Jump to content

Tore Søyland

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvilke virkestoffer er fjernet fra jacked?
 2. Creatin, beta-alanin, kofferin og germanium ekstrakt. Typisk pre-workout som sagt tidligere.
 3. Se på innholdsfortegnelsen og sammenlign det med f. eks Jack3d. Aldri hørt om det selv.
 4. Min vurdering etter å ha lest litt her inne er at folk er veldig naive i forhold til hva jenter faktisk blir tiltrukket av. I 95% av tilfellene så tror jenter de er ute etter noe helt annet enn hva de faktisk tiltrekkes av. Det værste er at uansett hvor mye du prøver å få, både gutter og jenter, til å forstå dette går det ikke inn. 5% av alle gutter ligger med 70% av alle jenter, hva tror dere er grunnen til dette?
 5. "En av de absolutt beste styrkeøvelsene du kan gjøre for å få mer spenst i stussen, er en god gammeldags knebøy. Og KK.nos trenings- og kostholdsekspert Ina Garthe er blant dem som sverger til øvelsen. I tillegg til at du får trent muskulatur i både rumpe og lår, er øvelsen såpass enkel å gjennomføre at du kan gjøre den mens du ser på tv, pusser tennene eller lager middag." Kan noen lære meg hvordan jeg utfører bøy mens jeg pusser tennene/lager middag?
 6. Ikke stol blindt på en kroppsmåling, spesielt ikke når forskjellene er mikroskopiske. Mål heller framgang i økt styrke, og ta en ny måling etter f. eks 6 måneder. Da vil framgangen din være større, og gi et bedre bilde på en kroppsmåling.
 7. 46, med litt barnslige trekk i ansiktet.
 8. Ingen som poste halvnakne bilder uten å vær minimum semi-narsisistiske, Widding!
 9. Slet med det samme. Jeg hadde pittelitt vondt, og tenkte at det går over av seg selv. Endte opp med betendelse i festet på den lange bicepssenen. Jeg anbefaler å trene med veldig lette vekter, tøye mye ut og kjøre en del forebyggende øvelser. Det funket iallefall for meg
×
×
 • Create New...