Gå til innhold

MuskElin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. MuskElin

  Tatoveringer

  Når det gjelder tatoveringer, så er det veldig enkelt: Go for what YOU believe in! :thumbsup: Det er tross alt du som skal leve med det resten av livet! ...Men det betyr også at det kan være greit å vurdere om du cruiser med årets mote eller om du vil synes valget er like hipt om 20 år. Selv har jeg to som jeg absolutt ikke angrer på!
 2. Når du freaker ut på Gardermoen en søndag fordi flyet er forsinka, og du MÅ hjem med første fly for å rekke ukas siste styrketrening!
 3. Kunsten å fatte seg i korthet... :sleep: Twitter FTW!
 4. Jeg fant Frelsen. ...Og den heter Styrketrening!!! :thumbsup: Hadde vært støttemedlem på treningssenter i flere år før den tid, men mislikte jogging på mølla, eier ikke koordinasjon i kroppen til å henge med på step/aerobic og synes Spinning er ganske ensformig. I tillegg skaffet jeg meg en utrolig dyktig PT som gir gode råd i fht kosthold og trening, og som er RÅ på å følge opp og motivere! Har vært nyfrelst treningsnarkoman i 3 måneder og gått ned 9 kg fra 78kg til 69 kg. Jeg er 172 høy, og målet er 63 kg før sommeren! Jeg tror derfor hemmeligheten er å finne en treningsform
 5. Jeg begynte med Chin-ups med strake ben i strikk sammen med PT i november. Den første gangen klarte jeg to på egen hånd. Etterhvert begynte derimot antallet å stige, slik at vi gikk over til knær i strikk (mindre "løftehjelp"). Nå klarer jeg fint 5-6 slike på egenhånd og har begynt å trene negative chins uten strikk på 3repx3sett på 30 sek hver. Kan med andre ord trygt anbefale strikk og skrive under på at det meste kommer seg, så lenge man øver på det!
×
×
 • Opprett ny...