Gå til innhold

Nellie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fort gjort å glemme hvordan det føltes å være overvektig selv, tydeligvis.
 2. Dette er noe av det tristeste jeg har lest noen gang. Hvorfor? De ønsker vel å gjøre noe med problemet da?
 3. Ja, det er fint det. De som røyker får likevel mindre barn enn "normalen". "Bare" i snitt 200 gram, men noen da mer og andre mindre? Uansett så var det ment som en lite morsom spøk, fra min side, at røykingen hadde veid opp for all maten.
 4. Ja, jeg så det, når jeg sjekket. Først gikk den opp også gikk den nedover igjen.
 5. Ja, også har gjennomsnittlig fødselsvekt gått oppover med årene da. Noe som sikkert har mest med kostholdet å gjøre, men. Det er ikke noe nymotens oppfinnelse at røyking øker risikoen for prematur fødsel, lav fødselsvekt osvosv, så vidt jeg vet.
 6. Kanskje røykingen trakk ned, det maten la på. Røyking er jo ofte synder når det gjelder lav fødselsvekt.
 7. Ei venninne av meg er sylslank og veldig sunn. Hun fikk først ei litt under normalt liten jente og noen år seinere en gutt på endel over fem kilo. Hva skjedde der liksom? Det er kanskje noe av det indre miljøet som påvirker næringstilførselen til fosteret? Det indre miljøet kan jo variere fra person til person med samme livsstil og til og med hos samme person.. Også er det vel litt gener også innvolvert..
 8. Kanskje det ikke finnes noe ordentlig, endelig svar? Jeg f.eks: veide 100 kilo da jeg ble gravid, fikk svangerskapsdiabetes, gikk opp 16 kilo, spiste helt OK, ikke spesielt sunt, trena ikke noe særlig (dvs ingenting) (Huff og fy! Heldigvis snart fem år siden dette.) Min lille veide 3650 da hun ble født, ei uke på overtid. Altså helt pinlig "normal". Føler veldig mange spiser dårlig i svangerskap, men likevel er barna helt normale da de blir født. Også er det andre som er store. Noen slanke mennesker får jo veldig store barn også. Ikke lett å se noe sammenheng.
 9. Dyrere frakt, men du slipper ihvertfall bomkjøp seinere. Og.. 20 dollar dyrere frakt. Er ikke såååå ille.
 10. Jeg kjøpte programmet og angrer litt på det. Ikke fordi at det er et dårlig program, men fordi at, nei, det er ikke noe hokuspokus. Dietten er basert på et spisemønster som alle som er litt interessert i trening og kosthold allerede har hørt om og antakeligvis testet ut. Det er ikke noe forskjell fra uke til uke, sett bort i fra at PSMF forekommer i perioder. Treningene er morsomme de, men et morsomt treningsprogram hadde jeg i grunn ikke trengt å betale for å finne. Et greit opplegg for nybegynnere, synes jeg. Mye forslag til variasjon hva et relativt begrenset kosthold angår og mye basic-kun
 11. Forferdelig, enten man har muskler eller ei..
 12. Jaa:) Skal sykle sammen med ei venninne neste år! Gleder meg til å få gjort det med litt mer spesifikk trening først. Det var veldig mye terreng og grus.. Noe jeg aldri har syklet på før. Men å sykle terreng var utrolig morsomt, synes jeg! Følte meg utrolig tøff. Men jeg sykla med hybrid da.. Neste år blir det med terrengsykkel.
 13. Jeg overlevde;) Ble ikke noe annen sykkeltrening enn 4 mil, onsdagen før..
 14. Jeg er ikke helt blank. Spinna endel i vinter og syklet litt ute i starten av våren, men nå har jeg helt glemt det av i en måneds tid. Har vel syklet rundt 4 mil på det lengste. Aldri så mye som 8 mil.. Men ja, da får jeg vel rett og slett bare hoppe i det og gjøre som du sier! Takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...