Jump to content

AxMataz

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About AxMataz

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/05/1981

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahaha! "Savna du eksen da?" "Kan ikke si det, hun sitter inne for drap"
 2. Nydelig pus! Har dessverre ikke mulighet til å ha katt enda selv, men gleder meg til den dagen kommer. Ørliten avsporing: Hva slags kamera/objektiv har du tatt disse bildene med?
 3. AxMataz

  Dagens Glade

  Gode bøker det der, ikke lest den i midten, men de to andre. Hvis du liker Eckhart Tolle så er "A new earth" en god bok, litt annet format enn "The power of now" men likevel det samme innholdet/budskapet. De finnes faktisk begge på norsk og.
 4. AxMataz

  Game of Thrones

  Husk at det kan dukke opp folk i denne tråden som ikke har sett episoden enda, greit å ha spoileradvarsel.
 5. Man trenger ikke engang å hate, alt kommer full circle før eller siden uansett. Jeg har mer sympati for en jente som er inaktiv seksuelt enn jeg har antipati. Samfunnet, gutter/menn og kanskje spesielt andre jenter/kvinner, er flinke til å dele dommer på seksuell atferd, spesielt når noen har det bedre eller har mer enn en selv. Det fører unektelig til at mange jenter holder igjen, i frykt for å bli dømt for å mangle selvrespekt eller noe i den dur. Dog, noen jenter er kjedelig inn til beinet (no pun intended), andre finnes ikke snaue. Som mann kan man som regel forsterke en av disse egenskapene, alt ettersom hvor dømmende man er. Men, nå handler ikke denne tråden om seksuell atferd, men om penisstørrelse. Og jeg tenker at, så lenge vanlige kondomer blir for trange så klarer man seg ok. Har jeg blitt fortalt altså. Selv er jeg jomfru.
 6. Flere som hater når det skjer?
 7. Har vært singel i ca et halvt år, men har ikke kjent stort til motivasjon for å komme meg tilbake på hesten. Men dette er jo sløseri, sose bort ungdomsårene på pen oppførsel.
 8. Ja, mye lettere. Når du en dag i fremtiden har lyst på bananer igjen, prøv å lage en smoothie med litt grønnaktige bananer, og en med helmodne bananer med brune prikker på, og kjenn forskjellen på hvor lett det er å drikke de. Det er faktisk stor forskjell.
 9. Konkluderte du nettopp med at fordi en person ikke klarte en ting, så klarer ingen det? Eller missforstod jeg deg? Btw trådstarter, hadde bananene vært ordentlig modne hadde du mest sannsynlig klart alle sammen.
 10. Hehe, tipper du er av typen som ville ledd av de første som foreslo at jorden var rund.
 11. Bror, det har ingenting å si hva hverken jeg eller du tror på. Sannheten vil være sannheten uansett, den av oss som er nærmest vil ha minst problemer og mest fordeler. Du gjør det du tror på, jeg gjør det jeg tror på, så vil tiden vise. Om 200 år er det ingen som engang vet at vi har levd.
 12. Alt frem til første smiley var seriøst, alt etter er vel åpenbart av var ironisk. At det han gjør ikke passer inn i din oppfatning av hva som forårsaker diabetes har jo ingenting å gjøre med hvorvidt han har kredibilitet eller ikke. Bare for å ha sagt det, jeg er antakeligvis den minst forutinntatte personen på hele dette forumet. Jeg sier ikke at det ene eller det andre er riktig. Det er nettopp det å ikke holde fast ved EN forståelse som gjør at man vokser og lærer mer. Det er masse rart vi ikke vet at vi ikke vet, og den eneste måten å utvikle oss forbi det på er å utfordre det vi vet.
 13. Det jo ikke noe galt med melk. Uten melk fra ku ville ikke kalven overlevd. At det en gang var en raring som dyttet bort kalven og ville sutte på juret til kua selv, og at han klarte å overbevise folk flest om at det var en bra ting å gjøre, er jo en annen historie. Høyst merkverdig spør du meg. Selv elsket jeg melk og ost, men med tiden gikk det opp for meg at det kanskje ikke var verdens lureste ting å drive med, så jeg kuttet det til slutt ut, og livet mitt ble mye bedre på mange områder, f.eks. ble det slutt på dårlig fordøyelse og sure promper. Ikke så rart, råtten melk er kanskje den jævligste lukten jeg vet om, å ha det i tarmen vil jeg helst ha meg frabedt. Men det er sikkert bra for oss da. Hvis melk.no sier det mener jeg, må jo stole på det. Har jo ikke noe å si at meieriene tjener milliardervis årlig på at folk flest skal tro på at det er sunt og normalt å drikke morsmelken til en annen dyreart, de ville selvfølgelig ikke skrevet at det var bra hvis det kanskje ikke var det. Jeg vet mange sier at business er business, men man må jo stole på noen selv om de tjener masse penger på at du tror på det de forteller deg. Ærlighet kommer alltid først. En annen ting. John McDougall har jo bare jobbet med nøyaktig dette hele sin karriere som lege, og har jobbet med titusenvis av mennesker og har et forskningsgrunnlag vi ikke engang klarer å forstå. Men han er sikkert forutinntatt og plukker informasjon til å passe sin agenda. Fokkings hippie! Han burde heller lese upartisk informasjon fra melk.no. Jeg mener, hvis ikke melk hadde vært sunt så hadde jo folk flest hatt litt dårlig helse, eller hva? At ikke folk bare kan spise kebaben sin med ost på og drikke aspartam til uten å klage over "helse" og alt det alternativet crappet der. Livsstilsproblemer er GENETISK, det samme er fedme, dette vet vi jo. Det finnes ingen forskning som beviser at fri vilje engang eksisterer, så der!
×
×
 • Create New...