Gå til innhold

steind

Medlemmer
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ukonstruktiv piss til et sinnsvakt innlegg. Hva faen er innlegget ment som. " Har dårlig sammvittighet da jeg har fråtset " . Hva er det for noe å legge ut på et forum ? Hva hun trenger er jo psykolog : Eller er det ett rop om trøst i en trist hverdag ? Derfor spørsmålet om alder, og antagelse om at 8 år er i nærheten. Ser jo på tilsvar at jeg tydeligvis er for voksen for enkelte da jeg setter krav til folk om ta seg selv til helvete i nakken fremfor å grine rundt på forum for å få trøst og støtte for piss. Overskriften antyder alvoligere ting en å ha " Fråtset " i mat og søtsaker. Derfor le
 2. Setter du sammen det de trenger basert på egne erfaringer er jeg enig. Det som kjøpes i Rambokniver er ikke bra !
 3. Er du 8 år gammel ?? Herrejesus....
 4. Er det ingen instruktører der som kan hjelpe deg i gang ?
 5. Bear Gryllsknivene er hverken kule eller funksjonable. Ble tildelt den og nødsettet for test, og det skuffet stort. Jeg hadde en forventning til utstyret iom produsent og Gryll virker fornuftige. Dette er utstyr som er snekret sammen for å tjene penger mens navnet er kjent. Rett og slett drit. Kjøp en kniv uten serratering på bladet ( umulig i spikke pølsepinne etc når man må legge an pinnen midt på bladet og ikke innerst ) Bamse er et godt alternativ, mye kniv for penga. Selv bruker jeg Strømseng 9" i tillegg til allroundkniv fra en knivsmed i Kvitseid. Det er mange gode kniver til for
 6. Du må jo ha en diagnose med masse bokstaver i......hehehe....
 7. Her høres det jo ut som en skade som bør undersøkes. En runde i MR er vel på sin plass og eventuell behandling deretter.
 8. HAHAHAHAHAHAHAAAA Unnskyld.....men jeg har syk humor...
 9. Må si meg enig med Synan. Det er bra at du er entusiastisk, men er redd for at opplegget ikke vil vedvare særlig lenge. Les deg opp på forskjellige treningsprinsipper både her på forumet og andre steder ( google ). Det du driver med nå er ikke bra for hverken kropp eller sinn i det lange løp.
 10. Det er vel ikke helt feil å påstå at du i henhold til innlegget har et til dels alvorlig helseproblem på forskjellige nivåer samt en masse spørsmål rundt dette.Som jeg har skrevet i tidligere innlegg i andre tråder så oppfordrer jeg på det sterkeste å henvende seg til rette instans for å få svar på spørsmålene. Det vil si kvalifisert utdannet helsepersonell. Internettforum som dette er ikke plassen å få svar på . Lykke til videre med både helse og trening .
 11. he-he-he-he-he.....lese aviser...lese tekst, ikke bare se på bildene.... Men kult at du er inn i filmen Blade Runner. En klassiker. Filmen altså..
 12. Trenger du virkelig kildehenvisning på temaet ??? Lærte du ikke noe om viktigheten av søvn på PT kurset ditt ?? Krev kursavgiften tilbakebetalt..... Herrekongsverre !!
 13. Tung sykkeltur ? Er det 6 km kontinuerlig oppoverbakke hjem fra jobb ?
×
×
 • Opprett ny...