Gå til innhold

Philip Andresen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Philip Andresen

 • Rang
  Nykommer

Kontaktmetoder

 • ICQ
  c

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Nå nærmer jula seg og som vanlig så begynner jeg å stresse som F med innkjøp av gaver til familie og venner. Hvert eneste år har jeg vært så alt for sent ute med dette, men i år tenker jeg å komme jula i forkjøpet! Familien min er treningsfreaks akk som meg, og jeg tenker å overraske dem med en massasjepistol i år. Jeg skriver altså dette innlegget for jeg søker litt hjelp av noen som har mer erfaring med dette enn meg. Så først og fremst lurer jeg på: Er det noen her som har en massasjepistol selv? Fungerer den bra? Er det en spesiell modell du anbefaler? Jeg googl
 2. Hei, Skulle kjøpe litt diverse treningsapparater og kom over nettsiden tekguide.no. Jeg skal kjøpe meg en tredemølle, romaskin også så jeg på en massasjepistol test de hadde gjort. Jeg vet det er mange faktorer og vurdere når man skal kjøpe slike apparater, men vet noen om denne test-siden er legit? Kan jeg stole på at tredemøllen, massasjepistolen og romaskinen de mener er best i test, faktisk er det? Takk for svar på forhånd.
 3. Hei, Jeg kom forleden dag over en facebook ad av et produkt jeg aldri har sett før. De kalte dette for en massasjepistol og de kom med en rekke påstander på siden sin om at dette har mange helsemessige fordeler. Nettsiden som jeg så denne reklamen hos kaller seg for massasjepistoler.no. Jeg lurer på om noen her har testet en slik massasjepistol før? Er det verdt pengene? Fungerer det faktisk? Leste at det kan redusere stølhet, mykne opp musklene, øke blodsirkluasjonen osv, er dette sant? Så på denne CRFIT massasjepistol modellen deres. Noen som har noe erfaring med denne?
×
×
 • Opprett ny...