Gå til innhold

Holland

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Holland

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg har lenge vært på utkikk etter et par briller som passer godt for aktiv trening, for det meste løping, intervaller, o.l. Har sett mye på Oakley briller på Extra Optical og Sweet briller på Fjellsport, men klarer ikke bestemme meg!! Noen som har noen råd? MERK: Jeg trenger ikke styrke. Mvh Holland - ... Som er lei av å miste brillene på trening!
 2. Hei! Vet ikke hvor relevant dette er, men har tenkt å gjøre en operasjon som kommer til å hjelpe meg veldig mye.. Jeg har snakket med en dr hos plastikkirurg1 og har fått veeldig god hjelp av doktorene. Noen som har erfaringer? Blir å koste 30-40k - gjelder en brystoperasjon. Takk for alle svar!
 3. For å flytte mest mulig effektivt i Trøndelag, vil jeg anbefale Utleieselskapet på det sterkeste!!
 4. Jaja.. La de være nysgjerrige sier nå jeg
 5. Åjaa. Ja nei, fikk vite av noen jeg kjente at de hadde brukt en side ( tror det var skattesjekk.no ). Der man betaler for å få søket gjort for seg, slik at du selv er anonym..! Noen folk as....
 6. Noe mer patetisk? Jeg fant ut at noen hadde søkt på meg anonymt i skattelistene..! Har noen her opplevd det noen gang?
 7. Holland

  Treningsutstyr

  Jeg brukte en konsulent i Trondheim, kan legge igjen lenke: Interiør Trondheim
 8. Holland

  Restylane

  Noen som er kjent med denne? Vippe extension Trondheim Jeg lurer på om disse også gjør slike ting. Ikke alt for dyrt.
 9. Sjekke forbruks sidene deg på skattelisten osv når man skal ta lån?
 10. Jeg snakket med en elektriker verdal som hadde kjøpt inn slike. Selv syntes han at de var bra, men at det er lurt å kjøpe en kombinasjon som strekker seg over store vektdiferanser.
×
×
 • Opprett ny...