Gå til innhold

Lillelyng

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vet du hvor jeg kan få tak i denne nå?
 2. Har veldig lyst til å ta det studiet selv, men har ikke mulighet før høst 2014 pga andre studier. Gleder meg allerede!
 3. Jeg spiser ofte karbonadedeig (ca 200g) og nesten en hel brokkoli og blomkål med evt spinat og ett egg til lunsj. Det holder leeenge her hvertfall!
 4. 30 g havregryn kokt med en scoop sjokoladeprotein, 100 g cottage cheese og et par ss Artisana raw cacao bliss og jordbær på toppen
 5. Proteinbrødskiver med peppermakrell og grønnsaker, hjemmelaget ferskpresset "detox" juice og cottage cheese med blåbær. Mett og goo' <3
 6. Heii! Kunne noen forklart meg hva slags muskelgrupper som er med i disse tre øvelsene, evt benkpress også? Hvis jeg feks skal trene to av disse øvelsene, hvilke er mest gunstig og kombinere? Hvorfor velge skrå brystpress med hantler fremfor brystpress med hantler på rett benk eller omvendt?
 7. 2 store stykker biff med salat av spinat, avocado, tomater og spirer
 8. Akkurat denne lagde jeg av yaconsirup, kakao og litt vann. Den ble litt bitter, så kunne godt tilsatt en annen type søtning i tillegg som feks sukrinmelis ) Men sammen i denne "røren" så var den søt nok!
 9. Cottage cheese med peanøttsmør, hjemmelaget sjokoladesaus og salte peanøtter på toppen .. mmm
 10. Okei, ja da vil det jo være vært det. Kanskje jeg skal få bestilt en time til gastroskopi da, det kan jo være litt ventetid.. Tusen takk for svar
 11. Jeg har hatt samme problemet, og etter å ha kuttet ut gluten i et halvt års tid er jeg symptomfri igjen. Tok gastroskopi for fire år siden, og da sjekket de for cøliaki, men det var magesår som var problemet den gangen. Har tenkt at kanskje sår i tarmen kan ha forårsaket en evt intolleranse mot gluten. Har blitt anbefalt av lege og ernæringsfysiolog om at det kan være lurt å ta en ny gastroskopi, men da må jeg jo innvie gluten i kosten for en periode og det blir vondt .. :thumbsdown: Hvis du fikk diagnosen Cøliaki, får du støtte for å kjøpe glutenfrie alternativer da?
 12. Bare send mail direkte til iherb, så bør vel de være vant med å ta hånd om sånne ting Siden du har valgt usp så er vel pakken sporbar (hvis det er et ord;P) også .. ?
×
×
 • Opprett ny...