Gå til innhold

000

Medlemmer
 • Innholdsteller

  288
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

000 vant dagen sist 26. april 2013

000 hadde mest likt innhold!

Om 000

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 12. des. 1984

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men hvorfor må de absolutt skrive så mye om sin trening ? Er det ikke kjekt å bruke fritiden sin på noe helt annet enn å prate om trening, være brun og ta bavianrompe bilder ? Livet er jo så mye og det er så uendelig mye morsomt og interessant å oppleve i en svært variert og gøyal verden. Jeg tenkte å blogge treningen min engang, men satt foran dataen og tenkte...herregud jeg har trent i 2 timer alt jeg orker også skal jeg sitte her å skrive om det ? Jeg er ferdig med det for idag. Det de gjør er jo ikke noe nytt, dette er en "greie" med mye historie og mange morsomme og s
 2. Problemet du møter når du spør om noe slikt her er at hvem som helst kan svare alt mulig, som oftest er det unge jenter her som vet alt om alt og slik er det bare og slik vil det forbli. Men mitt alternativ er at du gjør som de som lever av å yte med kroppen sin gjør, de trener rolig kardio etter trening...10-15minutter med rolig sykling f.eks. Flere jeg har snakket med av fotballspillere, rugbyspillere og sprintere sverger til at det virker og at de kvitter seg med slagstoffer slik at de får en lettere hverdag etter treningen.
 3. Men eatwelltrainhard om du hadde spilt håndball i nesten 20år og det kommer en som har prøvd å lære seg litt i noen uker bort til deg og retter på deg, selv om personen ikke har peiling på hva du engang gjør eller hva du trener på. Skal du ta til deg det da ? Er det bare slik det skal være og personen utøver ytringsfriheten sin ? Hva skjedde med normal folkeskikk og at en lar de som trener rundt seg være ifred, hvorfor har disse nye superfitness jentene det behovet? Sånn er det med gutter jeg kjenner som har stilt i Kroppsbygger konkurranser i 15-20år +. De har oppnådd en optimal
 4. Jeg finner ikke artikkelen men jeg leste om at dette er noe først og fremst jenter i vesten får....f.eks Filipinske sjømenn eller Congolesiske gruvearbeidere som jobber 14 timer om dagen uten pause får ikke denne typen syndromer den man er utmattet hele tiden. Jeg lurer på hvorfor er det slik.
 5. Jeg tror det handler om mest at det var en litt annen fred før alle ble eksperter og ingen visste var ordet fitness betydde eller hadde hørt om Bikini fitness, folk lot hverandre være ifred på gymmet og det var ikke mote med spesielle klær eller must med å hiptruste eller lignende. Her om dagen spurte en kroppsbygger som har vunnet ganske mye meg om jeg kunne vise ryggen og stramme siden vi har trent mye opp igjennom og han ville se om jeg var blitt noe bedre, så går det en jente forbi og ler av meg fordi jeg strammer armene når jeg tar en back double biceps...hun har vel vært medlem her 1
 6. Men eatwelltrainhard - synes du ikke det er litt rart om BloggeLisa som tar bilde av havregryn med jordbær i og skriver om "haters" og utfall på bloggen sin skal rette på andre på gymmet som har vært der 12-15år lengre enn henne og er det ikke litt dumt når hun ikke vet hvilken muskelgruppe personen hun retter på trener ? Jeg har ikke noe problem med det nye FitnessPolitiet og kommer aldri til å si noe tilbake, men på innsiden tenker jeg selvfølgelig at jeg ikke fatter hvordan de greier å engasjere seg så voldsomt at de må kritisere meg på trening. Det har ikke bare skjedd engang heller...je
 7. Hehe takk - rygg må være den letteste muskelgruppen å trene til det ytterste og skvise ut absolutt alt en har av energi.
 8. Gøns : Akkurat slik jeg føler det....du får kjeft av en helt fremmed person som har lest noe piss som en smart ass norsk PT har kopiert fra Dante fordi du liker å trene lårene seperat fra rompen...det er helt utrolig....wow...det er helt faens utrolig.
 9. Ja hva er det for noe? Atlas og Sacrev kanskje de to beste trenerne som finnes på jordkloden forteller at de fremdeles blir plaget av sånne som Dag eller Fitnesspolitiet når de skal trene lårene sine...det er helt utrolig...det er helt faens utrolig....ah jeg savner gymmet for 10-12år siden når du fikk være helt ifred og ordet fitness fantes omtrent ikke, styrkeløfterne hadde nok med å kjefte på hverandre og ordet blogg fantes ikke.
 10. Når jeg skal trene lår liker jeg å gjøre slik Men vent litt jeg skal sende Lee Priest en email og fortelle han at Dag i Oslo vet bedre enn han. Jeg vil aldri noen gang forstå hvordan det går ann å bry seg om hva andre gjør på treningsstudio...om jeg noen gang gjør det så skyt meg og brenn liket mitt, det må være det laveste av det lave av det lave og jeg vil ihvertfall ikke kunne forstå hvordan noen kan kritisere noen uten å vite hvilken muskelgruppe de engang trener.
 11. Kreatin kan du ta før treningen da den skal hjelpe deg hovedsaklig med prestasjonen på trening
 12. Jeg er enig TS når det gjelder FitnessPolitiet...satan jeg savner gymmet før Fitness og brunfarge ble populært...plutselig blir jeg etter 15år med knebøy irettesettet av en jente som har trent i 9 månder og vet alt fordi hun har lest noe en norsk PT har copypastet fra doggcrapp og tjent seg rik på...det er litt plagsomt med Fitnessmafiaen som plutselig vet alt og skal riste på hodet av meg.
 13. Fra 23år til 28år
 14. Ja i hans tilfelle er det helt utmerket, han vil ha en fin forbrenning ganske fort..slutte med den voldsomme tissingen kanskje allerede etter første uke ..legger han til litt deilig kaffe isteden for en fettforbrenner så han føler seg litt fullere i magen vil det ihvertfall være en lek. Jeg tror også han vil sitte igjen med bittelitt mer muskler etter 6-8uker med dette....jeg tror ikke han trenger en spisedag gjevnt, men han gjerne spise litt mer enkelte dager bare for å restituere seg litt ekstra.
 15. Opplegget ditt er allerede perfekt, Utmerket...om du vil kan du legge til litt mer pasta og godsaker utover..du spiser allerede langt bedre enn 99% av verdens befolkning om du følger det opplegget. Gi det 8 uker og mageflesket er for lengst bortevekk.
×
×
 • Opprett ny...