Jump to content

Linn40

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Tusen takk for at du svarte meg!! Er godt bare å få en tilbakemelding på at jeg ikke er helt på jordet ifht makroer.... Jeg har bestemt meg for, etter å ha lest mye på forumet her, å prøve PSMF etter påske til ønsket vekt er borte, og så gå over på lavkarbo. Så lander jeg på 60-30-10 tenker jeg. Prøve seg frem er lurt. Takk for tips om henvisning til ernæringsfysiolog. Visste ikke at det er legen som henviser dit? trodde man bare tok kontakt privat, jeg. Men det var lurt, skal sjekke ut det.
  2. Ingen som kan hjelpe meg her? Mulig jeg kompliserte ting litt i innlegget mitt. Alt jeg ber om er hjelp til å finne makroene mine, når jeg ønsker ned i vekt på et lavkarbo-kosthold, uten at jeg ligger så lavt som ketose......Jeg mister for mye energi på 15-20 karber, rett og slett. Jeg er "god" på det med ketogen kost, men sliter med å finne nytt nivå å ligge på, og fortsatt ned i vekt. Jeg vil opp i karber, ned i fett og kanskje øke protein? Ønsker veldig gjerne innspill på hva som er lurt her....slik at jeg fortsetter nedover uten å føle meg så tappet.
  3. Hei, Jeg er ei dame på 40, som ønsker gå ned ca 10 kg i første omgang. Om meg: 174 høy, 88 kg, utbrent og sykemeldt, går turer daglig men trener ikke (har ikke energi til det) . Lavt stoffskifte, anbefalt lavkarbo-kosthold av legen. Har gått ned 8 kg allerede, ved å leve ketogent. (Makroer: 75f - 20p - 5k. Prosentvis) Ønsker en endring nå. Jeg har barn og familie og syns etterhvert det ble litt slitsomt å leve slik. Jeg ønsker senke fettet (har vært nødt til å ta mct olje, pga litt for lav energi og fordi jeg slet med å få i meg nok fett) , øke proteinet og karbene noe, men det er her det stopper opp for meg. Nå har jeg gått jevnt og trutt ned i vekt på ketogent kosthold. Hvordan vil makroene se ut, dersom jeg skal øke litt på karber og proteiner? Og hvor mye bør jeg øke for at jeg skal føle meg vel og mett? Jeg teller også kalorier, og har ligget på rundt 15-1600 daglig. Min BMR er 1600. Tror jeg minnes at TDEE er rundt 1900. Kan noen hjelpe meg litt? Ønsker fortsatt et lavkarbokosthold, siden legen har anbefalt dette, og siden jeg merker at "tåkehodet" som stoffskiftet mitt gir meg, avtar når karbene senkes. Håper noen kan hjelpe med en plan for videre vektnedgang. På forhånd takk ps. Det skal sies at jeg har vurdert psmf, men ikke kommet så langt enda. Er redd det blir for ensformig? Gjerne innspill på dette og, og evt noen tips om hvordan makroene skal se ut på et slikt kosthold. Kunne vært artig å prøve et par uke kanskje....
×
×
  • Create New...