Jump to content

HaKi

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About HaKi

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/18/1986
 1. Kan hende det, for noen, men jeg kjemper sånn for å klare å gå opp i vekt nå og bygge ;-) så ville ikke risikert det jeg nå nei :-)
 2. Hehe tjaha.. conserta og ritalin er ca samme effekten, men man får mer svigninger av ritalinen iogmed at noen kan kjenne på litt nedtur og litt opptur når det er nye doser, men det er mere amfetamin effekt i metamina f.eks. Min samboer som har ekstremt sterk adhd bruker det, men jeg vil ikke gå på det selv fordi det må man også ta flere ganger om dagen og spiser mere av musklaturen
 3. ikke med ritalin. det må du ta flere ganger. Er derfor jeg bruker conserta. Fordi da tar jeg bare en som gir litt og litt utover dagen. Er for surrete til å huske på å ta ritalinen når jeg skal, så godt å slippe å tenke på det.
 4. Det kan hende det hjelper å planlegge, men jeg syns ikke at det minsker effekten at jeg trener rett etter at jeg har tatt medisinene mine. Jeg må jo det, ellers får jeg jo aldri surra meg avgårde til å dra
 5. Jeg har også ADHD, går riktignok på conserta, men merker egentlig ikke at det hindrer meg noe sånn styrkemessig sett, og jeg trener mye styrke. Men det er klart, vi må jo ha i oss nok mat og vann!! det må jo alle mennesker, men merker at det er suuuperviktig, det er jo veldig vanndrivende medisiner. :-)
 6. Noen som vet om det er minimums grep på pull ups, fant på en gammel regel liste at minimun grep var 65cm, stemmer det nå også, eller er det bare at det må være under 1m? syns 65cm er litt bredt for meg så jeg ble litt kjørt i hue mitt når jeg leste det.
 7. Åssen går treningen om dagen? =)

  1. GrommiZ

   GrommiZ

   Så artig at du har valgt å stille i AF da, kjekt å ha noen mål og jobbe mot :) LYKKE TIL! You can do it ;)

 8. Jeg tar bare 35kg jeg nå Riktig nok 15-20reps og så dypt som det omtrent går, meeen det er mye mere tøft for meg en mindre reps og tungt.
 9. Hehe jeg også bæda helt og viste det til samboer'n min. Og han bare: jaja da har du trent tungt nok idag da kjære
 10. Moro at dette ble ett tema idag. Fikk nemlig sjokk når jeg så meg selv i speilet ista. Hadde to heftige blodutredelser på skuldrene etter tåhev idag:p Ingenting vondt eller noe. Bare sjokkerende når jeg så det;)
 11. Joho! nå ligger det masse godsaker fra MYO på posten å venter på meg! :-D

 12. Hørtes sinnsykt digg ut...
 13. Skulle ønske det fantes antabus mot sukker...

 14. Jeg er 165cm og veier 54kg. Kan godt legge på meg noen kilo i muskler for å si det sånn;) og det prøver jeg på. Trenger er bakdel å holde buksene oppe med.
×
×
 • Create New...