Jump to content

Pyså

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Pyså

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei

  Hvordan går det med treningen din? Da jeg leste om deg, var det som jeg skulle skrevet det selv! Har akkurat samme mål, og trener og trener... Har du fått noen nye tips? 

  Jeg har lagt bort vekta, og bruker målebånd istedet. Funker bedre når man trener styrke.. 

   

  1. Pyså

   Pyså

   Hei.

    

   nei jeg har dessverre ikke fått noe svar :( 

   jeg bruker heller ikke vekta men målebånd. Hatt en lengre periode med mye jobb og kav der jeg ikke har fått jogget, har derfor lagt litt på igjen :(

   har nå ferie på fjellet og vil starte igjen neste uke med å få til jogging også.

   Hvordan er din erfaring ihht hva jeg skrev?

 2. Ja da var det min tur. Jeg er en jente på 30år som har trent jojo i flere år. vekt: 85kg høyde:160. Har trent kontinuerlig siden oktober 2016. 3dager i uken med styrke (mandag tirsdag torsdag, rygg/skuldre, bein/mage, bryst biceps triceps). Jeg jogger også 2 dager i uka. Jeg har en veeeldig stillesittende jobb. Vi har også to hunder, som jeg er ute med daglig. Lengre turer på dagene uten trening/jogging. Jeg startet trening/aktivitet 5 dager i uken i oktober, men var nok for slepphendt med maten, kunne lett ligge på 12-1400 på en dag, og 2500 en annen, ingen telling, og ingen oppfølging men ett lite forsøk på å holde det noen lunde sundt. Det var ingen endring i "fasong", og veldig lite utvikling i styrke. Min samboer begynte å regne litt på kostholdet og sa jeg spiser for lite. Jeg ligger nå på 1800kcal på treningsfrie dager 21-2200 på treningsdager. 110++gr protein 60ish gram fett,resten karbs. Prøver å få mest mulig fra naturlige kilder. Tar også omega 3, multivitamin og kreatin. Så, til spørsmålet. Nå har jeg ligget på 1800kcal i ca 3 uker, jeg har mer energi, går opp i styrke og opp i humør.. Men også opp i vekt og opp i størrelse (måler med målebånd ca 2 ganger i mnd. arm hals mage hofte rompe lår). Hvor lang tid vil det ta før kroppen min innser at jeg ikke skal slutte å "fore" den ift aktivitetsnivå? Når bør jeg kunne se reduksjonen jeg jobber for? Gjør jeg totalt feil?? Nå er det mange år siden jeg har vært tilfreds med meg selv, så noe ønske vekt har jeg ikke. jeg ønsker å være tilfreds med kroppen, om det er på 65 eller 75kg bryr meg ikke. Jeg er veldig glad i å trene tung styrke, og ønsker å bli sterkere. Håper noen kan hjepe Og på forhånd takk.
 3. Pyså

  fremgang..

  jeg er 69kg og bøyer 40kg. har ikke trent knebøy før, mark har jeg prøvd meg littpå, men min treningspartner har litt problemer med ryggen, derfor blir det alternative ryggøvelser. ønsket er å få ned fett% og økt styrke
 4. Pyså

  fremgang..

  Jeg er 26, har trent lenge, men ikke skikkelig før det siste halve året. Hva menes med isolasjonsøvelsene, nedtrekk du tengte på der?
 5. Pyså

  fremgang..

  Hjemmespikket etter program for nybegynnere her på fitnesbloggen. Kjekt program
 6. Pyså

  fremgang..

  Hei. Jeg trener et nybegynner program, altså fullkropp 3 dager i uken. Hvor lang tid er vanlig at det går mellom hver gang man øker vekta på øvelsene? Hvordan bær mn trene for å få best mulig fremgang? Vårt treningsprogram er 3x8-10 på Benkpress, Beceps curl, triceps øvelse ( endres litt) knebøy, nedtrekk og planke. Tar rundt 1,5 time.
 7. flott dette blir jo bare bedre og bedre Da får vi prøve 2 nye mnd Håper på bedre resultater. Hadde vert fint å kunne vise noe igjen for strevet til sommeren Takk alle.
 8. Flott, takker alle for supre svar, men det bringer jo nye spørsmål.. Trodde karbohydrater og fett skulle holdes til et (så godt som mulig) minimum? hva er deres beste kilder til karbohydrater? Om dagen nermer sin slutt og dere innser dere kanskje har litt lite kalorier for dagen, og ser at dette er fra litt lite fett/karbohydrater, hva bruker dere til å "fylle på"? gjør dere dette i det hele tatt? Regner med etter en god stund vil dette gå automatisk slik at dette sjeldent hender. Men for meg uten helt stålkontroll kan dette skje..
 9. Spisedager har vert inkludert. en gang i uken.. noen ganger er jeg ikke så flink på denne dagen, og frotser i det som finnes å frose i. Andre ganger blir spisedagen mer som en "yeah! saus til miiiiddagen :D" hehe
 10. Frokost: whey proteinshake multivitamin, møllers dobbel, kreatin og en frukt/jougurt lunsj: Noe kjøtt og salat mellom måltid: frukt/joughurt gulrot e.l. middag: god porsjon kjøtt og grønt Ja som sakt har jeg slitt med å få kaloriene opp mens karbohydratene og fettet nede.
 11. 2 mnd. Over lengre tid før det med "jojo trening og kosthold"
 12. Hei.. Om meg: 160cm, 70kg, jente, 26år, trener styrke 3 dager i uken, er til dels aktiv på jobb, har en hund jeg går tur med hver dag. Sover 7-8 timer hver natt.. hmm, d var vel den generelle infoen..? Kosthold etter diett.no: daglig kaloribehov: 2303 -521 for vektnedgang = 1782kcal pr dag. Sliter litt med å holde meg på 1700 kcal uten å føle meg stapp mett en hel dag, men dette komemr seg har gørt at dette kanskje kan være problemet, at jeg har for lite inntak, men dette har jeg forbedret og burde jeg egnetli ikke være sløv og sliten istedenfor å føle meg som en energiklomp om inntaket er for lavt? Nå mener jeg ikke for kanskje en uke eller to, dette har fåregått siden nyttår. Jeg ligger på ca 1500-1800kcal pr dag, kommer ann på om det er treningsdag eller ikke. hvorav gjennomsnittlig fett=50g protein > 100g og karbs 50-80g Jeg sliter med motavisjonen ettersom jeg har gjort alle de tingene man får beskjed om å gjøre, bevege deg mer, mer protein, mindre sukker, mer grønt. men vekta viser ingen effekt og jeg som jenter flest ser ikke endring i speilet eller klær Så hva er galt? Hvorfor reduseres ikke vekta? Jeg kan vel neppe ha økt muskelmassen såpass av styrketrening at jeg ikke har merket noe på vekta?
 13. Jeg fikk høre av veninner at en kompis av meg gikk på bol, han har trent et helt liv og har derifra "retten" på den kroppen han har. Uansett ville de ikke gi seg. Jeg spurte kompisen min, fordi han er i miljøet til å kunne begynne, og for å forsikre meg at han holdt seg på den sunne siden og ikke ødela den flotte kroppen med å bli en "klump" med muskler. Han ble skikkelig lei seg for at disse ryktene gikk rundt, og at noen trodde alt han hadde jobbet evig mange timer etter var kommet ved bruk av bol. Han fikk et innsyn av at jenter rundt ham så på kroppen hans og tenkte "bole tulling" istedefor "aktiv, atraktiv og god person".. Bare for å få en litt annen side av saken inn..
 14. Nei det er heller ikke det at jeg er redd for det som er poenget. Jeg forstår bare ikke hvordan like karbohydrater fra forskjellige ting kan ha annerledes effekt på kroppen.
 15. Så det du sier er at om jeg velger brødskive med egg og reker vs salat med egg og reker skal det ikke ha noe forskjell?
×
×
 • Create New...