klarer ikke gjøre annet enn å registrere at andre forsyner seg. Vi faller bakpå. Noen faller sågar helt av toget. For dem så kan det være en livskamp å klare å komme seg på igjen. Ikke alle klarer det.


  Livstruende høyt blodtrykk, diabetes 2, fedme, 25 år som vanerøyker - slik var ståa den dagen jeg skjønte at jeg hadde falt av toget. Jeg fikk en telefon fra fastlegen min samme dag jeg gikk på sommerferie i 2011. ""Måtte ringe deg. Prøvene dine ser veldig dårlig ut. Om ikke du endrer livstil så... vel.. du skjønner..." Jeg la på røret og det tok meg to dager med sjelegransking og så startet kampen for å komme tilbake på toget. Ferieplaner ble avlyst og jeg begynte med å adressere kostholdet. På fire måneder raste jeg 25 kg i vekt. Spiste "smart-karbo" og gikk på tur. Husker godt mine første turer opp Lyderhorn her i Bergen. Måtte stoppe halvveis og gå ned igjen. Svimmel og kvalm. Ute av stand til å tåle påkjenningen. Sommeren 2012 kunne jeg løpe opp! Hvor mange timer jeg har brukt vet jeg ikke, men jeg har ikke angret på bruken av noen av dem! I februar 2012 begynte jeg med vekttrening. Hadde aldri prøvd knebøy og mente selvfølgelig at det bare er en tullete øvelse som er farlig for ryggen. Tok mine første knebøy i slutten av mars - og det har jeg fortsatt med! Håper å nå 190 kg i RAW bøy innen utgangen av 2013.


  Jeg er muligens en av de eldste som skribler på fitnessbloggen med mine 47 år og min historie er kanskje ikke så interessant for de fleste av dere. På den annen side så tror jeg at det er et par ting ved den som kan være gyldig for oss alle. Gi aldri slipp på viljen til det gode liv. Om du skulle være så uheldig å dette av lasset - gi alt du har for å komme deg opp igjen! Vær ikke så redd for at du prioriterer vekk dem som er glad i deg ved å ta tak i deg selv - er de glad i deg så vil de ønske at du gjør nettopp det. Og - det viktigste tror jeg - du må hele tiden evne å balansere. Bli ikke fanatisk med mindre du skal vinne VM i år. Selv kan jeg vente noen år med VM, så fortsatt unner jeg meg lammecarre, rødvin og rolige kvelder med film på TVen.


  [ATTACH]86251[/ATTACH]

 18. Like
  Maria Torres ga poeng til Lonepone i Et spørsmål til damene her inne...   
 19. Like
  Maria Torres ga poeng til Tuba i Creepy på trening   
  Eg gjekk på ein alvorlig creepy på trening smell forrige veke. Eg tok på meg reservebokseren min(hushjelpen prøvde å sluntre unna) og stakk avgårde på trening. Reservebokseren har ein ganske så stor fransk åpning under i midten. Eg låg meg på benken og skulle presse litt. Eg tenkte eg skulle ta litt benk med beina på benken. Det var nokre andre folk i nærleiken som plutselig stakk avgårde då eg oldt på. Etter trening låg eg merke til at buksa eg trente i også hadde hull midt under, på nøyaktig samme plassen som bokseren. Det betyr i klartekst at eg låg meg til slik at dei andre såg rett inn i kaviarstjerna mi.
 20. Like
  Maria Torres fikk poeng fra Olaf G. i slett   
  Jeg er vel så og si avholds, har ikke smakt alkohol på ganske mange år ! Savner det overhodet ikke Tar heller på meg jobben å kjøre fulle venner trygt hjem
 21. Like
  Maria Torres ga poeng til Marte Elverum i Lovliggjøre doping?   
  Jeg blir kvalm av tanken. Jeg hadde sluttet med idrett på dagen.
 22. Like
  Maria Torres ga poeng til Lame Nordstrom i Lovliggjøre doping?   
  Da blir det jo sånn at den som klarer å dope seg mest uten å dø vil vinne.

  EDIT - Jeg har forandret mening
 23. Like
  Maria Torres ga poeng til Nixon i Post sommerformen!   
 24. Like
  Maria Torres ga poeng til Fjeldmann i Post sommerformen!   
  Hukbakken er tom, det regner ute. Nå har du muligheten til å vise hva du egentlig har trent for i sommer, haha:) Caling out plyo! har ikke sett et eneste formbilde?!?!!

  Først ut OP aka Fjeldmann

  Din tur, hva fikk du til?
 25. Like
  Maria Torres ga poeng til Therese i Post sommerformen!   
  [ATTACH]44537[/ATTACH]
  Siste er dagen derpå så fikk litt hjelp av alkoholen:whistling:


×
×
 • Opprett ny...