Gå til innhold

JuMu

Medlemmer
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei. Skal på tur om ikke så lenge, tenkte å kjøpe med meg proteinpulver hjem til Norge. Er veldig glad i scitec sitt, og er på utkikk etter tilsvarende. Ser forøvrig at både Danmark og Tyskland selger en stor del amerikanske varer. Men ja, kom med tips om du har
 2. Ok, takk for svar. Lot være å bestille
 3. Er på tilbud på xxl til 79,- for 900 g, så tenkte kanskje jeg skulle bestille noen pakker.
 4. Er svært kresen, fikser ikke PF sin og lurer på om denne er i samme sjanger? Jeg er veldig glad i scitec og mutant sine produkter. .
 5. Synd den er xs, jeg bruker s. Lykke til med salget
 6. Må prøves. Sliter nemlig med øm rygg innimellom, på dager etter mye gåing etter ferier osv. Merker ryggen er utslitt på en måte. Skal prøve meg frem. Takk for at du tok deg tid til å svare og legge ut informasjon til meg
 7. Tror du har rett her. Men det er altså hofteleddbøyerne som gir det unaturlige "svaiet" jeg nevner da.
 8. Jepp. Ser til stadighet flere fitness "babes" trene knebøy med converse lite demping ja
 9. Ok, jeg har alltid hatt svai i ryggen. Jeg har tidligere drevet med konkurranse dans, hvor kjerne muskelatur konstant jobbet-fortsatt svai mens jeg drev med det. Men om jeg legger meg på ryggen, har jeg etter min og flere folk sin mening en unaturlig svai i ryggen. I forsvaret skulle vi ta disse klassiske sit upsene, var helt grusomt for meg siden hele ryggsøylen skulle treffe gulv og hånden til instruktøren.
 10. Så da har jenta tydeligvis funnet sin livsstil, og vi kritikere skal bli hauset frem som sjalu eller at vi rett og slett ikke har peiling. For denne jenta har jo peiling, på sin greie. Jeg hadde aldri klart å leve sånn.. og om hun da uvtikler det ene eller det andre, så må det være hennes problem. Hun er voksen.. men denne fitness feberen som herjer nå, så eier jo svært lite av utøverne muskler. For meg handler bikini om hår, sminke, rumpe og lår uten cellulitter og en stor dose selvbruning. Hvem som helst som trener litt styrke kan sr sånn ut. Men ja, creds til jenta som lever på torsk.
 11. For meg er det uansett det mest viktigste hvor utdanningen er tatt. Hvor lenge personen har jobbet og innenfor hvilken målgruppe. Jeg personlig ville valgt deg om du var den beste på ditt felt, fremfor en barbie fitness dame.. Håper jeg ikke støter noen! Men igjen, kvapsete kropp sier veldig mye og første inntrykk ville uansett ikke vært bra. God holdning og "se" kunden og hans/hennes behov, da er jeg solgt.
 12. Takk for svar! Fikk en ny oppfølgingstime for litt siden, og der ble det påpekt en rekke små feil... så ikke rart. Dessverre har jeg nok trent feil litt for lenge. Etter oppfølgingen har jeg derimot ikke hatt vondt og løfter også tyngre Fikk innføring i frontbøy også, kan jo være en grei øvelse å veksle på. Ikke minst fikk jeg masse stabilitet øvelser, jeg har aldri likt disse og derfor brukt minimalt med tid på de også. Først nå ser jeg hvor VIKITG det er... Men ja, takk alle mann
 13. Jeg skjønner. Skal prøve å få opp en video etter torsdagens trening.
 14. Har alltid hatt svai i ryggen, så lenge jeg kan huske. . Så genetisk arvelighet kanskje? Takk, skal fokusere mye mere på rett rygg. Prøvde å teste det ut på gulvet nå, er riktig nok litt støl men føler jeg ikke kommer så dypt når ryggen er rett. Skjønte du det?
 15. Ok, ligger under hofteleddet ja. Skal se om jeg kan fikse en video..
×
×
 • Opprett ny...