Gå til innhold

martinaS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Drømmer om SOL:)

 2. Noen innspill på dietten min Basic: jente 26 år, 74 kg, 175 cm Trener styrke 5-6 økter i uken, cardio intervaller 1-2 etter styrkeøktene Kroppsfett 20% muskelmasse 33 kg Hvileforbrenning i følge inbody 1654 Begynte pf med 1900 kcal, men gikk bare opp i vekt! Typisk dag for meg nå ca 1400 kcal Frokost;) kaffe M1 250 gram torsk , 150 gram mager cc og grønnsaker (200 gram brokkoli) M2 300 gram cc Et 1 banan M3 60 gram ris, 150 gram kylling, litt kesam og grønnsaker Jeg varierer endel på maten (karbodeig,egg, laks osv)men skjeldent mer karbs! + glutamin, multivitamin og min
 3. 1,5 - 2 timer. Med unntak av armer da. Men pleier å kjøre tunge løft og har ofte litt lange pauser!!
 4. Må bare nå målene først, så skal jeg helt klart holde helårsformen:)
 5. Ja. Kan jo logge her også, alltid moro og veldig lærerikt med tilbakemeldinger! Kan aldri få lært nok
 6. Ja de fire siste sitter godt, men har god tid! Kan jo ikke nå alle målene mine på så kort tid!!
 7. Hahaha! Det er godt i viltgryte men i seg selv bare?? Kanskje prøve viltkebab i pita mes tyttebær og kesam!? Sikkert en variant! Men på en skala fra 1 - 10 hvor viktig er fettet og hvor mye bør jeg ha??
 8. Hei! Takk:) begynte å logge her, men logger på treningsforum i stedet! Da jeg kjenner fler som logger der! Men føler fb er mye bedre å få kostholdsråd! Så er mye fremgang siden jeg skrev her:) Tina86 på tf om noen er interessert i å ta en titt:)
 9. Har smakt reinskav, men syntes ikke det er noen høydare! Veldig åpen for oppskrifter eller andre bra tips!!
 10. Planen var ned 4 kg:) har byttet ut et kyllingmåltid med laks i dag, så da blir det mere fett! Men blir sykt mett av det siste måltidet i hvertfall. Er veldig overrasket over hvor bra det går å ikke spise før 12:) Noen tips?
 11. Tror kcal mengden er bra, men finner ut av det om en uke ca. Trener tungt og lenge så mulig jeg bør øke litt på karbs. Senker forøvrig inntaket med 400 kcal på fridager:)
 12. Takk for svar dere:) Spiser ikke bare kylling da, men varierer med laks, torsk, egg, tunfisk, svin , karbonadedeig! Men sånn oppsett med ca fordeling mellom karb, prot og fett. Blir 6 kapsler omega 3 om dagen a 1000 gram i tillegg.. Har inntill forrige uke spist 800-900 kcal på psmf, så mengden er enorm i forhold. Er ordentelig mett:eek:
×
×
 • Opprett ny...