Gå til innhold

K-moo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av K-moo

 1. Mmmm.. Nesten matporn dette! Hahaha..
 2. Er vel bare meg som har fått dilla på ferske bringebær. Hahaha...
 3. Mmmmm.... Litt bringebær på toppen er prikken over i'en!
 4. Helt riktig Martin. Vi vet jo at ting ikke kommer gratis, må jobbe for det og den hardeste jobben kommer etter disse ukene. Jeg er foreløpig veldig fornøyd for jeg har fått en energi som jeg har savnet. Løp nesten en mil i går kveld fordi jeg følte jeg hadde for mye energi til å sitte i ro en lørdags kveld. Den boost energien har jeg savnet.
 5. Jeg har vært ute etter en snarvei for å kunne fortsette der jeg slapp tidligere.
 6. Normalen tenker man en gjennomsnittlig kvinne. Jeg har trent kroppsbygging i lang tid og har hatt et stopp pga min mann fikk kreft. Nå skal jeg bare brenne vekk litt underhudsfett. 169cm er høyden min. Har pleid å ligge på 60-65kg men har siden sykdommen bare gått i et stopp. Nå skal jeg ned til normal vekten min.
 7. Ville først og fremst fått en kroppsmåling, sjekke fettprosent, muskelmasse prosent, hvordan forbrenningen ligger ann osv. Så ville jeg kastet hele vekten ut av vinduet og brukt målebånn. Helt normalt at man har opphold i nedgangen, det er kroppen som omstiller seg. Og når den har omstilt seg så går man ned igjen. Så sant kroppen din ikke får for lite proteiner, det kan man også se på kroppsmålingen.
 8. Jeg har det, siden jeg er kvinne og har godt over normalen med muskler. Tålmodigheten min er ikke laget til å ha en nedgangsplan på 2år. : /
 9. Noen som holder på med Xtravaganza eller har holdt på? Vis du har holdt på, kan du si noe om resultatet? Vis du holder på, kan du fortelle litt om hvordan det går? Jeg har gått på det i 3 dager og har gått fra 77.2kg til 75kg. Målet som er satt opp på meg er ned 15kg på 2måneder og stabilvekt de neste 2måneder.
 10. Hvor får jeg kjøpt det? Event, noen som vil selge sin vis de ikke bruker den??
 11. Diet funker ikke helt med 2 barn i hus her. Må liksom vise at vi spiser alt. Men vi spiser heller Sundt, variet og riktig hele gjengen. Må ta det igjen på trening jeg.
 12. Anya: går du noe fast diet og program?
 13. 60-65kg så elsker eg kroppen min og formen min, men lavere er ikke nødvendig. Da må jeg ned i muskelmasse og DET er uaktuelt når det har vært en hard del av jobben.
 14. Samme som meg det! Ser mangen konkurranse grenser for kvinner er på 55kg. Det gjelder kampsport og andre grener men hadde jeg veid 55kg så hadde jeg måtte amputert bein. Jeg får meg ikke avere en 58kg, kroppen nekter.
 15. En venninne er også samme str. Jeg kjenner jeg blir sint hver ang noen sier hun er tynn, like frekt som å si noen er tykk. Hun klarer ikke å legge på seg særlig mer og hun har virkelig lyst å få mer muskler, rumpe og rygg men hun klarer det ikke. Hun ser sunn ut men forstår hun vil ha litt mer kjøtt.
 16. Knall bra!! Er jo et kjempe bra mål. Trenger ikke å være flau, du skal være stolt.
 17. Jeg tenkte jeg skulle prøve denne, men løping er no GO under kuren??
 18. Jeg er 169 og veier 76kg. Jeg har vært nede i 58kg men da fikk jeg klager over at jeg var alt for tynn. Min ideal vekt er vel 62-65kg og nå skal dette røskes vekk. Målet da jeg var slank før var Fitness men da min mann fikk kreft endret egentlig litt målet seg. Nå er det Boston Maraton og Birken til sommeren også får jeg se når de første målene er nådd. Jeg lurer på hva din høyde, vekt og mål er?
×
×
 • Opprett ny...