Gå til innhold

legendo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om legendo

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvilke råd? Bulke meg opp?
 2. Som jeg sa, var samme fettmengde da jeg veide 10 kg mindre enn jeg gjør nå. Skal jeg gå ned til 40kg da? Jo mindre muskler jo feitere ser du ut. Skal prøve å spise ved vedlikehold nå, så får vi se.
 3. Som du ser pp bilder over så har jeg SVÆRT lite muskler, som gjør at jeg ser tusen ganger feitere ut enn jeg er. Har tidligere gått ned til 78, og var minst like feit, fordi jeg hadde like lite muskelmasse. Dette bildet er et godt eksempel:
 4. Men å bulke på min fettprosent er uaktuelt, da blir jeg bare mye feitere igjen. Hva med å være litt i underskudd samtidig som jeg løfter?
 5. Hva mener du? Om jeg f.eks spiser ved vedlikehold, sjansen for at jeg får lagt på meg muskelmasse er jo betydelig større enn om jeg er i et 500 kcal underskudd? Sjansen for at jeg legger på meg fett på vedlikehold er også minimal. Altså endre min body composition.
 6. Men greia med kroppen min er at jeg har veldig lite muskelmasse, så jeg har liksom ingenting å kutte til. Det jeg tenker da er om det ikke er lurt å spise på vedlikehold f.eks, så legger jeg ikke på meg fett, men sjansen for at jeg får lagt på meg muskler er tilstede. Å legge på seg muskler på 800-1000 kcal underskudd er ganske hardt. Eller tenker du 500 kcal underskudd? Min BMI er 2700 ca. Da tenker jeg å prøve meg på 2400/2500 kcal daglig, tanker?
 7. Hei. Har drevet å trent styke siden januar, og det går ok. Har gått ned 4 kg, jeg alltid har tenkt å gå ned til 74-75 kg, få vekk all fettet, også bulke meg opp. Men er litt usikker nå, fordi jeg har hørt at du ikke bør/kan kutte om du har veldig lite muskelmasse, som jeg har. Er forøvrig på et 800 kaloriunderskudd. Veier 83 kg nå. Noen tanker? Burde jeg ligge ved vedlikehold sånn at jeg får lagt på meg muskler, eller fortsette å kutte?
 8. http://www.canditotraininghq.com/free-programs/ Det første programmet der. Hvordan funker det egentlig, mandag og tirsdag skal være heavy dager, mens torsdag og fredag skal være kontroll-dager? Er det meninga å løfte mindre kg de kontrolldagene?
 9. legendo

  Skinnyfat

  Fullkropp eller split for en som er ganske ny i gamet?
 10. Ahh. Hvilken kalkulator bruker du for å finne ut hvor mye kcal du må ha i deg for nok vedlikehold/underskudd?
 11. Går det? Sett og lest litt på div forums, der er det flere som skal ha fått det til. Hemmeligheten er da å spise høyt proteinintakk, og redusere på fettet og drittmaten, samt løfte veldig tungt. Tycks?
 12. Har kjørt det X Size programmet nå og funker ganske bra, bortsett fra at jeg ikke klarer å ta så sykt mye vekt når jeg kjører triceps og bryst på samme dag, vanlig? Jeg tenker da å erstatte tricepsen med biceps, så får jeg tatt i mye mer på brystet og. Tycks? Dag 1: tung overkropp Ha ca 3-4 min pause mellom hver øvelse og 2 min pause dersom du supersetter. Benkpress variant. 4 sett 4-6 reps. Pendleyrow, t-bar row eller kabelroing. 4 sett 6-8 reps Pushpress, skuldepress eller sittende skulderpress alle med stang. 3 sett 4-6 reps Pullups, chins eller nedtrekk. 4
 13. Hva spiser dere, til frokost, til lunsj, til middag og til kvelds? Og hvor mye kcal totalt er det i maten?
 14. Må jeg spise i overskudd om jeg vil ha en strammere kropp? Jeg spiser i litt underskudd/vedlikehold nå? Å spise i bulk for meg fører til enormt mere fett legger seg rundt magen.
 15. Aha ok. Bruker du proteinpulver, er det bra? Kommer til å slite litt med å få i meg 150+ gram proteiner med bare mat, er student.
×
×
 • Opprett ny...