Gå til innhold

skøyvind

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. skøyvind

  Pulsklokke til rulleski, løping og svømming

  Kjøpte en suunto spartan sport hr baro. Tilbud på outnorth.no. Litt minus for lite justerbar klokkevisning. Sitter godt på hånden, og er lett og fin. Har ikke fått trent med den enda på grunn av sykdom. Blir spennende å se hva den duger til.
 2. Hei! Vurderer å bytte ut pulsklokka mi, en polar rc3 GPS. Den fungerer egentlig helt fint, men kunne tenke meg noen litt flere funksjoner, flere tilbakemeldinger fra klokka og enklere overføring av treningslogger. Har sett på garmin fenix 3 hr, ( 5serie blir for dyrt i forhold til den lille forskjellen fra 3 serien) fourrunner 735xt og suunto spartan sport hr med og uten barometer. Har egentlig ikke behov for annet enn pulsmåling og GPS, men vil ha noe litt fancy. Skal bruke til langrenn, rulleski, løping og fjelltur, samt at jeg skal begynne å svømme i sjøen. Kommer til å bruke pulsbelte under trening, men kan være morro å ha måling på klokka også, for å følge med gjennom dagen. Klokken skal altså også brukes til hverdags. Synes egentlig at suunto har en oversiktlig og brukervennlig App, og det er en stor fordel at man kan justere innstillinger på data og overføre til klokka. Touchskjerm er av underordnet betydning for min del. Kult med barometer. Garmin virker litt gammeldags, og tungvint. Ang pris, så spiller ikke det så veldig stor rolle, men den må være " verdt det". Holder en knapp på suunto spartan sport hr baro, men har ikke helt bestemt meg. Noen som har tips eller erfaringer? (Er ny her, så har ikke fått trålet meg gjennom alle trådene enda) På forhånd takk:)
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her