Gå til innhold

Maria Torres

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 658
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Maria Torres

 1. Jeg er iallefall interessert, har stilt i AF her i Danmark ifjor og ønsker å stille igjen i Norge når jeg flytter hjem til sommeren. Ingen av teamene i min hjemby appellerer til meg, da de har litt dårlig rykte på seg pga forskjellige ulovlige preparater. Så dette kunne absolutt vært noe!
 2. Du får evt høre med noen som har peiling, hvordan de tror du kommer til å ende opp Jeg er åpen for bud! Synd at en så fin bikini blir liggende ubrukt.
 3. Selger en bodyfitness bikini, brukt 1gang. Passer til høyden ca 157 til 163. Cup A og B - cuppene er regulerbare. Ta kontakt i innboks .[ATTACH]134072[/ATTACH]
 4. Selger en svart forbedømmingsbikini til BF/AF. Aldri brukt. Ny pris 1500, selges for 800. Den kan strammes inn som det passer deg, men vil nok passe best til jenter under 165cm og med scenevekt rundt 50. Cupstr er ca A. Ta kontakt i innboks Selges pga jeg klarte å rote bort min ene forbedømmingsbikini og måtte gå til innkjøp av en ny, før jeg plutselig fant den første igjen....
 5. when nothing goes right - go left.

 6. the difference between the possible and the impossible lies in a persons determination.

 7. Ingen ekspert, men tren masse en arms øvelser fremfor stangøvelser og la venstre side bestemme belastningen (hvis det også er høyre som er sterkest) og fokuser på å få like bra kontakt med venstre side som med høyre.
 8. Selger en ubrukt Better Bodies shaped jazzpant, black/red str. XS. Ta kontakt i innboks dersom du er interessert
 9. Egypt i januar er kaaldt! Da vi var i Kairo for å se pyramidene måtte vi ha på oss vinterjakkene, og jeg frøs fremdeles... Ellers er maten helt grusom, har aldri vært så dårlig i magen før. Det går heller ikke an å finne noe spiselig i butikkene. Helt ekstremt innpåslitne egyptere overalt, spesielt om man er blond, hehe... Men turen var verdt det pga pyramidene.. Moren min har vært i Gran Canaria i januar, der lå de og solte seg, men har også hørt om noen som har fått regnvær i en uke.
 10. - God mat - Tunge løft - Prestasjoner på skolen - Glede andre - Komme hjem fra trening, dusje, og slappe heeeelt av med en god middag - Sykle fort, og kjøre fort
 11. eksamenstid - igjen! tidå går aaltfor fort..

 12. - kaloriinntak (sånn ca) : 2200-2500kcal, sånn ish! - kjønn: kvinne - alder: 22 - høyde: 165cm - vekt: 58kg - treningsmengde / fysisk aktivitet: styrketrening 5-6g pr uke + 15km sykling hver daf - går du opp, ned, eller holder du vekten? skal opp! - har du spisedager / frimåltid? Evt. hvor ofte? nei, spiser så mye god mat ellers at jeg ikke trenger det.
 13. your greatest glory is not in never falling, but in rising everytime you fall.

 14. 4 fuckings dager igjen på jobb !

 15. Jeg er vel så og si avholds, har ikke smakt alkohol på ganske mange år ! Savner det overhodet ikke Tar heller på meg jobben å kjøre fulle venner trygt hjem
 16. sommar i Norge...elske været!

 17. snart klar for praktik i 2 uker :):)

 18. Jeg ønsker å bygge, og ikke gå opp i fett % målet er ikke å gå ned nå, men holde fett % i sjakk mens jeg bygger.
 19. Jeg ligger på ca 2-300kcal over vedlikehold, over 200g karb på treningsdager (150g på fridager) og går saaaakte men sikkert opp i vekt, styrken øker samtidig som at formen blir bedre. Spiser all karben min etter trening (foruten et par gulrøtter + grønnsaker før trening) og craver absolutt ingenting, da jeg får fylt opp alle lagre og vel så det hver kveld. Anbefales!
×
×
 • Opprett ny...