Gå til innhold

Warren

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg kaster inn et spørsmål her - håper det er ok. Jeg fikk en smell i skulderen på en fotballtrening i juni 2017. Den ble gradvis verre og de neste 5 månedene trente jeg ingenting (hverken vekter eller lagidrett). Skulderen ble veldig immobil, i den forstand at jeg ikke klarte å løfte armen i været. Jeg klarte kanskje å løfte ca. 45 grader'ish. Siden november har den blitt litt bedre, og etter to styrketreninger i 2018 virker den noe bedre igjen, men den er fortsatt så ille at jeg ikke kan gjennomføre hangups, nedtrekk eller arnold. Jeg er litt bekymret for at den skal bli verre nå som jeg starter med trening igjen. Jeg har ikke gjennomført MR eller vært til fysio. Jeg kjenner ingen smerte når skulderen henger ned normalt. Det er kun smerte når jeg prøver å løfte den i luften. Trodde det skulle gå over ved tid til hjelp, men juni 2017 begynner å bli lenge siden Er det noen som kan tenke seg hva dette er for noe? Jeg har aldri hatt problemer med skulderen før.
 2. Warren

  Lean fit

  Hei sann. Trente tidligere forholdsvis mye vekter. Ble sterk, men ble også forholdsvis feit. Gikk fra 62 til 90 kg og har nylig slanket meg ned til 71 kg igjen. Dessverre mistet jeg mye muskler under slankinga. Nå i 2018 har jeg mål om å trene meg opp igjen, men da ønsker jeg en "lean fit" kropp. Dvs. jeg ønsker å komme i form, gjerne med litt større rygg og muskler generelt, men samtidig ønsker jeg ikke dra på meg fettet en gang til. Er det noen tips mht. dette? Noen som har gjort det? Er det noen supplementer som anbefales? Er det realistisk overhodet? Jeg har dessverre ikke tid til mer en 2-3 dager på treningssenteret i uka. Er enkelte treningsprogram mer effektivt enn andre med ønske om "lean fit"? Et annet spørsmål er i hvilken grad det er vits å trene styrke på dager med kaloriunderskudd? Takk for svar.
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her