Gå til innhold

Jon holmen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jon holmen

  Benkpress

  Ok kan prøve det en stund. Meningen med treningen er å få ett bra resultat jeg kan være fornøyd med, men man blir alderi førnøyd. Det er en livstil jeg liker, trene spise og sove☺☺
 2. Jon holmen

  Benkpress

  Takker får svar, skal prøve ut det du skriver.
 3. Jon holmen

  Benkpress

  Hei. Det har stoppet helt opp. Har måtte gå ned til å kjøre repetisjoner på 130 kg nå, å det er en nedgang på 10/15 kg. Prøver å kjøre mere støtte muskler, spesielt skuldere, rygg og armer. Så får jeg se om det kan gi resultater.
 4. Jon holmen

  Benkpress

  Takk får svar. Spiser som en hest vær dag vær 3/4 time. Har begynt å gå over til å trene mere støtte muskler, å løfte litt lettere i benkpress med flere repetisjon ,men med like mange sett. Så jeg får fortsette med det å håpe at det kan hjelpe.
 5. Jon holmen

  Benkpress

  Hei. Er man på 38 år, veier 108kg. Starta å kjøre benk press for ett år siden, da kjørte jeg 100 kg 6/7repetisjon. Etter ett år nå så kjører jeg 140 kg 6 repetisjoner 4 sett 2 til 3 ganger i uka, men nå har det stoppet helt opp den siste mnd. Føles som det går nedover. Noen gode tips å få? Spiser veldig sunt å riktig med proteiner hver 3/4 time.
×