Gå til innhold

antogerskk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Slike type "forbrennings tabletter" kommer mest sansynelig ikke til å gjøre en dritt med forbrenningen din. Slike type tabeletter er laget i hovedsak for å hemme apetitten din, ettersom den innholder grønn te/coffein. Begge disse stimulantene vil/kan hjelpe deg på diett.. DIETT, ettersom det gjør det lettere for deg og ikke gå rundt å tenke på mat, eller sulten mage. Jeg personleig kjøper rene coffein tabelette og grønn tabeletter når jeg er på diett. Dette er billigere og jeg slipper alt det andre tullet av ingridienser de har puttet oppi.
 2. Om du skal ned i vekt kan kanskje denne type tilskot bidra med 0,5% av innsatsen. Hovudfokus må ligge på kosthald og deretter trening. Du blir ikkje slank av å gå på denne type piller.
 3. Gir meg god trøkk på trening og jeg digger prikkingen Eneste bivirkningene som jeg har oppdaget er litt mer svette og en dugelig crash etter trening.
 4. antogerskk

  Jack3d

  Gir meg god trøkk på trening og jeg digger prikkingen Eneste bivirkningene som jeg har oppdaget er litt mer svette og en dugelig crash etter trening.
×
×
 • Opprett ny...