Gå til innhold

ElisabetYvonne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ElisabetYvonne

 • Rang
  Medlem

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.elisabetyvonne.blogspot.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ..og hvis du ikke har noen til å holde (ser du er alene på gymmet noen dager ;p) kan du dra frem en benk eller noe som beina kan "hvile" på, så presser du litt til på tur opp i dips-stativet
 2. Until further notice.. Celebrate everything :-D

 3. 140kg i mark idag! Jadda!! :thumbsup: Getting there...
 4. Filen ble veldig stor ser jeg.. Men her er litt av min kroppskunst Rundt hele overarmen, portretter, roser og koi på innsiden, samt en søt en på underarmen
 5. The only time success comes before work is in the dictionary

 6. Fornøyd med at jeg tømte vektstativet for vekter igår på beinpress. Oppvarming på 95kg, og ganske høy øking opp til maks som ble 1x220kg :whistling:
 7. Siden det er et helkroppsprogram ville jag hatt med baseøvelsene markløft og knebøy. Disse dekker store muskelgrupper og vil være en fordel for deg.
 8. Usikker på hvordan jeg skal kategorisere meg selv ang høyde og lengde på føtter.. Men føler begge er lange. Jeg har løftet så lenge uten, at jeg håper og tror jeg kan fortsette med det.. Ikke buken som setter stopper for progresjonen nå iallefall! Tror jeg gjør det, gitt:thumbsup:
 9. Greit over 100kg på både mark og knebøy.. så vet ikke hvor grensa går på når "tungt" er... Når jeg løfter 1RM, kanskje... Jeg kan jo ikke å bruke dette beltet engang:eek:
 10. For å forhindre at de EKSPLO- faan-meg- DERER, sikkert :rofl: Jeg liker det iallefall ikke, men tenkte kanskje det var lurt siden jeg løfter noen kilo :whistling:
 11. Lurer litt på bruken av nyrebelte. Selv har jeg aldri brukt det til mine tunge løft og øvelser. Etterhvert som vektene blir tyngre så blir vel kroppen sterkere. Og da tåler vel kroppen større belastning, right?
 12. 4 eggehvitter og 1 helt egg som omelett, ei skål havregrynsgrøt og noen skiver brunost som snacks:cool: ...og en halv liter kaffe! Øynene min ser ca slik ut nå:
 13. Jeg også.. Skjønner ikke bææra, men sikkert gøy!
×
×
 • Opprett ny...