Gå til innhold

Rek

Medlemmer
 • Innholdsteller

  461
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rek

 1. Og ikke minst: Decline benkpress, med bambusstang og kettlebells i strikk festet på siden. Et nydelig syn.
 2. Løgn. Du har slutta å trene duu
 3. Brenn en binders og stikk hull på neglen, så får du ut eventuelt blod som trykker under neglen. Gå til legevakta om du mistenker brudd;)
 4. Fullt klar over det. Men som sagt, er du ikke i stand til å benke skikkelig fordi det er for ustabilt, bør du kanskje holde deg unna kjettinger en stund til;)
 5. Dagens fete: To gutter skulle benke. Med kjettinger! (Dog ingen vektskiver på sidene - det ville vært for tungt.) Gutten som benka sleit med stanga, og med kjettingene ble det så ustabilt at kompisen måtte hjelpe til. Hele veien. Hver eneste rep. Her snakker vi funksjonell trening !! Var selvfølgelig ikke snakk om å lære seg å benke skikkelig før man begynte å eksperimentere med kjettinger og shitt. Neida. Jeg måtte forlate styrkerommet. Orket ikke mer. Liive har bilde, men jeg tror ikke vi får lov til å legge det ut her.
 6. Hjemmelagde fiskekaker. Ble halvveis oppløst i stekepanna. Seig gummikonsistens. Usj Noen som har en oppskrift som funker?
 7. Upright row i squat rack. 22,5 kg upright row i squat rack.. Er vel strengt talt ikke nødvendig å okkupere hele racket da vel?
 8. Prøvde å forklare en fyr at eggene vi får i butikken ikke er uklekkede kyllinger. At det ikke kommer kyllinger ut av egget om man venter med å spise dem. Han nektet å høre. Visste ikke om jeg skulle le eller grine.
 9. Lett at salget av pepsi max økte etter spets posta det bildet !
 10. på en øy i stillehavet en plass

 11. Jeg skulle ta knebøy og spurte mannen i luka på treningssenteret om de hadde belter. Det hadde de - med borrelås
 12. Kosthold bestående av kun karbohydrater (fordi man ble feit av fett). Ble mye tørre knekkebrød og frokostblanding. Konstant sulten. Lite energi. Ble ikke tynnere.. Funket dårlig med andre ord. (min unnskyldning: jeg var ung og dum..)
 13. Jeg liker at du spiser opp sjokoladeisen først. Det er så riktig!
 14. Her om dagen så jeg to jenter ved knebøyracket. Fikk ganske store øyne da de lessa på godt over 100kg på stanga, (uten oppvarming). Sa seg selv at dette kunne bli underholdende.. Knebøyen som ble utført var så grunn at det er en fornærmelse mot øvelsen knebøy å kalle det her for bøy. (Ikke veldig overraskende). Det som var ekstra artig var at imens jente 1 bøyde sto jente 2 tre meter bak og gjorde samme bevegelsen, og sa "det hjelper at jeg gjør den samme bevegelsen som deg samtidig, ikke sant!?".. Trenger ikke nevne at øvelsen ble gjort med pute og joggesko. Og at jenta hadde på seg et bel
 15. Skaff dere en egen tråd a gutta
 16. sinnssykt irriterende at folk bruker ordet sinnssykt hele tiden. Ordet har mista sin betydning
 17. Jag är inte rädd för mörkret

 18. Hm. Jeg vil gjerne vite hvor du har lest dette:) Så vidt jeg vet har man fortsatt ikke gått bort i fra at inntak av mettet fett kan føre til hjerte- og karsykdommer. - Jada, det er usikkerhet, men denne teorien står da fortsatt.. Er forsåvidt en ting jeg har lurt på lenge. Så om noen kan vise til gode kilder som sier at inntak av mettede fettsyrer ikke fører til hjere- og karsykdommer, er jeg veldig interessert i å lese!
 19. Jeg er rimelig sikker på at det er denne muskelen som skaper problemer for håndleddet mitt. Har prøvd å massere en del siden du posta dette innlegget, men håndleddet er fortsatt like ubrukelig.. Har du noen andre forslag? Begynner å bli ganske lei av driten : P
 20. sjokoladeproteinpulver, kakao, melk og en dråpe fløte + isbiter. Litt flere kalorier enn pulver + vann, men smaker såå mye bedre.
×
×
 • Opprett ny...