Gå til innhold

Tessa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  695
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Tessa

 1. Bloggen vår har blitt videreført over til blogg.no sine sider, og heter nå fitnessprosjektet.blogg.no
 2. Awesomebloggen Min og typens hverdagsfitnessblogg Kan også følges på FACEBOOK
 3. Synes ikke dette var videre pent.. hvertfall ikke som treningsantrekk!
 4. Hahaha.. aww.. nesten så jeg får litt vondt av gutten.
 5. Jeg tror jeg faller innom de forskjellige fasene fra dag til dag, jeg Hadde jeg ikke bodd rett ved siden av gymmet, hadde jeg sikkert aldri trent så ofte som jeg gjør.
 6. Hadde jeg vært deg hadde jeg laget en timeplan over dagen. Jeg blir deppa og giddalaus etter en frihelg (!!), er avhengig av å ha noe å gjøre i løpet av dagen for å holde humøret oppe. Du sier du har mye tid.. stå opp tidlig med minsten, gå en time morgentur. Prøv å lag små oppgaver som dere SKAL utføre hver dag ("for nå er dette jobben din"). Som å begynne å lese en bok med et interssant tema, en hobby av noe slag. Har sett flere her inne som har trent med barna sine på forskjellig vis. Tror dagsrutiner er veldig viktig for de aller fleste for å holde humør og motivasjon oppe.
 7. Tessa

  BETAflauser

  Syke, syke tråden! hahahaha
 8. Sunnere banan-sjokoladekake
 9. Mente ikke på noen måte å insinuere til at trådstarter har en spiseforstyrrelse :-) Men folk med lite underlagsfett fryser jo naturligvis merr enn de med litt "polstring"
 10. Om du er 171 og veier 56 kilo så er du ikke langt fra grensa til å være undervektig. Mest sannsynlig er det den lave fettprosenten som gjør det! Jeg er 167, og da jeg lå på 52ich fikk jeg dun og frøs konstant, selv om jeg ifølge BMI ikke var undervektig
 11. Jeg blir alltid så glad når jeg entrer gymmet, når personal og andre folk hilser og smiler. Også blir jeg så glad når "de store, farlige guttene" kommer å hjelper med teknikk og spotting uten at jeg trenger å spør om hjelp. (Velger å overse guttenes kommentarer overfor om jenter i tights og knebøy ) Jeg blir faktisk glad bare av å tenke på å trene!
 12. Åh.. eller den med sitronsmak! Den smaker sitronfromasj <3
 13. Du er ikke sterk før lillefingeren utvikler sin egen biceps!

 14. Welcome hun! :-D La oss spre galskapen! Høhøhh

  1. Ztaeyn

   Ztaeyn

   Først i dag det slo meg who this could be :p Skylder på at jeg lå trøtt på sofan og trykka på nettbrettet og såg tv samtidig :)

 15. Tessa

  Cottage Cheese.

  cc, valnøtter, eplemos og kanel = himmelen
 16. Fikk fryktelig vondt i både rygg og knær av denne filmen
 17. copy that! Er du helt grønn vil disse hjelpe deg ganske mye. Ellers ser jo eksempelet ditt veldig bra ut.
 18. Musikksmaken har nok endret seg, men kjenner jo at jeg kan bli litt glad når jeg hører enkelte låter. Ah, those memories, bwaha
 19. Har ikke fulgt noe med på dem de siste åra, men må innrømme de ble mye hørt i ungdommen
 20. Trener 2-split, så blir vekt-trening 4-5 ganger i uka..
 21. Tessa

  Dagens negative

  Copy that:sour: Også hadde jeg gledet meg sånn til kyllingvinger i dag, men i det jeg skulle spise kom jeg på hvorfor det var så lenge siden sist jeg hadde det: Jeg får brekninger av alt skinnet. Så nå er jeg kvalm. Og har masse ekle kyllingvinger i kjøleskapet.
 22. Havregryn med banan, litt rosiner og ekstra lett melk
 23. Går det an å få nok muskler!?!? *humre humre*
×
×
 • Opprett ny...