Gå til innhold

Ashlus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ashlus

  Går ikke ned i vekt

  Jeg regner så nøyaktig som mulig på myfitnesspal. Måler med kjøkkenvekt hvis jeg lurer på ant. gram. Noen uker trener jeg mindre men passer også på å holde meg til 1200 kcal da. Spiser mellom 1500 og 1800 kcal når jeg har trent styrke. Bruker også litt penger på proteinpudding, shakes og bars rett etter trening men lurer på om det er nok å drikke soyamelk istedet? (laktoseintoleranse). Fikk smerter i korsryggen etter kondisøkta på tirsdag så har tatt pause ut uka nå. Begynner igjen på mandag med styrke.
 2. Hei. Jeg begynte å trene styrke for 1,5 måned siden. Har de siste ukene trent 3 styrkeøkter (hele kroppen) og 2 kondisjonsøkter pr uke. Samtidig har jeg blitt vegetarianer og prøver å spise så mye proteiner som jeg orker hver dag. Holder også på med myfitnesspal der jeg har kalorigrense på 1250 kcal. (har gått ned 10 kg ved hjelp av denne uten å trene) men vekta står stille! Har gått opp max to kilo på de 1,5 månedene noe jeg antar er muskler. Hva kan hjelpe meg til å gå ned i vekt? Er nå på 87 kg og målet mitt er 77 først.
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her