Jump to content

Nina π

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Nina π

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Som tittelen tilsier så lurer jeg på hvordan kjernemuskulaturen brukes korrekt i knebøy, markløft og benkpress. Slik jeg har forstått det så skal man ha et intraabdominalt trykk i knebøy og markløft, hvordan oppnår man dette? Og gjør man det samme i benkpress, eller blir det annerledes da? Takk på forhånd!
 2. Tusen takk for svar! Bedre sent enn aldri😊 Trener nå mer kjerne enn tidligere, så håper det vil hjelpe. Ang. dette med quads, har en del high bar squats i programmet jeg går på nå (Dietmar mengdetreningsprogram). Går den typen knebøy mer på quads enn det vanlig low bar gjør?
 3. Tusen takk for råd og tips! Setter pris på det😊
 4. Takk for respons! Har ikke sett til noen smerter. Er ca. 165 og veier ca 50 kg. Begynte på dietmar mengdeprogram for to uker siden, så trener bøy 3 ganger i uken🙂 Veksler mellom high bar og low bar knebøy ettersom at dette står i programmet. Så nå trener jeg mest for å bygge masse, og håper at progresjonen vil bli bedre når jeg starter på styrkeprogram etter mengdetreningsprogrammet🙂
 5. Hei! Kan noen bedømme teknikken min? Har slitt med knebøy en stund nå, og den har vel stagnert siden september i fjor. Som dere ser så er ikke jeg sterk i denne øvelsen, synes de 40 kiloene på videoen var ganske tunge. Tar imot alle tips! Har dessverre ikke videoer fra andre vinkler akkurat nå.
 6. Hei! Jeg har noen spørsmål angående styrkeløftbelter, ettersom at jeg har trent baseøvelsene i ca. 1 år nå, og merker at mangel på belte hindrer meg i å kunne ta tunge mark med god teknikk. Hvilken type spenne foretrekker dere? Semsket skinn eller vanlig? Forslag til belter som ikke koster typ 2000,-? Har sett litt på Titan, setter pris på om dere vil dele erfaringer med merket, evt andre🙂
×
×
 • Create New...