Gå til innhold

Matsenator

Medlemmer
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Matsenator

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 16. juli 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. http://www.vgtv.no/#!/video/129660/hva-er-det-med-feite-folk-og-loeping
 2. Begynner å komme en god del fete remix fra det nye albumet til Gareth Emery nå
 3. What? Det kan han da ikke mene... Skjønner at han avlyste vinyl settet sitt, men å avlyse ASOT pga den ulykka blir jo helt feil
 4. Første gangen på ASOT faktisk. At jeg ikke har dratt tidligere skjønner jeg ikke, for det var helt fantastisk! Jeg og en kompis kom vel oss vel inn på eventen sånn i 11 tia. Så etter å ha ruslet litt rundt om kring for å bli kjent med området så dro vi først på rank1 og så til mainstage for å få med oss celebration moment. Etter det så var vi kun på mainstage og jeg er egentlig glad for det. Settene til Armin, Gareth og det lille vi fikk av Paul var tight!
 5. Selv om Paul Van Dyk presterte å falle ned fra scenen og Armin sitt vinylsett ble kansellert så var ASOT festivalen det absolutt kuleste jeg noen gang har vært med på! En liten smakebit av settet til Armin!
 6. Jeg hadde ihvertfall ikke "skikkelig skjeggvekst" når jeg var 19 Tviler på at det kommer til å bli mørkere etterhvert som det blir lengre. I mitt tilfelle så har jeg fått litt rødskjær i skjegget på sidene etter at det ble litt lengde på det. Men den beste måten å finne ut hvordan det blir er jo rett og slett bare å spare en stund!
 7. Tja... Så feil kan man ta! Kjempe bra kamp av Holly Holm. Ronda Rousey syns jeg virket ukonsentrert, hun angrep jo kampen på helt feil måte, hun virket desperat.
 8. Skjegg ftw! Husker som 18 åring at jeg hadde så lyst på skjegg, med det var ikke mulig den gangen
 9. Trur nok at Holly Holm går på et tap her. Greit at hun er en bedre bokser enn Rhonda, men hun har ikke knockout power i slagene sine. Og når det gjelder grappling så sier det seg selv at hun ikke har noe å stille opp med. Tipper det blir det blir submission i første runde som vanlig med Holly som tapper
 10. Beste parodien jeg har sett på lenge :D
 11. Såeh... Jeg spørr igjen. Hvorfor er det ikke mulig å kommentere under artikler lengre?
 12. Har begynt å se Orphan Black nå. Anbefales
×
×
 • Opprett ny...