Gå til innhold

struggler

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om struggler

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 02. juli 1986
 1. Jeg har væt utsatt for tilbakestående fysioterapauter sjæl, en relativt dyr fornøylese :/ Jeg ble satt på trykkbølgebehandling på andre konsultasjon på en skulder med AC-ledd seperasjon. Jeg er ingen lege, men for meg hørtes dette helt latterlig ut. Bytta behandlingssenter på dagen. Jeg har ikke hatt vondt så lenge, kanskje en måneds tid. Så jeg håper at det ikke har satt seg skikkelig. Tenker jeg fortsetter med massasje en uke tid til før jeg eventuelt kontakter skoglyklinikken. Jobber i Asker så det er jo rett borti høgget. Hvor lang tid gikk det fra du startet trykkboølgebahndling t
 2. Heisann. Hvordan gikk det med låret ditt sjulven? Ut ifra det du beskriver så tror jeg at jeg har fått det samme. Jeg har i noen uker forsøkt å sykle samt bruke foamrulle. Det har blitt en liten fremgang, men jeg er litt usikke rpå hvor mye jeg skal "irritere" området. Hva fungerte for deg og hvor lang tid brukte du på å bli bra?
 3. Mye bra her. De så bra ut, men tror jeg er keen på noen propper. Har hatt headsett en stund og ble litt lei dem.
 4. Heisann. Er på utkikk etter et bra headsett/øreplugger til å ha på trening som det er litt "trøkk"(mye bass) i samtidig som de er praktiske å trene med. De må ikke falle av hvis jeg løper, løfter knebøy, markløft etc. Noen gode tips??
 5. Hater legg curl, nordic hamstrings får jeg bare til å jobbe eksentrisk på, men det funker jo det.
 6. Heisann. Jeg sliter med slitasje i korsrygg og lurer på om det er noen gode øvelser for bakside lår uten å aktivere korsryggen nevneverdig??
 7. Jeg legger den til tøyeprogrammet mitt, takk :-)
 8. Takker, en og en rep av gangen?
 9. Takk for det. Så hvis jeg forsto riktig så må hele bevegelsesmønsteret mitt lengre bak? Skal rumpa lengre ned??
 10. Heisann. Er det noen kloke hoder som har god feedback på min utførelse av markløft??? Thanx
 11. Ja jeg kan jo prøve, er nok ikke i nærheten av å få til dette nå. Øvelse gjør mester :-)
 12. Har du forslag til hvilke øvelser som vil forbedre dette??
 13. Noen tips for å bli kvitt butt winkingen?
 14. Jeg har veldig kort akillessene og sliter med å sitte på huk med helen i gulvet uten å falle bakover. Jeg har prøvd å legge vektskiver under helen for rette opp ryggen litt, og føler dette hjelper. Takk for svar :-)
×
×
 • Opprett ny...