Gå til innhold

Thale

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har lagt meg til en lei uvane med å skru av vekkerklokken og komme med "gode" unnskyldninger til meg selv for å slippe å gå på forelesning. Tenker HVER kveld at "I morgen SKAL du stå opp og gå på forelesning!"... Men så kommer morgenen da, også blir det aldri noe av.. Merker det stresser meg litt.
 2. Fant ut etter et halvt år med markløft midt i rommet på senteret at de to treningstightsene mine var gjennomsiktige når jeg bøyde meg... Ukult! Etter dette kjøpte jeg en grå i bomull som jeg forsikret meg om at ikke var gjennomsiktig. Endte opp med svettemerker både her og der og ble om mulig enda flauere, så jakten fortsetter. Tror det blir en svart ja. Med stilongs under. Kanskje to.
 3. MINST 9, helst 10-11. Gjerne lenger de dagene jeg har trent.
 4. I går var det en stankelbeinmann som stønnet så mye og høyt, og med så stor innlevelse at jeg trodde jeg hadde forvillet meg til et helt annet sted enn et treningsstudio. Han stønnet seriøst på hver eneste repetisjon, og man skulle tro det var en jente og ikke stangen han holdt på med. Jeg måtte gå ut i garderoben og fnise meg ferdig. For all del. Det er greit å stønne, men alt til sin tid.
 5. Isåfall kan jeg avsløre for dere gutter at det absolutt ikke fungerer, så ingen grunn til å prøve den veien.
 6. Skal man ha bena helt i ro når man tar chins/pullups osv? Ser mange som kipper veldig med bena og tar i fart, men jeg trodde man ikke skulle gjøre det?
 7. Er det vanlig at appelsinhuden kommer mer frem før den "blir borte"? Synes egentlig det har blitt værre etter at jeg begynte å trene.
 8. Hadde en litt hard overgang fra påskeferie i sofaen i dag. Tenkte jeg skulle kjøre litt intensivt mellom to forelesninger, og kjørte på.. Det endte med at jeg nesten svimte av, og måtte løpe på do og spy. Kanskje ikke en ordentlig tabbe, men absolutt en potensiell tabbe som kunne ført til at jeg måtte bytte senter.
 9. Jeg blir møkksur og vil bare hjem og sove.
 10. Fra nå av blir det øks i treningstightsen sånn for sikkerhetsskyld.
 11. Lehmkulhallen, sib-senter. (Bergen)
 12. Aner ikke, jeg gadd ikke se så mye på han. Det eneste jeg fikk med meg var at han var veldig tynn, hadde briller og kamuflasje t-skjorte...
 13. Godt å høre! Jeg ble så sint/sjokkert/flau når han kom bort at jeg ikke klarte å svare, men neste gang skal han få høre det.
 14. Her om dagen fikk jeg kjeft av en gutt i styrkerommet fordi jeg brukte knebøystativet. Er det sånn at det bare er for de som løfter veldig mye? Jeg tok 40 kilo, som er ganske mye for meg da jeg er en liten spjæling på 48 kilo, men jeg fikk beskjed om at det kunne jeg drite i og at jeg heller skulle bruke de små vektstengene. Problemet er at jeg ikke klarer å løfte opp 40 kilo på skuldrene uten stativ. Samme fyren kom også og kjeftet på meg da jeg tok glute bridge med en stor stang og vektskiver (40 kilo). Men jeg kommer meg jo ikke under stangen hvis jeg skal bruke de der småstengene?
×
×
 • Opprett ny...