Gå til innhold

SverreS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SverreS

  1. Sikter meg inn på inSPORTline Bravos, og lurer på om noen har erfaring med denne.
  2. Jeg har sett brukte Consept 2 nede på 6000 tallet i pris for flere år siden, som er mitt budsjett nå. Men nå ser jeg de ligger jevnt på det dobbelte. Og hvis billig frakt ellers nærmer seg 2000,- ellers, kan ikke Finn sin være så mye billigere. Dessuten bør jeg ha oppkrav eller annen sikker løsning.
  3. Er stadig innom der. Problemet er frakt som blir svært dyr når det er 30-40 kg, og prisklasse, mye Concept 2 eller magnet-brems. For dem som bor omkring Oslo er det nok mer å velge i.
  4. Hei! Jeg skal kjøpe romaskin med luftmostand, og har budsjett på omring 6000,- Er ikke treningsnerd, med masse opplegg og tall, men vil komme i bedre form, og liker denne treningsformen. Ser på disse tre: Titan Life Rower R65 inSPORTline Bravos Kayoba romaskin med luftmotstand hos Jula. Sistnevnte er billigst, og har fått gode kritikker, men ser ikke veldig tillitsvekkende ut. Titan sin ligner på Concept i utførelsen, jeg liker den vel derfor. inSport har fått god omtale og har lang skinne, sier de. Virkel enkel å legge sammen for lagring.
×
×
  • Opprett ny...