Gå til innhold

Jon holmen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jon holmen

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Tusen takk får oppsettet☺👍 det skal jeg holde meg til, når jeg er til bake der jeg var før ferien. Ja trur jeg må ha mere muskelkondisjon og utholdenhet. Har begynt å trene kondisjonstrening i tillegg til styrketrening. Sykkle og romaskin.
 2. Hei og takk får god råd og tips her i det du skriver. Den siste repetisjonen stopper mitt i løfte, da er det nokk brystet som svikter da. Skal sette meg inn i det du skriver å prøve det ut. Nei det blir ikke så lange opphold mer, dette er andre uke etter ferien og det er en lang og bratt oppoverbakke kjenner jeg☺☺
 3. Hei. Ja det ble en liten økning i benkpress, gjorde som paulM skrev, kjørte. Kjørte 3 rep i topp vekt over 4 uker og nådde opp til 3 repetisjoner på 155 kg, når jeg prøvde 160kg stoppa det på 2 repetisjoner, men 3 repetisjoner med litt hjelp på siste løfte. Nå har jeg hatt ferie i 4 uker å datt 15 kg i benkpressen når jeg kom til bake. Er på vei opp igjen.
 4. Hei. Ja trener 140x6 3/4sett og smalt grep 120x8 2/3 sett. Så skråbenk etterpå enten med hantler, vaier eller skråbenk. 3 ganger i uka. Trener 5/6 dager i uken alt i alt. Ja det du skriver skal jeg prøve en stund, det høres veldig fornuftig ut. Tusen takk får svar.
 5. Hei. Nå er jeg til bake der jeg var når jeg begynt å skrive her. 140 kg 6 repetisjoner i benkpress. Men det står bare der å, flytter seg ikke. Har jeg løftet det samme i 6 mnd untatt den perioden det gikk nedover. Hva kan jeg gjøre eller ta får å komme videre. Jeg øker i mye aent som markløft har jeg økt 40 kg siste 6 mnd, så jeg har ikke tru på en hvile periode. Noen gode råd? Takker får svar.
 6. Ok kan prøve det en stund. Meningen med treningen er å få ett bra resultat jeg kan være fornøyd med, men man blir alderi førnøyd. Det er en livstil jeg liker, trene spise og sove☺☺
 7. Takker får svar, skal prøve ut det du skriver.
 8. Hei. Det har stoppet helt opp. Har måtte gå ned til å kjøre repetisjoner på 130 kg nå, å det er en nedgang på 10/15 kg. Prøver å kjøre mere støtte muskler, spesielt skuldere, rygg og armer. Så får jeg se om det kan gi resultater.
 9. Takk får svar. Spiser som en hest vær dag vær 3/4 time. Har begynt å gå over til å trene mere støtte muskler, å løfte litt lettere i benkpress med flere repetisjon ,men med like mange sett. Så jeg får fortsette med det å håpe at det kan hjelpe.
 10. Jon holmen

  Benkpress

  Hei. Er man på 38 år, veier 108kg. Starta å kjøre benk press for ett år siden, da kjørte jeg 100 kg 6/7repetisjon. Etter ett år nå så kjører jeg 140 kg 6 repetisjoner 4 sett 2 til 3 ganger i uka, men nå har det stoppet helt opp den siste mnd. Føles som det går nedover. Noen gode tips å få? Spiser veldig sunt å riktig med proteiner hver 3/4 time.
×
×
 • Opprett ny...