Gå til innhold

Katarina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  183
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Katarina

 1. det blir akkurat som når man slutter å røyke, så skriker kroppen etter nikotin, og man føler seg dårlig i en periode, men så går det over. Slik var det når jeg sluttet med max, jeg var veldig dårlig og hadde store smerter i hodet, men så ble det bedre etterpå...

 2. De lærde strides om hvor bra diverse lett produkter er for oss. Jeg har lest flere forskjellige artikler, hvor det blir "bevist" at det er greit for oss, og det motsatte, MEN, jeg har absolutt ikke noen tro på at det er bra for oss mennesker. Dette er min mening, og min erfaring.

  Før så var jeg var totalt avhengig av Pepsi Max, dagen startet og sluttet med å drikke Max. Jeg kan si at jeg var like avhengig av det, som andre er av røyk. En dag ønsket jeg å slutte, rett og slett fordi jeg ikke ville være avhengig av å ha Max rundt meg til enhver tid.

  Det skulle vise seg å ikke være så enkelt, kroppen skrek etter Max, og etter bare en dag kom en voldsom hodepine. Den var så voldsom at det var hakket før et migrene anfall. Jeg kontaktet lege, og fikk beskjed om at smertene kom av at jeg hadde kuttet ut Max, rådet ble å ta smertestillende å holde ut. Noe jeg også gjorde. Etter rundt en uke med smerter gikk det over....

  Jeg ble skremt, hva var det i kroppen som gjorde at jeg fikk så smerter, i så lang tid, fordi jeg sluttet å drikke Pepsi Max? En lovlig brus, som "alle"drikker, unge og gamle........

  Produsentene og forskerne sier at det ikke er skadelig, men hvorfor denne reaksjonen??

  Skremmende..

  I ca to år holdt jeg meg unna, men så falt jeg for fristelsen igjen nå for en måneds tid tilbake, og JA det smakte godt.

  På to uker drakk jeg til sammen rundt to liter, og BANG der kom smertene i hodet tilbake...de første dagene satt jeg det ikke i sammenheng med brusen, men så begynte jeg å legge merke til når smertene kom, det gikk flere dager imellom når jeg drakk brus, men de dagene jeg hadde drukket brus, så kom smertene noen timer etterpå. Testet både max og zero, fikk den samme reaksjonen på begge to.

  Så, nå er det nok.. ikke mer Pepsi Max, eller Cola zero på meg, uansett hva forskerne sier, så mener jeg at dette er skremmende..

  Så for å holde vekten nede, og ha god helse, så sverger jeg til rent vann...da får kroppen det som den trenger :)

 3. Test det ut selv, jeg øker incline og hastighet i starten, så går jeg litt ned på incline,mens jeg beholder farten, for å klare å tyne ut det siste jeg har av krefter. Målet med intervall trening for meg, er å ta ut alt jeg har. Det skal være hardt.

 4. hva heter den øvelsen, hvor du henter stangen nede i markløft, for så løfte den opp i militærpress, ned i knebøy, så ned igjen til utgangs punktet....

  Håper noen skjønner hva jeg mener . Hvis noen vet om en youtube link, så send gjerne med den også

 5. Jeg drikker desverre en del pepsimax, og jeg har ikke lagt på meg. Men jeg ønsker ikke lengere å være avhengig. Så jeg trapper ned, og kutter det ut. Drukket en del vann i dag. Jeg tror det beste er å kutte det ut.
  Jeg la heller ikke på meg av Pepsi Max, men tviler på at det er bra for kroppen, så like greit å kutte det ut
 6. Når jeg sluttet å drikke Pepsi Max, så måtte jeg igjennom flere dagers smerte helvete, jeg hadde så vondt i hodet at det var nesten så jeg ga opp. Jeg hadde også abstinenser på lik linje som da jeg sluttet å røyke. Nå skal det sies at jeg drakk mye Pepsi Max, jeg hadde alltid en flaske i nærheten. Men jeg synes det er litt skremmende, at man rett og slett blir fysisk avhengig. Jeg kjenner ingen som drikker Pepsi Max, som med hånden på hjertet kan si at det er enkelt å kutte det ut. Jeg er glad jeg sluttet med det,godt å ikke være avhengig av noe. Vann er det beste.

 7. En magisk løsning finnes nok ikke. Men det at du selv ser at dette er galt er et veldig godt utgangspunkt. Mitt råd er å kontakte en psykolog, få pratet om hva som egentlig ligger bak. Ofte så er det noe helt annet enn vekt kontroll som er det egentlige problemet. Gjør noe nå med en gang før problemet blir for stort. Ikke vent og tenk at det løser seg selv,det er en hårfin balanse,og tipper du feil vei, kan veien tilbake bli lang.

×
×
 • Opprett ny...