Gå til innhold

Kine"Grønn"

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kine"Grønn"

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08. des. 1987
 1. om jeg trener så er mat programmet mitt slik at jeg har et måltid basert på mer proteiner enn karbo. (eks en salet med masse skinke eller noe til første måltid) karbo+proteiner etter trening (om jeg ikke trener er det litt mindre karbs...) et måltid basert på sunt fett.
 2. HJELP! Kjøpte meg proteinpannekaker (pulver) fra protein frabrikken.... Men lurer litt på et par tre ting... Er det noe man kan spise hvor mye man vil av?Eller etter trening? eller til hvilken måltid bør man spise de? (jeg har periodiskfaste) OG til slutt hva er godt å ha på de / til de. ? Hilsen Kine"GRØNN":rofl:
 3. Da skal jeg prøve det etterpå men lurer på om det er sann man bruker etter trening eller ikke.... er jo litt carbs i de men ikke så mye sukker....
 4. Fra Proteinfabrikken så klart...
 5. Kjøpte meg proteinpannekaker (pulver).... Men lurer litt på en ting... Er det noe man kan spise hvor mye man vil av? Til hvilken måltid bør man spise de? (jeg har periodiskfaste) OG til slutt hva er godt å ha på de / til de. ? Hilsen Kine"GRØNN":rofl:
 6. Det kan komme av at man har begynt får hardt og ikke er vant til det , å defor lønner det seg å begynne rolig. sant?
 7. Jeg har også hatt en periode der jeg har hatt vondt på frem siden av leggene. Jeg fikk beskjed av en fysoterapaut å ha full trøkk på dusjen (gjerne en hard stråle om man kan justere) bruke så kaldt vann jeg klarer i noen min så varmt noen min å gjenta det flere ganger... Gjøre det kanskje 2 ganger om dagen flere ganger i uka. Men husker ikke om jeg skulle begynne og avslutte med kaldt eller varmt vann... Dette skulle hjelpe mot "smertene" ... Noen andre som har erfaring med det ?
 8. Prøvd å lete etter macadamianøtter jeg, men finner de bare i pose der det er mange andre nøtter også. Får man kjøpt disse alene?
 9. Jeg har også lært at det er viktig å få i seg riktig type fett for å forbrenne det gamle?
 10. Er det nettsted eller et sted?
 11. Føler det samme selv... eller bare det å våkne om morgen og komme igang...
 12. Jeg kjøper de i sverige...
 13. Jeg har som regel delt opp måltidene mine med et protein måltid, et karbo/protein (spørs om jeg trener eller ikke), et fett/protein å jeg bruker å ta fett måltidet på kvelden/natta.... Om det er lurt vet jeg ikke. Men har fått hjelp av PT til å sette det opp ....
 14. Jeg syntes ikke jeg har blitt så fort sulten av whey egentlig, men da har jeg tatt det samme en salat eller noe.... Da bruker jeg bare 2dl væske og en skuff pulver. Har prøvd å ta 3-4 dl væste og 2 skuffer men det klarer jeg ikke få i meg en gang :S
 15. å ja takk for tipset, det skal jeg ta med meg videre
×
×
 • Opprett ny...