Gå til innhold

Alita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Alita

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå er det forhåpentligvis ikke lenge til treningssentrene åpner igjen, og i den anledning ønsker jeg å gå tilbake til styrkeprogrammet mitt og samtidig forebygge skader/feilbelastning. Opplevde nemlig i månedene før lockdown at føttene mine hadde en tendens til å gli noen cm langs gulvet under utførelse av knebøy. Det kan neppe være bra... Lurer derfor om det er behov for anskaffelse av knebøysko eller sokker som ikke sklir? Setter pris på alle innspill og tips
 2. Alita

  Muskuløs jente...

  Har innsett at kroppen min har forandret seg drastisk etter 7 måneder med kontinuerlig tung styrketrening. Spesielt overkroppen. Har fått brede skuldre og stor rygg. Har ikke lyst å slutte med trening da det er min største hobby, men hvordan akseptere den nye muskuløse fasongen min eller trene annerledes for å se mindre ut i overkroppen?
 3. Dette skal jeg prøve, droppet marken i går. Det jeg lurer på da er om jeg kommer til å miste mye av progresjonen min i mark? Har hatt god framgang til nå og er redd jeg mister en del av styrken jeg har opparbeidet meg der. Tusen takk for svaret ditt!
 4. Hei. Jeg har drevet med styrketrening siden juni, men har de siste par ukene opplevd å få strekk/vondt i setemuskelen og litt nedover bakside lår hver gang jeg tar markløft. Det hindrer meg ikke å gjøre hverdagslige ting, dette strekket kommer kun når jeg har bein-dag. Pleier som regel å ha 2-3 dager mellom hver beinøkt så da blir strekket litt bedre, for så å gå tilbake til litt vondt igjen etter marken. Hvordan kan jeg rette opp i dette?
 5. Alita

  Sliten og sulten

  Hei. Da jeg startet seriøs styrketrening for fire måneder siden så veide jeg 60 kg. Nå veier jeg 57 kg. Jeg trener knebøy og markløft 2-3 ganger i uken. Jeg løfter 70 kg i knebøy og 65 kg i markløft. Trener også mage og overkropp i disse øktene. De andre dagene trener jeg relativ tøff kondisjon. Så det blir trening 6 dager i uken. Jeg følger ingen kostholdsplan, jeg lytter til kroppen og spiser når jeg føler meg sulten. Passer på å få i meg mye frukt og grønt og proteiner. Har et helt vanlig kosthold vil jeg si. De siste dagene har jeg følt meg veldig sliten, og har også v
 6. Hei. Da jeg startet seriøs styrketrening for fire måneder siden så veide jeg 60 kg. Nå veier jeg 57 kg. Jeg trener knebøy og markløft 2-3 ganger i uken. Jeg løfter 70 kg i knebøy og 65 kg i markløft. Trener også mage og overkropp i disse øktene. De andre dagene trener jeg relativ tøff kondisjon. Så det blir trening 6 dager i uken. Jeg følger ingen kostholdsplan, jeg lytter til kroppen og spiser når jeg føler meg sulten. Passer på å få i meg mye frukt og grønt og proteiner. Har et helt vanlig kosthold vil jeg si. De siste dagene har jeg følt meg veldig sliten, og har også v
 7. Min treningsuke ser slik ut: Mandag: Kondisjon Tirsdag: Knebøy Onsdag: Markløft Torsdag: Kondisjon Fredag: Fri/kondisjon Lørdag: Knebøy Søndag: Markløft Det vil si at jeg trener knebøy og markløft 2 ganger i uken. Er midlertidig i en fase nå hvor jeg føler for å trene enda mer, og lurer på om det er greit å trene knebøy annenhver dag, markløft annenhver dag uten å ha styrkefri en dag imellom? For eksempel hvis jeg kjørte markløft igår, kan jeg gjøre det i morgen også?
 8. Ja det er den sikkert, sjekket ut noen YouTube videoer om hvordan gjøre korrekte squats og nivåene på stativet kunne man styre selv med "pinner". Trener på gym.
 9. Det kan jeg absolutt gjøre. Problemet når jeg løfter stanga av fra dette lavere nivået er at den treffer "knaggene" på nivået rett over der igjen. De sitter fast og man kan ikke ta dem av, så det går ikke an å løfte stanga rett opp og ut, det krasjer liksom i knaggene over. Noen idé til hvordan jeg kan løse det?
 10. Hei. Lurte på om det var noen her inne som kunne hjelpe. Jeg har trent fast styrke blant annet knebøy i ca. 3 måneder nå. Mitt problem er at jeg er akkurat for lav for høyden på stanga, dvs at hvis jeg tar den på den ene høyden som er nærmest min egen, så blir det for lavt og jeg må skikkelig ut med rumpa for å løfte den. Da får jeg smerter i korsryggen. Jeg har løst problemet ved å ta stanga på nivået/høyden/rilla over der igjen. Da er det akkurat litt for høyt for meg, men jeg kan ta en 20 kilos vektskive på bakken rett under som jeg kan stå på (ett ben på og ett ben av) - på
×
×
 • Opprett ny...