Gå til innhold

Oslojente

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Oslojente

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oslojente

  PT som ikke gjør jobben sin?

  Helt enig!! Har også utdannelse gjennom AFPT, og synes de var veldig tyderlige på at du ikke kan si akkurat hva som helst, og bli PT gjennom AFPT. SYnes kansje du skal re vurdere å være så bastant-Bare et tips!
 2. Oslojente

  PT intervju

  Har søkt endel på jobber nå-Og merker at PT bransjens måte å føre intervjuene på har forandret seg over tid. Før var det intervju og praksisrunde i ett intervju_Det var altså todelt intervju. Nå er det mer at det er kun intervju i første runde, også blir du innkalt,eller ikke til praksisrunde i andre intervju frunde før du får svar. Noen som vet hvorfor det er sånn?? Synes det er veldig bortkastet egnetlig, for hva du sier har vel lite å gjøre med hvordan du er ute på gulvet-Og det er hva du gjør ute på gulvet som gjelder-Hvorfor tar de ikke bare alt i ett,slik som før-Så blir det en raskere prosess?? For meg ivker det som at det er et slags økonomiskt storhetssyndrom,at de gjør det,bare fordi de kan. De trenger ikke jobb og å tenke på økonomiske nødvendigheter i prossessen, og kan tillate seg å bruke så lang tid som de ønsker og vil, før de evt bestemmer seg. Eller hvordan er dette?? Første runde med prat,blir liksom så meningsløst,spør du meg-For det er jo bare tåkeprat alt sammen-Inntill du møter opp og fårvist hva du kan. Det er jo det samme hva du sier, og hva de sier-Når det bare blir ord uasnett. Hva tenker dere andre?? Hvorfor er det blitt annnerledes ordning med bare prat i første runde,og praksis i andre,istedenfor å dele det opp i to deler som før??
 3. Hei! Skal på jobbintervju hos Actic treningssgutio som PT, og lurer på hvordan det er å jobbe der? Noen som har erfaringer tips og /eller råd? Må du f eks ha eget foretak,eller blir du ansatt?? Hvem er kundemassen? Hvordan ser din gjennomsnittlige kunde ut? Hven [email protected]? Hva forventer Actic som arbeidsgiver? Hva kan du forvente å få av Actic som arbeidsgiver i form av mer utdanning,støtte til kurs osv? Hvor mange timer i gjennomsnitt leverer du som PT hvis du starter opp der i forhold til andre sentre?? Gjerne kom med innspill,dette er rettningslinjer på spørsmål og starttere som er interessante!! På forhånd takk for bidrag!!
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her