Gå til innhold

AxMataz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AxMataz

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 05. mai 1981

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hahaha! "Savna du eksen da?" "Kan ikke si det, hun sitter inne for drap"
 2. Nydelig pus! Har dessverre ikke mulighet til å ha katt enda selv, men gleder meg til den dagen kommer. Ørliten avsporing: Hva slags kamera/objektiv har du tatt disse bildene med?
 3. AxMataz

  Dagens Glade

  Gode bøker det der, ikke lest den i midten, men de to andre. Hvis du liker Eckhart Tolle så er "A new earth" en god bok, litt annet format enn "The power of now" men likevel det samme innholdet/budskapet. De finnes faktisk begge på norsk og.
 4. Husk at det kan dukke opp folk i denne tråden som ikke har sett episoden enda, greit å ha spoileradvarsel.
 5. Man trenger ikke engang å hate, alt kommer full circle før eller siden uansett. Jeg har mer sympati for en jente som er inaktiv seksuelt enn jeg har antipati. Samfunnet, gutter/menn og kanskje spesielt andre jenter/kvinner, er flinke til å dele dommer på seksuell atferd, spesielt når noen har det bedre eller har mer enn en selv. Det fører unektelig til at mange jenter holder igjen, i frykt for å bli dømt for å mangle selvrespekt eller noe i den dur. Dog, noen jenter er kjedelig inn til beinet (no pun intended), andre finnes ikke snaue. Som mann kan man som regel forsterke en av disse egen
 6. Flere som hater når det skjer?
 7. Har vært singel i ca et halvt år, men har ikke kjent stort til motivasjon for å komme meg tilbake på hesten. Men dette er jo sløseri, sose bort ungdomsårene på pen oppførsel.
 8. Ja, mye lettere. Når du en dag i fremtiden har lyst på bananer igjen, prøv å lage en smoothie med litt grønnaktige bananer, og en med helmodne bananer med brune prikker på, og kjenn forskjellen på hvor lett det er å drikke de. Det er faktisk stor forskjell.
 9. Konkluderte du nettopp med at fordi en person ikke klarte en ting, så klarer ingen det? Eller missforstod jeg deg? Btw trådstarter, hadde bananene vært ordentlig modne hadde du mest sannsynlig klart alle sammen.
 10. Hehe, tipper du er av typen som ville ledd av de første som foreslo at jorden var rund.
 11. Bror, det har ingenting å si hva hverken jeg eller du tror på. Sannheten vil være sannheten uansett, den av oss som er nærmest vil ha minst problemer og mest fordeler. Du gjør det du tror på, jeg gjør det jeg tror på, så vil tiden vise. Om 200 år er det ingen som engang vet at vi har levd.
 12. Alt frem til første smiley var seriøst, alt etter er vel åpenbart av var ironisk. At det han gjør ikke passer inn i din oppfatning av hva som forårsaker diabetes har jo ingenting å gjøre med hvorvidt han har kredibilitet eller ikke. Bare for å ha sagt det, jeg er antakeligvis den minst forutinntatte personen på hele dette forumet. Jeg sier ikke at det ene eller det andre er riktig. Det er nettopp det å ikke holde fast ved EN forståelse som gjør at man vokser og lærer mer. Det er masse rart vi ikke vet at vi ikke vet, og den eneste måten å utvikle oss forbi det på er å utfor
 13. Det jo ikke noe galt med melk. Uten melk fra ku ville ikke kalven overlevd. At det en gang var en raring som dyttet bort kalven og ville sutte på juret til kua selv, og at han klarte å overbevise folk flest om at det var en bra ting å gjøre, er jo en annen historie. Høyst merkverdig spør du meg. Selv elsket jeg melk og ost, men med tiden gikk det opp for meg at det kanskje ikke var verdens lureste ting å drive med, så jeg kuttet det til slutt ut, og livet mitt ble mye bedre på mange områder, f.eks. ble det slutt på dårlig fordøyelse og sure promper. Ikke så rart, råtten melk er kanskje de
×
×
 • Opprett ny...