Jump to content

Stjerne87

Members
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stjerne87

 1. betalte ikke 309.- for den jeg har nå. fikk den billigere og ja, grunnet prisen. Kre alkalyn som jeg hadde tidligere kostet 600kr for en mnd. da er det vesentlig forskjell på disse to i pris. Når det er sagt så har jeg ikke kjempe oversikt over hvem som er "best" og ikke. den jeg bruker nå ble jeg anbefalt blant annet fordi den er lovlig ihht de listene jeg må forholde meg til på skolen min. bortsett fra det: tusen takk for tilbakemeldinger hanne_and og Nitram. skal dele det opp i 2 doser per dag og se om ikke det gjør magen bedre. vann er selvsagt også notert!
 2. legger ved denne så dere kan se hvem det er jeg bruker nå. Tech Nutrition - ATPcreatine bruspulver
 3. Beklager å måtte opprette enda en tråd med spørsmål ang kreatin(ser at det er endel tråder om det her fra før), men har et issue jeg håper dere kan hjelpe meg med. Har tidligere brukt PF sin krealkalyn(pulverform). Fungerte kjempe bra. ingen bivirkninger. Nå har det gått et par år hvor jeg ikke har brukt kreatin og kjøpte meg derfor Tech Nutrition sin ATP creatine monohydrat siden jeg ble anbefalt denne. (bruspulver versjonen). Har noen her erfaring med den? Har bare brukt den i 5 dg nå, men ble jo latterlig dårlig i magen av den. Har trolig ikke drukket nok vann så skal så absolutt endre på det den nærmeste tiden, men syntes at det var litt rart at jeg reagerer så sterkt på denne, men hadde null bivirkning av krealkalyn. ((Årsak til bytte var prisen selvsagt. Vesentlig forskjell her.)) Så... hva er deres erfaringer?
 4. Stjerne87

  Julegaver

  Gave til besteforeldre i år blir et innrammet bilde tatt hos profesjonell fotograf i uniform. Vet de har ønsket seg et bra bilde av meg i uniform lenge så da fikk vi gjort det nå er nok ikke alle som setter like stor pris på sånt, men mine besteforeldre blir garantert kjempe glade vanskelig med gaver til den som har alt!
 5. Stjerne87

  Julegaver

  Pulsklokke står øverst på min liste. Har funnet ut at 90% av det jeg ønsker meg er treningsting spesiell ønskeliste:)
 6. Stjerne87

  Julegaver

  Vet ikke om det allerede er opprettet en tråd om emnet, men hva ønsker vi oss i julegaver? Og kanskje noen tips til julegaver?
 7. hei! jeg har bare glemt å skrive det opp. Godt du nevnte det jeg har biceps curl med manualer i programmet også trodde jeg hadde skrevet det, men ser jo det nå at det ikke står der
 8. Har det som oppvarming 2dg i uka, men du tenkte på styrke overkropp eller? tips mottas som sagt med stor takknemlighet
 9. Har vært syk en legre periode og har nettop startet igjen. Det var mildt sagt tøft! Føltes ut som om styrken bare har forsvunnet helt og det var flaut å bevege seg inn på treningsrommet igjen med den halvslappe kroppen.. uansett, fikk satt opp ett program her for å komme meg oppover igjen. Hadde satt pris på om dere kunne gitt meg noen tilbakemeldinger på hva dere synes, eventuelle endringer jeg bør gjøre, dersom det er noen. Kommer selvsagt til å endre repitisjoner osv når formen begynner å gå oppover igjen (Beklager den utrolig lange meldingen, men for å gi tilbakemeldinger så må en vel ha best mulig info om hva jeg faktisk gjør når jeg er på trening). 2 splitt styrkeprogram(2dg overkrop, 2dg underkropp): Overkropp: Benkpress 10-12rep*3 Skråbenk 10-12rep*3 Arnoldpress 10-12rep*3 Pullups maks rep*3-5 Nedtrekk 10-12rep*3 Dips maks rep*3-5 Underkropp: Bulgarsk utfall 10-12rep*3 Ettbens markløft 10-12rep*3 Sumo 10-12rep*3 Planke (kjører et eget program med 5 serier med vekter) Utfall 10-12rep*3 Situps diverse Kondisjon/utholdenhet 2dager i uka. Langkjøring + intervall/fartslek: (Denne skal økes til 3 intervalltreninger + 1 langkjøring per uke, men må ta det gradvis) Fartslek/intervall(forskjellige økter jeg vil kjøre for å få variasjon): 1.dag: (3min løp, 1 min pause) * 8 (langintervall) 2.dag: 20-25 rep * 60sek, 30 sek pause (kortintervall) 3.dag: 20-25 rep* 45 sek, 15sek pause (kortintervall) 4.dag: 20-25 rep*35 sek, 15 sek pause (kortintervall) 5.dag: 20 min arbeid totalt: 60-45-30 sek med 15 sek pause mellom hver (kortintervall) (Alle økter skal være progressive) 6. dag: 5*4 min 1-2 min pause (Langintervall) 7. dag: 5*1000m 1-2 min pause (Langintervall) Langkjøring: 1.dag: 1 times løping rolig snakketempo 2.dag: 40 min løping + 5*80meter stigningsløp
 10. and the winner is... wait for it.... hipthrust! (according to that article) takk for artikkelen da. Fin den
 11. Har sett at endel her trener glutebridge med vekter istedenfor hipthrusten. Selv har jeg kun kjørt hipthrust, så kan noen fortelle meg hvilke fordeler/ulemper med dem begge? vurderer nemlig å gå over til glutebridge øvelsen, men vet ikke helt hva jeg kan forvente i forhold til hipthrusten.. hva anbefaler dere? (Mulig det er en tråd om dette fra før, men den fant jeg ikke så jeg får beklage dersom jeg skaper unødvendig mye tråder her)
 12. Jeg har slitt med akkurat det samme og skjønner hva du mener. Jeg er absolutt ikke noen ekspert på dette her så folk må gjerne rette på min beskrivelse, men dette er hvertfall hva jeg ble anbefalt. For det første: ha beina langt fra hverandre- da er det lettere å komme dypt ned. Ikke fokuser så sinnsykt mye på at det skal være akkurat skulderbredde. Når du går ned skal knærne peke utover/til siden- vi jenter har lett for å peke dem innover så tenk på dette. Prøv å tenke at du skal presse knærne utover når du går ned, og ha vekten på helen. Som noen skriver kan du også ha noe under helen som støtter oppunder frem til du blir myk nok, men du kan teste ut dette på deg selv(kanskje litt motivasjon): Hold en 5-10kgs plate strakt foran deg, gå ned i knebøy posisjon- kom du lenger ned nå? det gjorde i hvertfall jeg. Jeg trodde ikke det var mulig så ble meget overrasket da jeg plutselig stod der i dyp knebøy. Tøying er viktig for å komme dypt ned. Aldri gå lenger ned enn hva du klarer- med det mener jeg: pass på ryggen din
 13. Om jeg ikke kan nynorsk? Hehe..Jo, det kan jeg vel. Tror ikke det blir noe bikini bilder nei
 14. Nærmeste jeg kommer.. tatt i dag under forsøk på human flag. det har jo ikke vært sommer.. derfor, ingen bikini! (når det er sagt så hadde jeg ikke prøvd human flag i bikini heller)
 15. 10rep*4 på 50kg.. forsåvidt fersking her også.. har ikke tort å makse en gang for er så redd for å ødelegge ryggen.
 16. Jeg har aldri telt kalorier og kommer heller aldri til å gjøre det. For min del gjelder det å lytte til kroppen. Jeg spiser variert, men er opptatt av at frokost, lunch og middagen er sunne alternativer. Hopper aldri over frokost eller andre måltider og er i grunn avhengig av å spise noe mat ca hver 3 time. Lite, men ofte. Bortsett fra det så unner jeg meg ofte noe godt, men i begrensede mengder. Det fungerer for meg, men kan ikke love at det fungerer for alle andre
 17. Spiser akkurat det jeg vil og føler for hver dag. Spiser ca 5 måltider daglig, dvs frokost, mellommåltid, lunch, mellommåltid og middag. Prøver å spise fisk 2 dager i uka til middag.. frokosten består i alt fra brødskiver med ost/leverpostei o.l til lettkokt havregryn. Er nok ikke den som tenker mest på kostholdet, men vurderer å starte med det fra høsten av etter jeg har sett alt det spennende som enkelte av dere lager Ingen andre enn meg som ikke tenker på kalorier o.l?
 18. mitt bidrag!(knøyt bak istedenfor foran) En artig ting å prøve, men tror jeg skal holde meg til "ferdig" kjoler
 19. Kan noen fortelle meg forskjellen på dem? Prøvde å søke på youtube, men jeg ser ikke forskjellen på dem jeg.. :S Takk på forhånd!

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...