Jump to content

Aces High

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Aces High last won the day on March 4

Aces High had the most liked content!

About Aces High

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er en stund siden dette men svarer no uansett, hvordan står det til nå? Disclaimer, jeg er ingen ekspert, bare en nybegynner som har lest meg opp en god del. Så ta det med en klype salt. 30-60 minutter per økt ved intensiv trening er helt innafor for sryrketrenig, de som soser rundt i flere timer har generelt sett ikke en veldig produktiv treningsøkt. Men det kan vel forsåvidt være flere ting: Overtrening: Trener musklene for hardt og ofte til at de rekker å komme seg igjen etterpå. Muskelgruppene du trener burde optimalt ha 48timer å helbrede seg på etter å blitt overlastet. Ernæring: Har du et sunt og variert kosthold for å oppnå et overskudd til treningen? Feiltrening: At du utfører øvelsene korrekt og ikke sliter på ledd, rygg osv. I bunn og grunn handler jo både trening og kosthold å finne det som fungerer for deg. Optimalt sett har man mere energi etter ei god treningsøkt enn før, det er meniningen å bygge kroppen sterkere, ikke rive den helt fra hverandre. Så se litt på kostholdet ditt, treningsplanen og gjør de endringene som utgjør at du føler deg bedre og oppnår de resultatene du leter etter.
 2. Magen er somregel den siste plassen fettet forsvinner ifra under slanking, det skyldes(til min forståelse, jeg er ingen ekspert) at magen rett og slett har mindre blodtilførsel enn mange andre plasser fett samler seg, eksempelvis armer og anskikt. Hvor raskt gikk du ned i vekt etter graviditeten, kanskje noe av oppfattet fett på magen kan skyldes løs hud som resultat av hurtig vekttap? Er det fett så er det ikke så mye annet å gjøre enn å gå i kaloriunderskudd. Desverre er det ingen måte å få bort fett på spesifike plasser på kroppen. Som sagt, jeg er ingen ekspert, bare en nybegynner som har lest meg opp en del og nettop begynt på vektnedgangsplanen min.. Men jeg personlig ville gått for et mindre kaloriunderskudd, passe på å få nok med protein og trene styrke for å bygge og opprettholde muskelmassen du har. MEN, mtp at vekten din er såppas lav ift høyde allerede ville jeg muligens rådført meg med lege før noe store grep, i forhold til BMI er du vel akkurat på den rette siden av undervektig, nede på 51-52kg ville du vel bli klasifisert fom undervektig. Lykke til videre!
 3. Helt klart! Ser så mange som skal optimisere absolutt alt uten å tenke på hvordan effekt dette har på andre aspekter i livet, bare vektnåla. Tenker den beste dietten og trenings regiment er det man holder seg til og gjør konsekvent fordi man liker det!
 4. Takk for råd Drikker mye vann, passer på å holde meg hydrert, er vel både bra ift å bygge muskler samt å dempe sult. Enig at 1700 kcal godt kan være litt mindre enn nødvendig, spessielt siden jeg har ganske høy forbrenning(hadde ihvertfall det i yngre år, men regner med jeg har det fortsatt, spiste vel bare betraktelig bedre/summere mat når jeg bodde hjemme med foreldre vil jeg tro, haha!) Men fant ut at jeg starter rimelig lavt ift kcal for å se kjappe resultater også heller øke på om kiloene raser av litt for fort. Virker ikke som jeg har noe stort problem å holde meg til det (etter en uke ihvertfall). Rimelig målbevvist når jeg først bestemmer meg for noe. Det viktigeste for meg er at jeg føler meg mett ut dagen, og det overasket meg ganske å se at jeg kunne det med bare 1700 kcal. Når jeg når vekten jeg ønsker å være på vil jeg såklart øke inntaket opp til det jeg trenger for å oppretholde den vekten, samt fortsette å trene. Mtp at jeg ikke har trent på flere år før jeg begynte nå vil jeg tro at mengde muskelmasse ikke er såppas høy at jeg trenger mye mer protein i dietten enda, behovet vil jo øke etterhvert som jeg bygger mer. Men målet nå med 1700 kcal ligger på 128g protein om dagen og mtp at jeg allerede føler meg mett ut dagen med den mengden, tror dette burde holde inntil videre? Intervaltrening blir definitivt involvert på et eller annet tidspunkt, når det kommer til trening har jeg stor tro på mest mulig på kortest mulig tid. Er litt forsiktig ift kardio, liker ikke å skeie ut fra planen jeg legger, så om jeg bestemmer meg og ikke gjennomfører kan det fort lede til negativ impakt på andre deler av trening/kosthold. Har en stående jobb, med en del gåing involvert så hjelper vel på litt det også.
 5. Heisann! Jeg er 22 år. 175 cm høy. Og veier 86kg, er ikke helt fornøyd med hvordan kroppen har endt opp og ønsker dermed å gå ned til rundt 75kg. Startet å trene styrke, forholdsvist intensivt 4 ganger i uken. Hjemme med manualer og kroppsvekt. Ca 45 minutter per økt. Delt opp i muskelgrupper, Bryst/triseps, Biceps/Rygg, Skuldre/Mage.. Og ben da såklart! Begynt å spise sunnere og telle kalorier, ligger på rundt 1700 kcal per dag. Passer på å velge mettende og sunn mat som holder energinivået på godt nivå ut dagen, og slippe unna sult følelse. Ift makro la jeg målet på 40%karb, 30%fett, 30%protein og dette følger jeg ganske bra så langt. Har holdt på med styrketrening i ca 3uker, begynte å passe på kostholdet for 1 uke siden. Har definitivt fått litt mere definerte armer, men for tidlig å se noe store endringer på vekta enda. Vil i bunn og grunn bare ha et lite syn utenifra, om det er noe som kan forbedres eller noe forslag til mere jeg kan gjøre :) (Også er jeg er ikke blind til at litt løpetrening involvert i uken vil definitivt hjelpe, men det er det definitivt liker minst med trening. Så fokuserer på å holde meg til det jeg liker mest for å komme meg godt inn i det og ikke sprekke) Takk
×
×
 • Create New...