Gå til innhold

Leoffi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sitat Politihøgskolen på facebook(på spørsmål om det finnes tall for hvor mange som ble innkalt til intervju) : "Det gjør det. Vi kommer til å gå ut med alle tall for opptaket straks resultatet er klart, sannsynligvis i løpet av fredag."
 2. Aquarama(nytt kulturbygg nede ved bystranda) har både 5 og 10 meter
 3. Viktig å ikke gå for langt ned som han over her nevner - jeg gjorde det i starten - men etter at jeg skjønte at hvor jeg skulle stoppe ble det naturlig nok mye lettere:) Hvis det er fremdeles er for tungt så er strikk veldig nyttig:)
 4. Jeg syntes i utgangspunktet det er tøft med folk som tør å skille seg ut, men dette ble bare litt for mye av alt. Så nei, hadde definitivt ikke gått på trening i en av de tightsene. Og jeg hadde hvertfall ikke betalt nesten 1000 kroner for den!
 5. Havregrøt laget på vann toppet med valnøtter, bjørnebær, cottage cheeese + kanel og stevia. Gjorde meg god og mett og relativt klar for finansforlesning på engelsk:)
 6. Leoffi

  Dagens Glade

  Jeg klarte 20 strake pushups i dag! Målet for 2013 er å klare 40, har en intern konkurranse med ei venninne om hvem som klarer flest neste gang vi møtes(sannsyligvis til sommeren). Så her er det bare å kjøre på! Jeg er også veldig glad for at både trenings og skolemotivasjon er på topp:) Bring it on!
 7. Leoffi

  Dagens Glade

  Jeg klarte 2 hangups i går!!! Herfra kan det bare gå en vei:D
 8. Jeg har heldigvis hatt lite creepy opplevelser på trening, men noe jeg syntes er relativt ubehagelig er når jeg kommer intetanende inn i garderoben etter en økt og får synet av en naken, ofte eldre, dame som står med rumpa i været og smører seg inn med krem- rett i fleisen. Greit å ikke være sjenert, men hvorfor må man på død og liv påtvinge andre sine intime deler?
 9. Jeg hadde månedslinser jeg kunne sove med et par måneder, men øynene mine tålte de ikke så godt dessverre :/ Våknet opp med veldig mye "rusk" i øynene om morgenen, men merket ikke noe særlig utenom det - så jeg fortsatte en stund for å se om det bedret seg. Det gjorde det ikke, og jeg endte opp med betennelse på ene siden. Så mitt råd er å prøve deg frem, merker du noe ubehag i det hele tatt så ta kontakt med optiker/ikke sov med dem
 10. Jeg og samboeren pleier å dele en 1,5 liters flaske i helgen, ellers kjøper jeg meg en halvliter hvis jeg f.eks skal ut og ikke vil drikke alkohol. Forstår ikke at noen kan drikke så ekstreme mengder som noen her gjør - det går jo ann å begrense seg selv litt selv om man syntes det er godt??? Men hver sin lyst, lykke til med tannlegeregningeno_O
 11. Leoffi

  Dagens Glade

  Det der var dagens glade for meg! Noen ganger går jeg inn i denne tråden bare for å bli i godt humør, det fungerer hver gang det Glad på dine vegne:D
 12. Leoffi

  Dagens Glade

  Åååh, moreller Bare synd det er så dyrt! Men det er verdt det:)
 13. Leoffi

  Dagens Glade

  Tok 3 rep med 90 kg i knebøy i dag, kjempefornøyd!!
 14. På eksamener hender det ofte at jeg sier ting sånn halvhøyt , selv om jeg egentlig tror at jeg bare tenker det inni meg. Av typen " åh, denne tegningen blir jo bare feil", " ja, sånn er det" osv.. Ganske flaut når jeg skjønner at jeg faktisk akkurat har sagt det sånn at den bak og på siden kan høre det..
×
×
 • Opprett ny...