Gå til innhold

Mr.Shallow

Medlemmer
 • Innholdsteller

  152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. I følge meg selv ingenting, i følge andre seriøse forhold og å gå tom for proteinpulver.
 2. Hei, Vi har en gym der jeg jobber men, det er ikke alt for mange apparater der. Jeg har blitt spuret om hva som bør være der og det kunne vært fint med noen inspill fra dere. Det som er der for per dags dato er. Manualer fra 3-6kg, en 8kg, en17kg, en 20kg(1) og to 22kg. Et benkpress stativ: med ca 120kg i vektskiver. En z-stang. En benk. En beinmaskin ala: http://www.building-muscle101.com/images/leg-extensions.jpg En peckdek maskin, En 70-talls liggende mikmakk maskin. (sannsynlig vis den eneste av sitt slag) En treningsmatte. Ha en hyggelig torsdag.
 3. Overvektige folk som sykler i gul Tour De France skjorte. Bør være noen i butikken som rister på hode og sier "Nei, den får du ikke"
 4. Problemet er vel at linken til loggboken i Opera ser slik ut: h ttp://forum.fitnessbloggen.no/threads/espen-b-andersson-—-af-13.4480/ Og slik ut i explorer: h ttp://forum.fitnessbloggen.no/threads/espen-b-andersson-%E2%80%94-af-13.4480 Så ja du har nok rett at det er "-—-" tegnet. Solution: Start opp explorer, logg inn, gå til den nye addressen til loggboken, kopier den, og legg den inn der loggbok addressen skulle være. Problem solved. Evt lime inn addressen som du får i explorer inn i Opera (har ikke prøvd det så er ikke sikker på om det fungerer)
 5. Trykker altid på cappuchino knappen i håp om at vi har det på kaffe maskinen - Kommer alltid varmt vann.
 6. Hvilken nettleser bruker du? Kunne ikke legge inn logboken i Opera eller firefox, men det gikk fint i explorer.
 7. Noen smarte tips angående hvordan man fryser ned stekte kyllingfiletter. For lat til å steike dem hver dag.
 8. Bør man skifte treningsprogram når man er på diett?
 9. Hvilket treningsprogram bør man kjøre på PSMF? Fullkropp eller en to splitt?
 10. Hvorfor ikke bare spille VG Manager for å se hvem som er best? Tror jeg det hele ender slik: Russland og Hellas videre fra gruppe A Nederland og Tyskland videre fra gruppe B Spania og Italia videre fra gruppe C Frankrike og Sverige videre fra gruppe D Kvartfinaler: Russland – Tyskland Spania – Sverige Nederland – Hellas Frankrike - Italia Semifinaler: Tyskland- Spania Nederland - Frankrike Finale: Spania – Nederland Van Persie (Nederland) foran Torres (Spania). Overraskelsen: Hellas
 11. Ikke belt, belte får mæ til å se feit ut.
×
×
 • Opprett ny...