Jump to content

Johnd24

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Johnd24

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/24/1989
 1. Andre, trener du fortsatt på bislett? Fordi jeg gikk til en kar en gang og spørte hva han het for noe... men så kom jeg på jeg glemte ditt! Han ligner såfall utrolig mye på deg haha. Men utrolig rått, jeg som trodde jeg aldri kunne blitt mer motivert, så ser man hva du greide på så kort tid! epic!
 2. Ja jeg må gjøre det og gi deg klapp på skulderen! Fyy så sykt bra du gjorde det på kort tid! Når pleier du å trene da? må ses selvsagt og få til en økt sammen en dag ! koselig å bli kjent med nye mennesker! Kan hende jeg har snakket med deg før uten å ha husket det... haha
 3. Du trener fortsatt på FX? Mener å ha sett deg der ! Må uansett hoppe meg på og si gratulerer så mye med en slik framgang!
 4. Kommer helt ann på hvordan du gjør den også. Noen gjør den litt feil som gjør at skulderen får litt vondt. Men som andre har sagt her inne, har du varmet opp skikkelig? Jeg kommer egentlig ikke på noe her akuratt på hvorfor men har noen som har hatt samme greie som deg, samme med meg også. Jeg hadde litt vondt pga dips før, men var fordi mine venner fortalte meg hva jeg skal gjøre, så hørte på dem og fikk vondt... men ikke nå lengre. Dette er en stund siden da seff hehe.
 5. Får lyst til å prøve det ut nå! Haha those gains
 6. Dæven for en styrke du har! :D Helt rått! Stå på!... følger med jeg!

 7. Haha føler med deg! Jeg har prøvd ut diverse fra andre blogger og ser langt ifra ut som på de bildene.... ;(
 8. Holy shit må prøves , men håper den ikke er drit tykk...men skal nok komme seg nedi magen. Greide å bruke 4 scoops mutan mass gainer med 3dl melk! hahahahaha den gjørma!..
×
×
 • Create New...