Gå til innhold

mimi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nei, er som sagt kun snakk om drøye 2 og en halv uke til på psmf. Følger reglene, har til og med gått til innkjøp av selolje. Ellers spiser jeg nok proteiner. Eneste som bekymrer meg er at jeg har vært litt høy på karbo noen dager, dvs på rundt 30g, og da har jeg kun spist grønnsaker og evt en skyr. Om jeg ikke orker mer etter helgen må jeg jo ikke fortsette, men uansett en erfaring verdt å prøve. Synes det har gått veldig greit så langt, ingen cravings har jeg heller. Men må si det var godt med oppkarbingsdag i går. Hva skjedde med deg da? Tenker du i form av spiseforstyrrelse? Eller bar
 2. Nei, skjønner at det ikke er sunt over tid, men at det er blant de sunneste ekstremdiettene. Hva er alternativet da? Har hatt grei vektnedgang hittil. Er det noe annet man kan spise? Vil jeg gå ned like mye om jeg f. eks spiser samme antall kcal mengde via brødskiver?
 3. Forbrenningen min er ingenting i veien med som jeg har merket. Har hatt to uker med mye mat, og la på meg 1 kg rett før jeg startet psmf. Kommer ikke til å gå lengre opp enn til 1500 kcal etter psmf, for så å gradvis jobbe meg oppover. Hva mener du med å krasje den? Om jeg har oppkarbingsdag vil vel ikke det skje?
 4. Ja, det kan jeg jo godt ha. Men har ingen ubehag på denne dietten for å være helt ærlig. Har et veldig kontrollert forhold til mat og bestemmer jeg meg for noe så går det greit. Men om det ikke er fysisk bra å bare ha en oppkarbingsdag kan jeg selvfølgelig legge inn en til. Vil gjerne gå ned i vekt på en rask men samtidig sunn måte. Synd jeg ikke kan trene ja, men hva kan man ellers da gjøre for å gå ned i vekt raskt? Finnes vel ingen slik type diett for de som ikke kan trene?
 5. Det stemmer Psmf i en måneds tid for å bli kvitt siste kiloene! Kan ikke trene pga musklene spenner seg der hvor jeg er operert. Hvorfor er det en kickstart på et helvete? Synes det går fint jeg.
 6. Jaja, det skjønner jeg Vil ikke bli helt ripped heller, bare få vekk litt av fettet på magen. Ser på psmf som en liten kickstart på ny livsstil. Tenker å spise ren mat når jeg er ferdig. Men vil bare ha litt fortgang på ting i begynnelsen!
 7. Ja, er meg på bildet. Nå ser du ikke akkurat magen min heller da. Jeg veier 75 kg og er 178 cm høy, så jo, har litt å ta av Men tenker å legge inn en oppkarbingsdag i uken ja. Hvorfor er det ikke rett diett å gå på da? Vil det ikke funke på meg?
 8. Tusen takk for godt utfyllende svar! Synes det var noe diffust i den artikkelen, jeg har jo et veldig stort underskudd, regner med jeg ligger på rundt 1000 kcal om dagen mens jeg er på dietten, og prøver å holde meg noe lunde rundt 20 g karbo og fett. Merker jeg sliter med å spise nok protein, så tar proteinshake med lite 3g karbo per 100g. Lest at mange føler seg dårlig og slapp på denne dietten, men det har jeg faktisk ikke merket noe som helst til. Klarer fint å jobbe 8 timer for dag og gjøre daglige aktiviterer. Så tror kroppen trives, på sikt er det nok ideelt og spise litt mer fett og ka
 9. Nylig var vel å ta litt i, er rundt 2 uker siden, er i fin form så det er ikke noe problem, eneste er at jeg ikke kan trene så mye Men tenker jeg skal ha en oppkarbingsdag i morgen. Så blir det nok en dag i uken om det går greit
 10. Har den siste uken gått på psmf, går veldig greit. Men lest litt rundt ang. oppkarbingsdag. Er det nødvendig? Jeg har nesten 10 kg å gå ned og tenker å gå på psmf 3 uker til. Bør jeg legge inn noen oppkarbingsdager? Evt når og hva bør jeg spise? Hva er fordeler og ulemper med oppkarbingsdag? Kan ikke trene noe særlig da jeg nylig er operert, vil dette ødelegge?
 11. Har aldri tenkt over det faktisk, men ja, føler jo meg tykkere når jeg har mensen! Men er vel ikke tilfelle nå siden det er over en uke til jeg skal ha det.
 12. Smart med sånn fettklype ja! Tror jeg skal ta å kjøpe meg, billig var den også. Dumt spørsmål, gjør det vondt å bruke den? Men hvis jeg slutter å trene å spise mer enn det jeg gjør nå (synes i grunnen jeg spiser mye mat), vil jeg ikke bare legge på meg? Hadde et opphold i august hvor jeg ikke tenkte så mye på mat og trente lite, for at jeg så begynte på igjen nå for fem uker siden. Synes nå at det er rart at det ikke skjer noe.
 13. Aner ikke når jeg har eggløsning og mensen skal jeg ikke ha før om 9 dager. Kan det ha noe å si?
 14. Vil gå ned litt mer enn 5 kg, kanskje 10. Har brukt målebånd, men ikke merket noe forskjell der heller, er det også unøyaktig? Hvor kan jeg kjøpe sånn klype da? Blir det som å ta en slik bodymass index ting på treningssenteret? Men ja, som du sier, målet er å gå ned i fettprosent, er ikke vekten som bekymrer meg, men har bare tatt den som utganspunkt siden jeg ikke har visst hvordan jeg kan merke forskjell ellers
×
×
 • Opprett ny...