Jump to content

000

Members
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

000 last won the day on April 26 2013

000 had the most liked content!

About 000

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/12/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men hvorfor må de absolutt skrive så mye om sin trening ? Er det ikke kjekt å bruke fritiden sin på noe helt annet enn å prate om trening, være brun og ta bavianrompe bilder ? Livet er jo så mye og det er så uendelig mye morsomt og interessant å oppleve i en svært variert og gøyal verden. Jeg tenkte å blogge treningen min engang, men satt foran dataen og tenkte...herregud jeg har trent i 2 timer alt jeg orker også skal jeg sitte her å skrive om det ? Jeg er ferdig med det for idag. Det de gjør er jo ikke noe nytt, dette er en "greie" med mye historie og mange morsomme og store profiler. Men disse profilene kledde seg normalt, de gikk ikke i Gasp eller måtte ikke ta tribals eller blogge med orddelingsfeil. Arnold, Lee Gaspari, Lee Haney, Shawn Ray, Kevin Levrone osv osv....ingen av dem begrenset livet sitt til gymmet og hadde flust av hobbier ved siden av...Kevin Levrone er blant annet gitarist og vokalist osv. De var vanlige. Du kunne ha Arnold Schwarzenegger på et talkshow og han møtte opp, snakket minimalt om trening og fortalte heller om Østerrike og hans planer for fremtiden og hvordan han trives i USA og morsomme ting i hans liv. Hvorfor gjøre seg til en person som er så drittkjedlig at det eneste du kan prate og blogge om er proteinkjeks og trening?
 2. Problemet du møter når du spør om noe slikt her er at hvem som helst kan svare alt mulig, som oftest er det unge jenter her som vet alt om alt og slik er det bare og slik vil det forbli. Men mitt alternativ er at du gjør som de som lever av å yte med kroppen sin gjør, de trener rolig kardio etter trening...10-15minutter med rolig sykling f.eks. Flere jeg har snakket med av fotballspillere, rugbyspillere og sprintere sverger til at det virker og at de kvitter seg med slagstoffer slik at de får en lettere hverdag etter treningen.
 3. Men eatwelltrainhard om du hadde spilt håndball i nesten 20år og det kommer en som har prøvd å lære seg litt i noen uker bort til deg og retter på deg, selv om personen ikke har peiling på hva du engang gjør eller hva du trener på. Skal du ta til deg det da ? Er det bare slik det skal være og personen utøver ytringsfriheten sin ? Hva skjedde med normal folkeskikk og at en lar de som trener rundt seg være ifred, hvorfor har disse nye superfitness jentene det behovet? Sånn er det med gutter jeg kjenner som har stilt i Kroppsbygger konkurranser i 15-20år +. De har oppnådd en optimal fysikk og opparbeidet seg en enorm individuell erfaringsbase om hvordan de kan trene mest effektivt for sin kropp. De forteller relativt ofte om unge jenter på treningsstudioet som har vært der langt under 1år som plutselig kommer og skal rette på dem. Ja jeg forstår at det veldig populært å ha treningsblogg, stille i BF, Fitness, ta bilde av blåbær i havregrynet og skrive "haters gonna hate" og "jeg gir meg aldri uansett hvem som sier hva og hvor mye motstand jeg får" og alle er sånn meg meg meg meg meg meg meg og mer meg x 1000.0000.000. I get it, jeg forstår. Det jeg ikke forstår er hvorfor en ikke ønsker å være åpen, ydmyk og om en skal følge med på andre hvorfor ikke prøver å lære og studere istedenfor å ta på seg Politihatten, spesielt om personen kan så uendelig mye mer enn deg om hva som passer for han/henne. Kanskje personen gjør slik og slik fordi han/hun har en kneskade, eller er en aktiv utøver i en sport eller lignende. Men neida, her kan en alt etter 2 uker på treningsstudio og riskjeks i garderoben.
 4. Jeg finner ikke artikkelen men jeg leste om at dette er noe først og fremst jenter i vesten får....f.eks Filipinske sjømenn eller Congolesiske gruvearbeidere som jobber 14 timer om dagen uten pause får ikke denne typen syndromer den man er utmattet hele tiden. Jeg lurer på hvorfor er det slik.
 5. Jeg tror det handler om mest at det var en litt annen fred før alle ble eksperter og ingen visste var ordet fitness betydde eller hadde hørt om Bikini fitness, folk lot hverandre være ifred på gymmet og det var ikke mote med spesielle klær eller must med å hiptruste eller lignende. Her om dagen spurte en kroppsbygger som har vunnet ganske mye meg om jeg kunne vise ryggen og stramme siden vi har trent mye opp igjennom og han ville se om jeg var blitt noe bedre, så går det en jente forbi og ler av meg fordi jeg strammer armene når jeg tar en back double biceps...hun har vel vært medlem her 1år og trent kanskje 2år ? Hvorfor trangen til å mene så mye en ikke kan noe om ? Poenget mitt med å si det er at hvorfor får noen behovet for å korrigere på alle andre fordi de har kastet seg på en treningsbølge og lest noen artikler på forsiden til fitnessbloggen ? Ironien er at det er de samme menneskene som nå er all over fitness som gjorde narr av meg før og lo av meg fordi jeg trente vekter. Så jeg tror poenget til TS med denne tråden er at ingen brydde seg et kvekk om hva sidemannen på gymmet gjorde før, før fitnessbølgen kom og alle ble eksperter etter 3 uker på Elixia...det var rett og slett en mildere stemning....det fantes rett og slett ikke jenter på 20år som går rundt som Fitnesspoliti fordi de har lest en copy-paste google translate artikkel om trening.
 6. Men eatwelltrainhard - synes du ikke det er litt rart om BloggeLisa som tar bilde av havregryn med jordbær i og skriver om "haters" og utfall på bloggen sin skal rette på andre på gymmet som har vært der 12-15år lengre enn henne og er det ikke litt dumt når hun ikke vet hvilken muskelgruppe personen hun retter på trener ? Jeg har ikke noe problem med det nye FitnessPolitiet og kommer aldri til å si noe tilbake, men på innsiden tenker jeg selvfølgelig at jeg ikke fatter hvordan de greier å engasjere seg så voldsomt at de må kritisere meg på trening. Det har ikke bare skjedd engang heller...jeg har ikke blogg, tatoveringer, brunfarge, orddelingsfeil, staffordshire bull terrier eller rulleblad...jeg hører ikke hjemme i hennes verden og mener en heller kan si hyggelige ting til hverandre på gymmet.
 7. Hehe takk - rygg må være den letteste muskelgruppen å trene til det ytterste og skvise ut absolutt alt en har av energi.
 8. Gøns : Akkurat slik jeg føler det....du får kjeft av en helt fremmed person som har lest noe piss som en smart ass norsk PT har kopiert fra Dante fordi du liker å trene lårene seperat fra rompen...det er helt utrolig....wow...det er helt faens utrolig.
 9. Ja hva er det for noe? Atlas og Sacrev kanskje de to beste trenerne som finnes på jordkloden forteller at de fremdeles blir plaget av sånne som Dag eller Fitnesspolitiet når de skal trene lårene sine...det er helt utrolig...det er helt faens utrolig....ah jeg savner gymmet for 10-12år siden når du fikk være helt ifred og ordet fitness fantes omtrent ikke, styrkeløfterne hadde nok med å kjefte på hverandre og ordet blogg fantes ikke.
 10. Når jeg skal trene lår liker jeg å gjøre slik Men vent litt jeg skal sende Lee Priest en email og fortelle han at Dag i Oslo vet bedre enn han. Jeg vil aldri noen gang forstå hvordan det går ann å bry seg om hva andre gjør på treningsstudio...om jeg noen gang gjør det så skyt meg og brenn liket mitt, det må være det laveste av det lave av det lave og jeg vil ihvertfall ikke kunne forstå hvordan noen kan kritisere noen uten å vite hvilken muskelgruppe de engang trener.
 11. 000

  Lage min egen PWO

  Kreatin kan du ta før treningen da den skal hjelpe deg hovedsaklig med prestasjonen på trening
 12. Jeg er enig TS når det gjelder FitnessPolitiet...satan jeg savner gymmet før Fitness og brunfarge ble populært...plutselig blir jeg etter 15år med knebøy irettesettet av en jente som har trent i 9 månder og vet alt fordi hun har lest noe en norsk PT har copypastet fra doggcrapp og tjent seg rik på...det er litt plagsomt med Fitnessmafiaen som plutselig vet alt og skal riste på hodet av meg.
 13. Ja i hans tilfelle er det helt utmerket, han vil ha en fin forbrenning ganske fort..slutte med den voldsomme tissingen kanskje allerede etter første uke ..legger han til litt deilig kaffe isteden for en fettforbrenner så han føler seg litt fullere i magen vil det ihvertfall være en lek. Jeg tror også han vil sitte igjen med bittelitt mer muskler etter 6-8uker med dette....jeg tror ikke han trenger en spisedag gjevnt, men han gjerne spise litt mer enkelte dager bare for å restituere seg litt ekstra.
 14. Opplegget ditt er allerede perfekt, Utmerket...om du vil kan du legge til litt mer pasta og godsaker utover..du spiser allerede langt bedre enn 99% av verdens befolkning om du følger det opplegget. Gi det 8 uker og mageflesket er for lengst bortevekk.
×
×
 • Create New...