Jump to content

Kr1st1na

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Kr1st1na

 • Rank
  Newbie
 • Birthday December 12

Profile Information

 • Gender
  Kvinne
 • Location
  Vest-Agder
 • Interests
  Tidligere kampsport, styrke, mc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oppdatering fra meg: Siden jeg ikke hadde store forhåpninger til fysio og jeg har studentøkonomi, så prøvde jeg å finne en fysioterapeut med støtte for å spare noe penger og noen med time så fort som mulig så jeg kunne komme i gang fortest mulig. I Kristiansand har de flere sentre som fokuserer på atleter og idrettsskader, så jeg endte opp hos en manualterapeut på et av disse. Han så på bildene og papirene mine, og fikk meg til å gjøre litt forskjellige ting som knebøy på to og et bein, bøye og ta på gulvet osv og de vanlige undersøkelsene som legene osv allerede har gjort. Han var positiv fra første dag og poengterte en del ved disse øvelsene som jeg "burde" kunne gjort og som vi/jeg derfor skal jobbe mot. Jeg fikk noen øvelser for å begynne å styrke muskulaturen og stabilisere knærne. De første øvelsene var lette og greie, så var mest bare å lære meg teknikken før vi bygde videre på dem eller jeg fikk nye øvelser. Terapeuten er godt fornøyd med fremgangen min, og jeg regner litt med det har hjulpet at jeg har trent liknende før og at i pt-timene så har vi hatt en del øvelser som har gått på mye av den samme teknikken. Merker at forskjellene mellom å gjøre øvelsene hos PT og hos terapeuten er veldig små, men har mye å si. Jeg kjenner merkbar forskjell i f.eks. smerter ved sittestillinger og ved øvelser som hip thrust. Så jeg begynner faktisk å bli positiv til hele opplegget selv!
 2. Jeg har dessverre ikke økonomien til å kunne få privatbehandling. Fikk henvisning til fysioterapi fra spesialisten i Hønefoss, og fikk time allerede i går hos en manualterapeut. Han er positiv og mener jeg kan bli kvitt alle smertene og at jeg også vil kunne gjøre de vonde øvelsene med tunge vekter. Så går for den løsningen nå, og så får jeg se om jeg må spare når jeg får fast jobb etter studiene
 3. Jeg har hatt det i begge knærne i snart 10 år, men har ikke fått noen leger til å høre på meg. Var nettopp hos ortopedisk spesialist i Hønefoss som har hatt en del pasienter med det, og han fortalte at problemene med behandling er det at de ikke vet hva som skylder betennelsen/irritasjonen. Så virker jo som det fortsatt er en sånn samlebetegnelse som @thooomas nevnte tidligere. Jeg har alltid fått beskjed om at 'knærne er sikkert bare svake', så har trent dem i forskjellige former uten noe bedring. Så er ikke så veldig positiv til fysioterapi, men skal nå prøve. Ble enig med spesialisten om at hvis jeg drar til fysio og ikke er når jeg kommer på kontroll, så skal han åpne og se om det er mulig med operasjon. Men prognosene etter operasjon er vist mye dårligere enn Oh store Google har sagt. Så vi får nå se. Noen av dere andre som har fått noen nye åpenbaringer?
×
×
 • Create New...