Gå til innhold

artanis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  660
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om artanis

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 17. feb. 1984

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det var utsolgt når jeg skulle bestille. Endte opp med å kjøpe http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/gforce-action-lever-belt-11mm-black dette istedenfor. Godt fornøyd med det, men er litt stivt i starten.
 2. Det er ikke noe å bry seg om. All trening kan tilpasses ditt nivå, slik at man får mest mulig ut av det
 3. Hehe, er ingenting å ha prestasjonsangst for. Ingen som bryr seg om hvem som er best eller dårligst, alle heier på alle. ANbefaler forøvrig å se på games.crossfit.com om du ikke alt har sett. Crossfit games, eller "vm" i crossfit foregår nå på siste dagen. Der kan man få prestasjonsangst av å se på
 4. Høres bra ut, er vel mye sommermodus der nå, men satser på at du syntes det er bra trening når du prøver det
 5. En av grunnene til at jeg har trent der i snart 2 år er miljøet. Det er kort og godt utrolig bra! Er på fornavn med alle instruktørene og de fleste som trener der på fast basis. Vi er en kjerne som er mye sammen, finner på ting på fritiden og reiser på turer sammen. Forøvrig så startet jeg med crossfit, da jeg var drit lei vanlig styrketrening ala sats/elixia. Her har jeg funnet treningsgleden igjen. Treningen er variert og utfordrende, så anbefaler deg å ta en prøvetime. Når det kommer til crossfit, så er det alltid haters gonna hate. Folk prater piss om øvelsene/treningsformen osv ut
 6. Gratulerer til alle som kom inn på phs og velkommen som kollega i etaten! Angående leilighet, så spill inn at dere går på phs på visning. Pleier som regel hoppe langt foran i køen av diverse andre som skal leie. Utleiemarkedet i Oslo er knallhardt, så man må spille på det man kan. Vet også at det har vært en egen perm på phs Oslo hvor folk kontakter skolen å gjerne vil leie ut til studenter fra phs. Kan være et tips, dersom dere ikke har funnet noe.
 7. For min del er prisen verdt hver krone. Yngve Apneseth har faste basistimer med olympiske løft. Varierer litt når han kan, men har vel vært ca 2 ganger i uken så langt..
 8. Morro hvordan alt du skriver plutselig sporer helt av...Når ble dette en sak om politiet og promille? Men ja, politiet kan kreve at du tar promilletest uten skjellig grunn.. Dersom du kjører bil, kan du bli stanset i trafikkontroll, ergo må du blåse. Nekter du, blir du tatt med for blodprøve. Jf. vegtrafikkloven §22a, bokstav 4. Å nei, det skal ekstremt mye til for at hasj slår ut på prøver ved passiv røyking... " At passiv røyking av cannabis kan medføre positivt utslag på urinprøver, ble senere bekreftet i en amerikansk studie – også denne med nokså ekstreme betingelser" Jf. Pa
 9. Tenkte jeg ikke gadd å svare på denne tråden, da det er så mye dumt som blir sagt. Er veldig morsomt å sitte på internett å synse og mene ting uten at man har alle fakta. Har du vokst opp med gårdsdrift så du vet hvordan bøndene tenker om dyrene sine? Tenkte meg at du ikke hadde det nei. Så å uttale noe sånt "fordi man er bonde, så har man ikke et personlig forhold til dyra sine" blir bare for dumt. Ja, man har dyr for de skal på slakteri, slik at vi andre får kjøtt, nei, det betyr ikke at man ikke har et personlig forhold til dem som man har med hunder, katter eller andre husdyr.
 10. De er ganske små i størrelsen. Bruker 40 til vanlig. Tror jeg har disse i 39 1/3. Var ganske trange i starten, men nå er de myke å deilige å ha på.
 11. Jeg hadde en test med disse her når jeg var på opptak http://quiz.start.no/78704 Dvs legen bladde gjennom en bok eller noe å jeg bare sa tallene som jeg så.
 12. artanis

  Crossfit Oslo

  Har selv trent på Crossfit Oslo siden september 2011, har bare gode erfaringer. Eller du kan se på tråden Crossfit Oslo - Anyone? Eller se første posten i loggboka mi, eller sette filter på "crossfit" på loggbøker. Så kan du se gjennom diverse logger til folk som driver med det.
 13. Takk for tilbakemelding. Har en lei tendens til at knærne faller innover når det begynner å bli tungt, så prøver å alltid presse dem ut. Sliter med å finne godt grep etter at jeg har gjort vendingen, så den ligger så som så på skuldrene. Har vel kanskje noe med at grepet mitt går fra hook til å være delvis frontbøy grep ish. Så må jobbe med å få stanga til å hvile på skuldrene.
 14. Langt ifra perfekt: Har problemer med at jeg som regel drar for tidlig med armene. 60kg, hang squat snatch + overhead squat 85 kg clean & jerk
×
×
 • Opprett ny...